#ماهی_شکم_پر 🦪 😋
ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم
مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش
.
#بسبوسه 🍰 😋
▫️ايرميك1/5ليوان (آرد سمولینا)
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️ماست 1ليوان
▫️شكر 1ليوان
▫️بكينگ پودر ١ق غ
▫️وانيل 1ق م
▫️روغن مايع 1ليوان
🔸براي شهد
▫️شكر نصف ليوان
▫️آب نصف ليوان
▫️زعفران 2ق غ
🔸ابتدا ايرميك و ماست و شكر روغن را باهم قاطي كرده بعد ب ترتيب تخم مرغارو يكي يكي اضافه كرده بعد وانيل و بكينگ پودر را اضافه كرده بمدت 5دقيقه با همزن برقي هم ميزنيم بعد داخل قالب كاغذ روغني انداخته و مايع كيك را داخل قالب ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 45دقيقه قرار داده و توي اين ميان شكر و اب و زعفران را باهم مخلوط كرده و با مخلوط كن كاملا هم ميزنيم وقتي بسبوسه را از فر در اورديم شربت ك خنك هستتت روي بسبوسه داغ ميريزيم ميزاربم تا شهد جذب بشه بعد برش بدید
#نوشیدنی_فرانسوی_با_کاکائو 🧋😋
▫️فرانسوی 2 ق م
▫️شیر خشک 3 ق م
▫️پودرکاکائو 1 ق م
▫️شکر 3 ق م(به دلخواه)
▫️آب جوش 1 لیوان
▫️وانیل کمی
▫️دارچین کمی
🔸ابتدا شکر و کاکائو و وانیل و دارچین و شیر و را با آب جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. مواد بدست آمده را در جوش ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم و هم می زنیم تا اینکه جوش بیاید. سپس را از روی آتش برداشته و در لیوان می ریزیم. روی آن را می توانیم با کمی شکلات تخته ای تزئین کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام
5 بادمجان را در مکعب های کوچک خرد کرده و آنها را سرخ کنیم 1 قاشق غذاخوری روغن و 1 پیاز خرد شده خرد شده را در قابلمه ریخته. 300 400 گرم گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. به بادمجان سرخ شده اضافه کرده و پخت و پز را روی حرارت کم ادامه دهیم ، در آخر نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، را اضافه کرده و بپزید
.4 خمیر یوفکا
برای خیس کردن خمیر:
1 فنجان آب
نصف لیوان روغن
1-2 قاشق غذاخوری سرکه خمیر را روی یک سطح صاف پهن کنیم و آن را با آب روغنی مرطوب کنیم ... خمیر دیگر را روی آن بگذارید و همه جا را با آب روغنی خیس کنید. .
سس بشامل:
1 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید ، 1.5 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و به مدت 1 الی2 دقیقه در حرارت کم سرخ کنید.
در صورت وجود می توانید جوز هندی بسیار کمی رندهو اضافه کنید.
در آخر ،1.5 فنجان شیر اضافه کرده و هم بزنید.در فر با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزید ، آن را از فر خارج کنید ، پنیر رنده شده را اضافه کنید و مجدداً به مدت 2 یا 3 دقیقه در فر بپزید.
از غذای خود لذت ببرید
نوش جان😘
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت نون لواش و مرغ☝️😋
800 گرم مرغ چرخکرده
2 عدد نان لواش
2 عدد پیاز
📌 2 قاشق غذاخوری خامه ترش(مخلوط۱ ق غ ماست+۱ ق غ خامه صبحانه)
۲ عدد گوجه فرنگی میکس شده
نصف قاشق چایخوری پودر سیر خشک
📌 نمک ، فلفل برای مزه دار کردن
.
بهتره پیاز را در غذاساز میکس کنید. تمام مواد تشکیل دهنده (به جز نان لواش) را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
نیمی از مواد گوشت چرخ کرده را روی یک نان لواش بریزین ، یک نان لواش دیگه بذارین و باقی مانده مواد رو نیز بریزید ،رول کنید و با سس گوجه فرنگی رومال کنین
ودر فر ۱۸۰ درجه 30 دقیقه.
بپزید
نوووش جاننن
✅قرابیه بستنی😋
✍مواد لازم:
۲۰۰ گرم کره(به دمای محیط رسیده باشه)
۱ استکان کمر باریک(ترک)روغن مایع (۸۵گرم)
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسوی )
۱ لیوان نشاسته ذرت(لیوان دسته دار فرانسوی )
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل شکری(۵ گرمی)
۱۰۰ گرم شکلات چیپسی
آرد تقریبا(۳/۵تا۴ لیوان)
🥣طرز تهیه:
ابتدا کره ،شکر،روغن مایع، تخم مرغ ونشاسته رو داخل ظرف گودی ریخته و با همزن خوب مخلوط میکنیم تا حجمش دو برابر بشه آرد ،وانیل، بکینگ پودر رو الک کرده اضافه کرده و ورز میدیم در آخر هم شکلات چیپسی را اضافه کرده و کمی مخلوط کرده
ومواد قرابیه رو با اسکوپ بستنی بر میذاریم وداخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم
ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰درجه تا جایی که روی قرابیه خشک بشه میپزیم ی قرابیه ترد وخوشمزه میشه
#دسر _موس_مکعبی 😍
شیر 1لیوان .شکر نصف لیوان.نصف لیوان خامه. پودر ژلاتین 1قاشق غذا خوری
ابتدا شیر رو بجوشانید بعد شکر ژلاتین رو اضافه کردم بعد میذاریم دوباره بجوشه بعد از جوش آمدنش زیرش رو خاموش کنید وخامه رو اضافه کرده وبا همزن دستی مخلوط کرده تا ذوب بشه،
🍮همه موادوبه رنگ دلخواه رنگـ زدم بعدتوقالب ریختم وداخل فریز گذاشتم باید ۵تا۶ساعت توفریزباشه چون اینجوری راحت ازقالب جدامیشه ونمیشکنه بعدازشکلات تلخ آماده برای مابین مکعب ها استفاده کردم وبه اندازه ابعاد مکعب ها شکلاتو برش دادم تو سه ردیف وبه دلخواه رنگاروکنارهم چیدم یه تزیین کوچولوهم روشو با ترافل وپسته کردم
#سالاد_روسی 🥗 😋
▫️هویج ۱ عدد
▫️مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه
▫️خیارشور ۲۵۰ گرم
▫️سیب زمینی ۴عدد بزرگ
▫️نخود فرنگی نصف پیمانه
▫️پیازچه در صورت تمایل مقداری
▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
▫️شوید و سس مایونز به اندازه کافی
🔸هویج رو مکعبی خرد و میپزیم سیب زمینی هم مکعبی خرد کرده اب رو رو حرارت میزاریم تا بجوشه بعد سیب زمینی رو با مقداری نمک رو داخلش ریخته میزاریم تا بپزه ولی مواظب باشید که له نشه و زود تو ابکش خالی کنید خیارشور رو هم خرد کرده مرغ رو هم پخته و خرد میکنیم و در انتها تمومی مواد رو با هم مخلوط کرده و ترجیحا یک شب داخل یخچال میزاریم تا مواد به خورد هم برن و خوشمزه تر بشن من دو ق غ سرکه سفید هم به این سالاد اضافه کردم که طعمش رو بی نظیر میکنه میتونیم از ماست پرچرب به نسبت مساوی با سس مایونز برای این سالاد استفاده کنیم در ضمن این سالاد رو با کالباس درست میکنن ولی از اونجایی که کالباس مصرف نمیکنم مرغ پخته رو جایگزینش کردم
#محلبى_شكلاتى_پرتقالى
اول محلبى شكلاتى رو اماده مى كنيم،ابتدا يك ليتر شير رو با دو و نيم ق غ خورى نشاسته ،دو و نيم ق غ خورى ارد مخلوط مى كنيم تا حل بشن و بعدچهار ق غ خورى پودر كاكائو رو اضافه مى كنيم و تو شير مخلوط مى كنيم،روى شعله ى گاز ميداريم با شعله ى كم شير رو هم مى زنيم تابه غلظت فرنى برسه ،در اين مرحله يك ليوان شكر و ى ق غ خورى كره اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا شكر حل بشه،محلبى شكلاتيمون اماده شده توى ظرفامون ميريزيم وميريم سراغ محلبى پرتقاليمون
دو نيم ليوان اب پرتقال طبيعى رو با دو و نيم ق غ خورى نشاسته حل مى كنيم و روشعله ى كم ميذاريم و هم ميزنيم تاغليظ بشه و در اخر نصف ليوان شكر و ى ق غ خورى كره اضافه مى كنيم و تا حل شدن شكر محلبى رو هم ميزنيم (اگه پرتقالتون ترش بود مى تونيد شكرش رو بيشتر بريزيد)و بعد از اماده شدن
محلبى شكلاتى ميريزيم و روش رو تزيين مى كنيم داخل يخچال ميذاريم تا خنك بشه.
پيشنهاد مى كنم اين محلبى رو حتما امتحان كنيد حتما عاشقش ميشيد
#خوراک_گوشت_چرخکرده 🧆 😋
▫️گوشت چرخکرده: 200 گرم
▫️پیاز خردشده: یک شماره کوچک
▫️فلفل دلمهاي: 3برش
▫️ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
▫️سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
▫️سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک
▫️دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
🔸گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات رابه ان اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهاي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه می کنیم.
#پن_کیک_ساده
موادلازم:
آرد 1 و 1/2 لیوان
شیر 1 و 1/4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
کره 3 قاشق
شکر 1 قاشق
طرز تهیه:
در ظرفی تخم مرغ، شکر ،شیر و کره ذوب شده را بزنید،سپس بکینگ پودر و ارد الک شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. آنقدر مخلوط پن کیک را هم بزنید تا یکدست شود.
تابه ی نچسب را روی حرارت قرار دهید و کمی ته آن را چرب کنید. با اسفاده از ملاقه از مخلوط پن کیک بردارید و به صورت دایره ای روی تابه بریزید. پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا پخته شود.
این پن کیک را می توانید با عسل و خامه صبحانه میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ مخصوص ترك (lebeniye)
تهيه:
2 قاشق غذاخوری برنج را شسته و در قابلمه بریزید و آب اضافه کرده و بجوشانید. وقتی برنج پخت، 1 پیمانه نخود پخته شده اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه 1.5 فنجان ماست، 2 قاشق غذاخوری آرد، آب 1 عدد لیمو، 1 حبه سیر را رنده کرده و خوب مخلوط کنید. 4 لیوان آب به آن اضافه کنید. این را خوب مخلوط می کنیم و روی برنجی که پخته بريزيد آن را با هم مخلوط کنید و مرتب هم بزنيد تا بجوشد در این فاصله 1 پیمانه آب مرغ نيز اضافه كنيد
مواد لازم قلقلي ها :
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
نمک
فلفل سیاه
همه را ورز می دهیم و به اندازه فندق کوفته درست می کنیم.
این کوفته ها را در 2 قاشق غذاخوری کره سرخ می کنیم. نعناع را به آن اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم.
و روی سوپ پخته می ریزیم.
در آخر نمک بپاشید و مخلوط کنید. (از اول درب قابلمه را نميبنديم)نوش جان
#نان_قندي 🧇 😋
▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي)
▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه
▫️ارد ١/٥ پيمانه
▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر
▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين)
▫️ماست ١/٤ پيمانه.
🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره
خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ماکارونی_گیاهی👩🍳
مواد لازم
ماکارونی ۴۰۰گرم
گوجه ۲عدد
فلفل دلمه یک چهارم
قارچ ۸ عدد
پیاز ۱عدد بزرگ
زیتون
رب ۲ ق غ
روغن زیتون ۴ ق غ
نمک فلفل سیاه یا پول بیبر
آب به مقدار کافی
#جواهر_پلو 🍛 😋
🔸غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی
ترکیبی از زرشک، کشمش، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم)، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ، خلال پسته و بادام و دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼صبح است و
🌿سلامی دگر از دور به دوست
🌼جانم به فدای
🌿آن که عشقش نیکوست
🌼باید که از
🌿احساس خدا مست شویم
🌼هر شام و سحر
🌿از کَرم و رحمت اوست
🌼سلام صبحتون بخیر
#اسنک_تن_ماهی 🥪 😋
🥪مواد لازم
نان تست 8 عدد
تن ماهی 200 گرم
گوجه فرنگی 1عدد
سس مایونز 1/2 لیوان
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
کاهو 4 برگ
نمک و فلفل به میزان دلخواه
🥪طرز تهیه
1- تن ماهی را بجوشانید. سپس با سس مایونز، گوجه فرنگی نگینی و جعفری خرد شده مخلوط کنید.
2- 4 نان تست آماده کنید و روی آن از مخلوط تن ماهی و سس بزیزید و برگ کاهو و یک نان دیگر روی آن بگذارید. سپس اسنکها را به صورت مثلثی برش بزنید و سرو کنید.
#بریان ( #بریونی) اصفهان 🥘 😋
🔸بریان اصفهان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که در میان ایرانیان نیز کمابیش خورنده دارد. این غذا متعلق به شهر اصفهان است و مشهورترین غذای سنتی اصفهان به شمار میآید.
گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد به همراه شش (جگر سفید گوسفند) با نمک و فلفل و پیاز کاملاً پخته میشود و سپس استخوانها را جدا میکنند. گوشت و شش را جداگانه چرخ کرده و کنار هم در ماهیتابه به طور جداگانه در کفگیرهای مخصوص، حرارت میبیند و سرخ میشود.(همانطور که در عکس میبینید مقداری شش در کنار بریان قرار دارد.) به هنگام سرو در میان نان سنگک قرار گرفته و روی آنها دارچین ریخته میشود. تهیهٔ این غذا در رستورانها نیاز به اجاق مخصوص دارد ولی در منزل بر روی اجاق گاز معمولی هم قابل طبخ است. ((لازم به ذکر است افراد متعلق به شهرهای دیگر و مسافران این غذا را به اشتباه "بریانی" می نامند که صحیح نیست.بریانی مکانی است که این خوراک درآنجا طبخ میشود
#کیک_صبحانه_تابه_ای 🥮 😋
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم)
▫️ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم)
▫️آرد 8 ق غ
▫️روغن مایع 3 ق غ
▫️بکینگ پودر 1 ق چ
▫️وانیل مقداری
ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کردم
#تاس_کباب_مرغ 🥘 😋
🔸کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت.
🔸درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
#دسر_کرم_بستنی_انار 🍮 😋
▫️پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذا خوری
▫️آب جوش 1.5 لیوان
▫️ژله انار ۱ بسته
▫️خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
▫️بستنی وانیلی ۱ لیتر
🔸ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید. بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.
ژله از حرارت افتاده را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در دسر استفاده کنید
کرم را در قالب مورد نظر ریخته و3 ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد،سپس دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده( البته حدود 3 ثانیه داخل آب گرم گذاشته) و با خامه فرم گرفته، با دانه های انار تزیین نمایید
#پنکیک_گوشت 🫔 😋
▫️شير ....يك ليوان
▫️آرد ....يك ليوان سرخالي
▫️تخم مرغ....پنج عدد
▫️روغن مايع ...پنج قاشق سوپخوري
▫️زعفران ،نمك،فلفل
🔸ابتدا تخم مرغ و شير رو مخلوط كردم و با همزن زدم تا يكدست بشه،بعد نمك وفلفل و زعفران رو اضافه كردم،سپس آرد را كم كم ريختم و هم زدم تا مايه صاف و يكدست بشه از صافي رد كردم و بعد روغن رو ريختم و كمي هم زدم تا مخلوط بشه،،كف تابه كوچك را كمي چرب كردم،از مايه به اندازه يك قاشق بزرگ داخل تابه ريختم و سريع تابه را حركت دادم تا مايه به صورت يكنواخت و نازك ،كف تابه پخش شود ،وروي حرارت ملايم پخته شود ،سپس به راحتي از تابه جداش كردم و داخلش مواد گوشتي و كمي پنير پيتزاو آويشن ريختم،دو طرفش را روي هم گذاشتم و رول كردم ،،ايتدا داخل آرد زدم و بعد داخل تخم مرغ زده شده و بعد تو آرد سوخاري غلط دادم و سرخ كردم
#حلوای_نونی 🧇 😋
▫️آرد: یک لیوان
▫️آب: یک لیوان
▫️شکر: یک لیوان سرخالی
▫️روغن و کره: از نصف لیوان کمتر
▫️گلاب: نصف لیوان
▫️کمی زعفران و هل
🔸اول شكر رو با آب ميزاريم بجوشه، وقتى به جوش اومد زعفران دم كرده و گلاب و هل رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار تا کمی از حرارت بیفته، آرد الک شده رو روی حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا بوی خامی آرد بره و کمی کرم رنگ بشه، بعد مخلوط کره و روغن روبهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم، شربت رو بهش اضافه و تند تند هم ميزنيم تا غليظ بشه، بعداز روی حرارت برداشته مابین نونامیذاریم