12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اين #شيرينی خيلي اسونه🥰🤌🏼بدون نياز به روغن😊
ماست ١/٤پيمانه
روغن ١/٤ پيمانه
ارد ١ليوان
پودر پسته ٥٠ تا ١٠٠گرم
پودر قند ٥٠تا ١٠٠گرم
گلاب چند قطره
.
زياد گلاب نزنين كه شل بشه چون از خمير ميزنه بيرون...
حرارت كم باشه و خوب سرخ كنين🌸👉🏼
🌷#مرغ_روسی🌷
ران مرغ ۵ الی ۷ عدد
خامه ۲۰۰ گرم
شیر ۱ لیوان
آب مرغ ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
سیر دو حبه
آویشن یک ق چ
پاپریکا یک ق چ
پودر پیاز یک ق چ
آبلیمو یک ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا ران های مرغ را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سیر های رنده شده و یا ریز خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس آویشن ، پودر پیاز ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید . سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس مرغ ها و آبلیمو را اضافه کرده و در ظرف را ببندید یا با فویل بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کمی سس خوراک غلیظ تر شود و مرغ ها نیز کامل بپزد . ۵ دقیقه آخر در آن را بردارید ، پنیر پارمزان زا اضافه کنید و گریل فر را روشن کنید تا سطح آن طلایی شود
#تهچین_اسفناج
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر
برنج ۴ پیمانه
اسفناج نیم کیلو
پیاز دو عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب یک قاشق
روغن ، نمک، فلفل با میزان لازم
⬅️اول اسفناج ها میشوریم خرد میکنیم میپزیم و کمی سرخ میکنیم
⬅️در یک قابلمه یک پیاز خرد میکنیم کمی سرخ میکنیم اسفناج اضافه میکنیم و کنار میزاریم
⬅️در یک قابلمه دیگه گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم و یک قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم کنار میزاریم
⬅️ برنج که از قبل خیس کردیم رو روی حرارت میزاریم کمی که نرم شد آبکش میکنیم و کنار میزاریم
⬅️حالا کف قابلمه تهدیگ دلخواه میزاریم روش ی لایه برنج میریزیم بک لایه اسفناج یک لایه مواد گوشتی من چند تکه فیله هم اضافه کردم میشه حذفش کرد
⬅️ روی حرارت کم میزاریم روی در قابلمه هم دم کنی میزاریم و حدود دوساعت میپزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_شب_چلهای 😍
#تزیین_آجیل_و_میوه_خشک😋
نمونه هایی از تزیین آجیل و میوه خشک برای شب یلدا
در صورتی که ظرفهای مخصوص تزیین آجیل دردسترستان نبود میتوانید از این مدل ها ایده بگیرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_شب_چلهای 😍
#پاناکوتا😋
#نکات_فوت_و_فن
نکات کلیدی تهیه پاناکوتا :
برای تهیه سس میوه روی پاناکوتا میوه های مورد نظر را از قبل در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس میوه های یخ زده را با ۲ قاشق غذاخوری پودر قند در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا یک دست شود .سس شما حاضر است و موقع سرو روی پاناکوتا بریزید .
۲_ممکن است دو مسئله باعث دردسر شود
اول، بریدن شیر موقع مخلوط کردن با ژلاتین و دوم، گلوله شدن ژلاتین در دسر ، به همین دلیل ما در این دستور تهیه مقدار شیر را با پودر ژلاتین روی حرارت مخلوط کردیم تا هم پودر ژلاتین به خوبی در شیر حل شود و هم شیر، هنگام مخلوط کردن با ژلاتین نبرد.
۳_پاناکوتا با خامه خیلی خوشمزه می شود پس در صورت امکان خامه را از دستور حذف نکنید و با شیر یا ماست جایگزین نکنید.
#کیک_یزدی_اصیل_خوشمزه😊
مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱۵۰ گرم معادل سه چهارم لیوان
ماست ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
گلاب یک چهارم لیوان
پودر هل نصف قاشق چایخوری، اسانس هل یا عرق هل معادل ده قطره
آرد ۲۷۰ گرم معادل دو لیوان سر پر
روغن یک لیوان
تخم مرغ ها را با شکر حدود ۱۰ دقیقه با دور تند هم میزنیم تا وقتی که رنگش روشن شود و حجمش دوبرابر بشود ماست را با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و میگذاریم کنار تا بکینگ پودر عمل کند و حجم ماست زیاد شود و پفکی بشود.
حالا روغن مایع را همراه گلاب و عسل به مایمون اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم اسانس هل و ماست را اضافه میکنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم آرد را روی مایمون الک میکنیم و با کمک لیسک مواد را با هم مخلوط می کنیم وقتی که مایمون کاملاً یکدست شد داخل قیف می ریزیم تا راحت تر توی کپسول ها راپر کنیم .
داخل قالب مافین کپسول میگذاریم و مایه کیکمون را داخل شان با کمک قیف یا با قاشق پر می کنیم به طوری که نیم سانت از سر کپسول ها خالی بماند و در آخر هم رویش را کنجد می ریزیم .
دستگاه مون رو روی حالت کانکشن می گذاریم و با دمای ۱۹۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیمو قالب را داخلش می گذاریم و بعد از ۲۰ دقیقه کیک های خوشمزه ما آماده می شود.
#تزیین_شب_چلهای 😍
#دسر_برفی_یلدا ❄️
مواد لازم:
شیر لیوان ۲ لیوان
شکر ۵ قاشق
آرد سفید یا آرد گندم ۳ قاشق
نشاسته ذرت در صورت تمایل یک قاشق
خامه ۲ قاشق
پودر نارگیل به اندازه لازم
بیسکویت پتی بور نصف بسته
وانیل نوک قاشق
شیر، شکر، آرد، وانیلو نشاسته ذرت را با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم و روی حرارت کم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسد و از فرنی غلیظ تر شود و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم حالا داخل ظرف مورد نظر کمی از مواد را می ریزیم بعد بیسکویت میچینم و دوباره مواد را روی بیسکویت ریخته و پودر نارگیل را نیز روی مواد میریزیم این کار را تکرار میکنیم تا تمام مواد تمام شود و در آخر هم مقدار زیادی پودر نارگیل روی سطح آخر میریزیم و سه ساعت در یخچال قرار می دهیم و در آخر برش می زنیم و با هر برش کارد را تمیز کرده و دوباره برش میزنیم و تزیین می کنیم.
نوش جان😊
#ترشی_انار_و_لبو
لبو ۵عدد
سیب ۲ عدد
انار دون شده ۲ عدد
گلپر ۱ ق چ
سیاهدونه ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
شکر ۱/۲ پ
سرکه قرمز به مقدار لازم
لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه
بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید