فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_تیرامیسو😊
مواد لازم:
بیسکویت لیدی فینگر
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
شکر نرم و دانه ریز ۷۰ گرم
شیر ۱۶۰ میلی لیتر
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرمگرفته ۸۰ میلی لیتر
سفیده تخم مرغ یک عدد
پودر قهوه فوری ۶ گرم
#تزیین_شب_چلهای 😍
#پاناکوتا 😋
برای افرادی که برای تهیه پاناکوتا دوست ندارند از خامه زیادی استفاده کنند ،میتوانند از یکی از این دو دستور تهیه پاناکوتا استفاده کنند.
دستور اول:
شیر ۳لیوان
شکر ۶ قاشق غذاخوری
ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
خامه ۲۰۰ گرم
آب نصف لیوان
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
دستور دوم:
شیر یک پیمانه، بهتر است که پر چرب باشد خامه یک پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری
وانیل یک قاشق چایخوری
#پاناکوتا وانیلی😋
مواد لازم برای پاناکوتای وانیلی :
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
شیر یک پیمانه
پودر ژلاتین۳ قاشق چایخوری
شکر یک دوم پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی:
مرحله اول: ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود ولی مراقب باشید نجوشد.
مرحله دوم :وقتی گرم شد مقداری از آن را حدود یک پیمانه یا کمتر را روی بخار کتری یا سماور قرار دهید و به روش بن ماری به آرامی و کم کم پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا پودرژلاتین گلوله نشود و به خوبی با شیر مخلوط گردد .
مرحله سوم: وقت شیر و ژلاتین به خوبی مخلوط شد آن را به قابلمه حاوی مابقی شیر برگردانید و کمی هم بزنید همانطور که قابلمه روی حرارت ملایم است دقت کنید که مایه ی شما نجوشد و اگر مایه به حد جوش رسید باید آن را مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره ادامه دهید.
مرحله چهارم: در ظرف جداگانه ای شکر را در خامه بریزید و با هم مخلوط کنید و به قدری هم بزنید تا خامه یه ساختار یک دست پیدا کند.
مرحله پنجم: حالا مخلوط خامه و شکر را به قابلمه شیر روی حرارت ملایم اضافه کنید و وانیل را بیفزایید و به خوبی به هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله ششم: وقتی مایه یکدستی حاصل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایه را در ظرف سرو یا قالب مورد نظرتان بریزید کمی که خنک تر شد آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود.
نوش جان😊
12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اين #شيرينی خيلي اسونه🥰🤌🏼بدون نياز به روغن😊
ماست ١/٤پيمانه
روغن ١/٤ پيمانه
ارد ١ليوان
پودر پسته ٥٠ تا ١٠٠گرم
پودر قند ٥٠تا ١٠٠گرم
گلاب چند قطره
.
زياد گلاب نزنين كه شل بشه چون از خمير ميزنه بيرون...
حرارت كم باشه و خوب سرخ كنين🌸👉🏼
🌷#مرغ_روسی🌷
ران مرغ ۵ الی ۷ عدد
خامه ۲۰۰ گرم
شیر ۱ لیوان
آب مرغ ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
سیر دو حبه
آویشن یک ق چ
پاپریکا یک ق چ
پودر پیاز یک ق چ
آبلیمو یک ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا ران های مرغ را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سیر های رنده شده و یا ریز خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس آویشن ، پودر پیاز ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید . سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس مرغ ها و آبلیمو را اضافه کرده و در ظرف را ببندید یا با فویل بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کمی سس خوراک غلیظ تر شود و مرغ ها نیز کامل بپزد . ۵ دقیقه آخر در آن را بردارید ، پنیر پارمزان زا اضافه کنید و گریل فر را روشن کنید تا سطح آن طلایی شود
#تهچین_اسفناج
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر
برنج ۴ پیمانه
اسفناج نیم کیلو
پیاز دو عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب یک قاشق
روغن ، نمک، فلفل با میزان لازم
⬅️اول اسفناج ها میشوریم خرد میکنیم میپزیم و کمی سرخ میکنیم
⬅️در یک قابلمه یک پیاز خرد میکنیم کمی سرخ میکنیم اسفناج اضافه میکنیم و کنار میزاریم
⬅️در یک قابلمه دیگه گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم و یک قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم کنار میزاریم
⬅️ برنج که از قبل خیس کردیم رو روی حرارت میزاریم کمی که نرم شد آبکش میکنیم و کنار میزاریم
⬅️حالا کف قابلمه تهدیگ دلخواه میزاریم روش ی لایه برنج میریزیم بک لایه اسفناج یک لایه مواد گوشتی من چند تکه فیله هم اضافه کردم میشه حذفش کرد
⬅️ روی حرارت کم میزاریم روی در قابلمه هم دم کنی میزاریم و حدود دوساعت میپزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_شب_چلهای 😍
#تزیین_آجیل_و_میوه_خشک😋
نمونه هایی از تزیین آجیل و میوه خشک برای شب یلدا
در صورتی که ظرفهای مخصوص تزیین آجیل دردسترستان نبود میتوانید از این مدل ها ایده بگیرید.