6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂#استاک مرغ☂
💢پارت اول💢
مواد لازم برای استاک مرغ ⚛️
استخوان مرغ حدود ۱/۵کیلو تا ۲کیلو
هویج ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
کرفس ۲ ساقه بزرگ به همراه مقداری از برگاش
برگ بو تخم گشنیز و فلفل سیاه و چوب دارچین به اندازه لازم
5.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴#کوکو سیب زمینی بدون تخم مرغ
موادلازم:
سیب زمینی
پیازچه
نمک
ادویه دلخواه
آرد
🌷#سالاد خیار گوجه فرنگی خرد شده
برای 4 نفر
موادلازم :
3 فنجان گوجه فرنگی گیلاس
1 خیار بزرگ ( برش طولی ، دانه دار تخلیه کنید سپس برش خوردن)
3 ساقه کرفس ( نازک برش خورده)
برای سس:
½ فنجان ماست ساده یونانی
1 لیمو یا آب لیمو
½ قاشق چایخوری نمک دریا
½ قاشق چایخوری پودر سیر یا 1 حبه سیر خرد شده ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز یا 2 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده
2 قاشق غذاخوری شوید تازه
.
دستورالعمل:
در یک کاسه مواد سس مخلوط کنید و به خوبی ، هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. وبه گوجه فرنگی ، کرفس و خیار خرد شده اضافه کنید و در آخر شوید اضافه کنید به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.در آخر با شوید تزئین کنید بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید.
#پاناکوتا 😋
پاناکوتا یک دسر جذاب ایتالیایی از خانواده پودینگ هاست به معنی خامه پخته و به شدت معروف و پر طرفدار شده است.
دسری با طعمی شیرین که عمدتاً از ترکیب خامه و شیر با شکر و ژلاتین تهیه می شود
و بعد از خنک شدن با انواع سس، میوه، کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو میشود.
در حالت کلی پاناکوتا انواع و تم های بسیاری دارد که از این انواع می توان به پاناکوتای شکلاتی، پاناکوتای نعنایی و پاناکوتای قهوه و... اشاره کرد.