eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍊 مواد لازم : آب پرتقال ۱۵۰ میلی لیتر تخم مرغ ۲ عدد شکر ۴ ق غ کره ۱ ق غ نمک نشاسته ذرت ۲۴۰ گرم ( 1.6 پیمانه) بیکینگ پودر ۱ ق غ پرتقال آب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔 سیب زمینی ۶ عدد بزرگ روغن زیتون به میزان لازم ژامبون خرد شده ۱ پیمانه پنیر خامه‌ای رامک نصف پیمانه پیازچه نصف پیمانه نمک فلفل به میزان دلخواه پنیر پیتزا رامک به میزان دلخواه زیتون و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه سس بشامل کره محلی رامک ۲۵ گرم آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر ۲ پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم ‌ ‎‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲 😋 ▫️برنج یک پیمانه ▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ ▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ ▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب می‌شوییم بعد می‌ریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می‌کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می‌دهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک می‌دهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر می‌رود) می‌گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می‌کنیم و غذا حاضر است. نکته: می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۲ تکه سس مایونز ۱ ق سس کچاپ ۱ ق نمک به مقدار لازم شوید ۱ مشت سیر درشت ۱ حبه پاپریکا ۱ ق چ نان لواش یا تافتون به مقدار لازم تخم مرغ ۲ عدد
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر برنج ۴ پیمانه اسفناج نیم کیلو پیاز دو عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب یک قاشق روغن ، نمک، فلفل با میزان لازم ⬅️اول اسفناج ها میشوریم خرد میکنیم میپزیم و کمی سرخ میکنیم ⬅️در یک قابلمه یک پیاز خرد میکنیم کمی سرخ میکنیم اسفناج اضافه میکنیم و کنار میزاریم ⬅️در یک قابلمه دیگه گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم و یک قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم کنار میزاریم ⬅️ برنج که از قبل خیس کردیم رو روی حرارت میزاریم کمی که نرم شد آبکش میکنیم و کنار میزاریم ⬅️حالا کف قابلمه تهدیگ دلخواه میزاریم روش ی لایه برنج میریزیم بک لایه اسفناج یک لایه مواد گوشتی من چند تکه فیله هم اضافه کردم میشه حذفش کرد ⬅️ روی حرارت کم میزاریم روی در قابلمه هم دم کنی میزاریم و حدود دوساعت میپزیم
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم فیله سوخاری مرغ 2عدد خمیر پیراشکی 3عدد پنیر پیتزا 200گرم نوش جان 💖
🍎سالادی به طعم سیب😋 🥒🥙تهیه سالاد طعم سیب، سخت نیست. برای درست کردن این پیش غذا نیز فقط به یک عدد سیب زرد درشت، سه ساقه کرفس، نیم پیمانه مغز گردو، یک عدد لیمو، نیم پیمانه سس مایونز و نمک و فلفل نیاز داریم. 🍏ابتدا سیب زرد را خوب بشویید و پوست بکنید. بعد سر حوصله آن را با قاشق مخصوص یا چاقو به اندازه فندق خرد کنید. سپس لیمو را آب بگیرید و آبلیموی تازه را روی قطعات سیب بریزید. با این کار هم سیب خوشطعم می‌شود و هم رنگش تیره نمی‌شود. کرفس‌ها را (که اگر با برگ‌های کوچک باشد بهتر است)، خرد کنید. گردو را هم نیمکوب کرده و سپس همه مواد سالاد را با هم مخلوط و زیر و رو کنید. این مخلوط را یک ساعتی در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. بعد از این مدت، آن را در ظرف دیگری ریخته، نمک و فلفل (آنقدر که دوست دارید) روی سالاد بپاشید و همراه یا پیش از غذا آن را میل کنید.
مواد لازم ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ۲ پیمانه کراکر پنیری ۱ قاشق غذاخوری نمک طرز تهیه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. سیب زمینی ها را تمیز شسته و سپس خشک کنید. لازم نیست پوست آنها را بگیرید. با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز آنها را به ورقه های باریک برش بزنید. کراکرهای پنیری را درون کیسه های زیپ کیپ ریخته و بکوبید تا کاملا پودر شوند. سینی فر را با روغن چرب کرده و ورقه های سیب زمینی را درون آن بچینید. سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا چیپس ها طلایی و برشته شوند نوش جان 💖