eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍬 😋 دوستان درست کردن این شکلات ها خیلی آسونه فقط کمی زمان بره، شکلات بن ماری شده رو داخل قالب و اطرافش میریزیم تا خودشو بگیره بعد پودر نارگیل و کرم شانتی رو بعد از فرم دادن در قسمت میانی شکلات میریزیم، بعد از اینکه در یخچال سفت شد از قالب جدا میکنیم
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نصف ۱ عدد کاهو خیارشور ریز ۴-۵ عدد نصف سینه مرغ پخته شده قسمت سبز پیازچه ۵-۶ عدد آروگولا یا شابانک گردو به دلخواه برای سس: ماست ساده ۵-۶ ق غ سس مایونز ۳-۴ ق غ سس خردل ۱ ق چ سیر رنده شده ۱-۲ حبه نمک یک و نیم ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ ادویه کاری نصف ق چ
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با راحت و فوری ۳ عدد سفیده ی تخم مرغ آرد ۶ ق غ ۱ ق غ بکینگ پودر نمک پنیر چدار ۲۰۰ گرم پودر سوخاری ۱۰۰ گرم روغن برای سرخ کردن ابتدا سفیده ی تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه، نمک اضافه و آرد و بکینگ پودر هم الک میکنیم و میریزیم، پنیر چدار رنده شده ریخته و خوب مخلوط میکنیم از مواد به صورت توپک بر میداریم و داخل پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم❤️😘
🫔 😋 مواد میانی( گوشت چرخ کرده ، پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای) رو مث مایه ‌ماکارونی درست کردم. خمیر یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن مایع به کمک فرچه نرم کردم و از مواد داخلش گذاشتم و رول کردم. داخل سینی چرب شده فر ‌چیدم. روی بورک ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع رومال کردم و گذاشتم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه تا زمانی که روی بورک ها طلایی شه. البته چند دقیقه هم گریل و روشن‌کردم
🍛 😋 اول یه پیاز رو خرد کنید و تفت بدید، بعد گوشت خورشتی رو هم اضافه کنید و تفت بدید ، زردچوبه و فلفل سیاه و رب گوجه هم اضافه کنید و تفت بدید. لوبیا سفید هم که از روز قبل خیس کردید به قابلمه اضافه کنید و آب بریزید تا بپزه، وقتی گوشت و لوبیا کاملا پخته شد نمک اضافه کنید، حالا کمی آبغوره داخلش بریزید و بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده و غوره رو بهش اضافه کنید ، ده دقیقه کافیه که اینا بپزه، بعد از ده دقیقه خاموش کنید و سیب زمینی سرخ شده هم کنارش بزارید و با پلو نوش جان کنید
2.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه عدد سیب زمینی آب پز دو عدد سوسیس پیازنصف یک فلفل دلمه نون لواش دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، و چهار قاشق غذاخوری ماست سه قاشق غذاخوری آرد سفید و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا روغن
کلم قرمز کوچک۱ عدد سرکه۳ قاشق غذا خوری پیاز قرمز ۱ عدد کشمش۳/۴ پیمانه گردو خرد شده۴ عدد سس مایونز ۱ پیمانه (در صورت رژیمی بودن از ماست چکیده استفاده شود) در صورت تمایل شکر۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به میزان لازم انار ،کنسرو ذرت و شوید برای تزیین ابتدا کلم را شسته و اجازه دهید تا خشک شود بعد توسط یک پوست کن و یا چاقوی تیز برش هایی بسیار نازک از کلم ایجاد کنید(اگه رنده بزنید مثل عکس میشه) و داخل کاسه ای بریزید. پیاز قرمز را پوست بگیرید و به صورت خلالی برش های خیلی خیلی نازک به آن بزنید و آماده بگذارید. سس مایونز را به همراه سرکه، نمک، فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. کلم و پیاز رشته رشته شده را به سس بیفزایید و با دو قاشق از دو سمت مخلوط کنید تا مواد له نشوند. در نهایت کشمش و گردو را هم بیفزایید خوب مواد را مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید و به مدت ۱ ساعت در یخچال زمان دهید تا سالاد خوب جا افتاده شد و مزه ها با هم ادغام شده باشند. سپس با ذرت , شوید یا انار و یا هرچیزی ک دوست داشتین تزیین کنید .نوش جان
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂ 💢پارت اول💢 موادلازم: پودر کاکائو: دو ق.غ آرد: تقریبا دو لیوان بکینگ پودر: یک ق.غ وانیل: ۱/۴ ق.چ روغن مایع: ۱/۴ لیوان پودر قند: نصف لیوان تخم مرغ: دو عدد