eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ☂ 💢پارت اول💢 مواد لازم برای استاک مرغ ⚛️ استخوان مرغ حدود ۱/۵کیلو تا ۲کیلو هویج ۲ عدد پیاز ۲ عدد کرفس ۲ ساقه بزرگ به همراه مقداری از برگاش برگ بو تخم گشنیز و فلفل سیاه و چوب دارچین به اندازه لازم
5.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سیب زمینی بدون تخم مرغ موادلازم: سیب زمینی پیازچه نمک ادویه دلخواه آرد
🌷 خیار گوجه فرنگی خرد شده برای 4 نفر موادلازم : 3 فنجان گوجه فرنگی گیلاس 1 خیار بزرگ ( برش طولی ، دانه دار تخلیه کنید سپس برش خوردن) 3 ساقه کرفس ( نازک برش خورده) برای سس: ½ فنجان ماست ساده یونانی 1 لیمو یا آب لیمو ½ قاشق چایخوری نمک دریا ½ قاشق چایخوری پودر سیر یا 1 حبه سیر خرد شده ½ قاشق چایخوری پودر پیاز یا 2 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری شوید تازه . دستورالعمل: در یک کاسه مواد سس مخلوط کنید و به خوبی ، هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. وبه گوجه فرنگی ، کرفس و خیار خرد شده اضافه کنید و در آخر شوید اضافه کنید به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.در آخر با شوید تزئین کنید بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید.
😋 پاناکوتا یک دسر جذاب ایتالیایی از خانواده پودینگ هاست به معنی خامه پخته و به شدت معروف و پر طرفدار شده است. دسری با طعمی شیرین که عمدتاً از ترکیب خامه و شیر با شکر و ژلاتین تهیه می شود و بعد از خنک شدن با انواع سس، میوه، کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو میشود. در حالت کلی پاناکوتا انواع و تم های بسیاری دارد که از این انواع می توان به پاناکوتای شکلاتی، پاناکوتای نعنایی و پاناکوتای قهوه و... اشاره کرد.