فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_معجون
.
.
بستنی وانیل ۲۰۰ گرم
پسته تازه ۱۵۰ گرم
شیر نصف پیمانه
شلیل ۱ عدد
شیر عسلی ۲ قاشق سر پر
سس شکلات
موز ۲ عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد روكولا 🥗تندُ تيزُ خوشمزه
مواد لازم📝
۱ دسته سبزی روکولا خرد شده
۳ عدد خیار خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی خرد شده
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ مشت گردوی خرد شده
۱ مشت انار
۳ ق غ روغن زیتون
۲ ق غ رب انار رقیق
نمک
جایگزین روکولا👈 مثلا یکیش بیبی اسفناج میتونه باشه
بعدیو تو بگو…
#بستنی_آلبالو_و_گردو
مواد لازم
بستنی وانیلی ۱ پیمانه
گردوی خورد شده نصف پیمانه
مربای آلبالو ۱/۳ پیمانه
موز ۱ عدد
شکلات آب شده نصف پیمانه
طرز تهیه
درون دستگاه مخلوطکن، بستنیها، مربای آلبالو و گردوی خورد شده را ریخته و به مدت زمان ۵ دقیقه با یکدیگر مخلوط کنید. سپس با قاشق اسکوپ، به تعداد دلخواه بستنی برداشته و درون ظرف مخصوص دسر قرار دهید. موزها را به صورت حلقهای برش زده و روی بستنیها قرار دهید. سپس شکلات آب شده را نیز روی بستنیها ریخته و با بیسکویت فرمی آن را تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_بامیه
شکر ۲ و۱/۲ پیمانه(۵۰۰گرم)
آب ۲ پیمانه(۴۰۰گرم)
آب لیمو ترش تازه ۱ق چ یا جوهر لیمو ۱/۴ ق چ
گلوکز ۱ق غ (نداشتین حذف کنید کمی زمان قوام آمدن بیشتر میشه)
زعفران دم کرده مقداری
👈شکر و آب را درون ظرفی بریزید یه هم کوچولو بزنید
وروی حرارت کم گاز قرار بدین (بدون هم زدن) اجازه بدین تا آب به جوش بیفته وشکر خودجوش حل بشه
به محض جوش زدن اب لیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید
وزمان دهید تا شکر حل شود وشربت کمی قوام آید
(تقریبا حدود نیم ساعت) در نهایت کمی زعفران دم کرده بریزید وپس از چند جوش شعله را خاموش کنید
شربت را کنار بگذارید تا ولرم رو به خنک شود (کمی دما داشته باشه )
✔غلظت شربت پس از خنک شدن از عسل روان تره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_گوشت
گوشت چرخ کرده
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای به میزان لازم
از باقی سبزیجات مثل قارچ ذرت هویج
تخم مرغ 2 عدد
روغن یک سوم پیمانه
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سرپر
آرد 1 پیمانه
نمک یک قاشق مربا خوری
کنجد به میزان لازم
#اشکنه 🍵
پياز دو عدد متوسط
سيب زميني يك عدد متوسط
تخم مرغ …دوعدد
شنبليله خشك…يك قاشق غذاخوري
نعناخشك… يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم.
🍲طرز تهیه اشکنه :
اول پيازها رو خورد كرده و توي روغن يكم زياد سرخ ميكنيم چون خوشمزگي اشكنه به چرب بودنشه و زردچوبه و فلفل و نمك رو ميريزيم و تفت ميديم سيب زميني رو حبه كرده توي پيازداغ يكم سرخ ميكنيم حالا نوبت سبزيجات خشكه وقتي اضافه كرديم يه هم كه زديم عطر سبزي دراومد كافيه اب رو اضافه ميكنيم و نيم ساعتي ميزاريم بپزه. در اخر هم تخم مرغها رو هم ميزنيم و اضافه ميكنيم ده دقيقه زمان ميديم تا باهم جا بيوفته.
#ژله_خرده_شیشه
مواد لازم:
پودر ژله در چند رنگ مختلف
آب جوش یک لیوان برای هر ژله+۳/۴ لیوان آب سرد
برای ژله بستنی یا ژله سفید زمینه:
ژله آلوئه ورا یک بسته
بستنی وانیلی یک لیوان
دستور تهیه:
ابتدا ژله های رنگی رو تهیه می کنیم. به این صورت که هر بسته ژله رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل می کنیم بعد ۳/۴ لیوان آب سرد اضافه می کنیم. در قالب مستطیلی ریخته و میگذاریم یخچال تا ببندد. بعد از اینکه ژله ها خوب گرفتند از قالب جدا کرده و برش های یک یا دو سانتی میزنیم و درون ظرف مورد نظر میریزیم.
برای زمینه مات یک بسته ژله آلوئه ورا رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل می کنیم و میگذاریم کمی خنک بشه و بعد بستنی که در دمای محیط نرم شده رو بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط می کنیم (زیاد هم بزنید تا یکدست بشه).
ژله بستنی رو روی ژله های رنگی ریخته اونقدری که کامل روی ژله ها رو بگیره و بعد هم یه تکون میدیم تا ژله بستنی به ته قالب هم بگیره یا هوای اضافی ته قالب گرفته بشه و میگذاریم یخچال تا ببنده
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک بدون فر😋
مواد لازم:
۲عدد تخم مرغ
۸قاشق غذاخوری آرد
۸قاشق غذاخوری شکر
۱۰قاشق غذاخوری شیر
۶قاشق غذاخوری روغن
۱قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
۱قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳قاشق کشمش+۱قاشق آرد
کمی وانیل
عزیزان وقتی مواد کیک رودرست کردین از نصف کمتر داخل فنجون رو پر کنید
💕واب جوش داخل قابلمه باید تا نصف فنجون ها بیاد اگر بیشتر اب بریزین خمیری میشه کیکتون
💕میتونیدکشمش اضافه نکنید و همرو کاکائویی درست کنید یا بلعکس
💕فنجون هارو داخل قابلمه گذاشتین حتما شعله پخش کن بزارین حرارت رو کم کنید وحتما دمکنی بزارین
💕بعد از بیست وپنج دقیقه کیک امادست
💕وتا پنج دقیقه فنجون هارو از قابلمه درنیارین و در قابلمه رو ورندارین
.
#سوپ_گشنیز 🍲 😋
▫️گندم یا جو پوست کنده
▫️عصاره قلم
▫️پیاز
▫️گشنیز فراوون
▫️ماست محلی یا یونانی
🔸جو رو با پیاز به همراه عصاره قلم بار گذاشتم.حدود ۲ساعت زمان برد تا جو کاملا دونه اش باز بشه وهلیم پس بده!!عصاره قلم طعم سوپ رو خیلی خیلی خوشمزه میکنه!اما اگر نداشتین از عصاره گوشت الیت استفاده کنید،میتونه جایگزین خوبی باشه.بعد از پخت ماست محلی یا ماست یونانی اضافه کنید وهم بزنید ،مقدار ماست به قوام ومقدار جو شما بستگی داره.من دوباره به سوپ گشنیز استفاده میکنم.فقط هم برگ گشنیز،ساقه نریزید!!!.باردوم لحظه ای که میخوام گشنیز رو داخل کاسه برای سرو بریزم.تا برگ گشنیز رنگ خودش رو حفظ کنه!!من اندکی سیرهم میریزم.به اندازه۱تا ۲حبه
#ماهی_شکم_پر 🦪 😋
ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم
مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش
.
#بسبوسه 🍰 😋
▫️ايرميك1/5ليوان (آرد سمولینا)
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️ماست 1ليوان
▫️شكر 1ليوان
▫️بكينگ پودر ١ق غ
▫️وانيل 1ق م
▫️روغن مايع 1ليوان
🔸براي شهد
▫️شكر نصف ليوان
▫️آب نصف ليوان
▫️زعفران 2ق غ
🔸ابتدا ايرميك و ماست و شكر روغن را باهم قاطي كرده بعد ب ترتيب تخم مرغارو يكي يكي اضافه كرده بعد وانيل و بكينگ پودر را اضافه كرده بمدت 5دقيقه با همزن برقي هم ميزنيم بعد داخل قالب كاغذ روغني انداخته و مايع كيك را داخل قالب ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 45دقيقه قرار داده و توي اين ميان شكر و اب و زعفران را باهم مخلوط كرده و با مخلوط كن كاملا هم ميزنيم وقتي بسبوسه را از فر در اورديم شربت ك خنك هستتت روي بسبوسه داغ ميريزيم ميزاربم تا شهد جذب بشه بعد برش بدید