eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 نان لواش سس مایونز جعفری خورد شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز پنیر پیتزا تخم مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 آرد ۵ لیوان ،خمیر مایه ۲ ق چ ،شکر ۲ چ اب هم دمای محیط ۲ لیوان ،سس، فلفل دلمه ۱ عدد ،پیاز ۱ عدد فلفل چیلی ۳ عدد ،گوجه ۲ عدد نمک فلفل قرمز و سیاه و اویشن و پولبیبر به اندازه ذائقه خودتون روغن مایع یا زیتون ۵ ق غ مرینیت مرغ سینه مرغ ۲ عدد ،پیاز ۱ عدد ،ابلیمو ۱/۴ فنجون ،زعفرون دم کرده ۱ ق غ ،نمک فلفل قرمز و سیاه و پولبیر هرکدام ۱ ق چ ،سس خردل ۴ ق غ پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر 🍅 😋 ۲ عدد گوجه ۳۰ گرم پنیر تخم مرغ و نمک و فلفل 🔸گوجه رو خورد کنید مواد داخل گوجه رو در بیارین، (آب گوجه رو جدا کنین و نریزین داخل مواد چون شل میشه) و با تخم مرغ و پنیر و نمک و فلفل و جعفری خورد شده مخلوط کنین، داخل حلقه های گوجه بریزید، و روی حرارت کم با مقدار کمی روغن بذارین، وقتی تخم مرغ گرفت و پخت، برگردونید تا طرف دیگم بپزه. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
آشپزی ایرانی🍔
#ژله_انار
کافیه با چند تا لیوان یکبار مصرف این ژله های خوشگل و درست کنید ک یه ایده ی راحته برای یلداتون 😍 برای این تعداد که تو ویدیو میبینید من از دو بسته ژله استفاده کردم ۱ بسته الوورا و ۱ بسته ژله قرمز رنگ و یک لیوان ماست هم زده(پرچرب ) شیر و بستنی هم‌میشه دونه ی انار و خلال پسته به مقدار لازم لیواناتون رو با دستمال آغشته به روغن خوب چرب کنید ژله رو حتما بزارید خوب ببنده ژله الوورا رو تو دو ظرف به طور مساوی تقسیم‌کردم به هردوش نصف پیمانه آب جوش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم‌تا شفاف بشه حالا به یکی نصف پیمانه آب سرد و به اون یکی نصف پیمانه ماست اضافه کردم و خوب مخلوط کردم لایه اول که ژله الوورا ساده هست رو کمی ریختم دونه های انار و خلال پسته هم ریختم گذاشتم یخچال نیم بند بشه و نت سه بار اینکارو کردم تا حالت سه بعدی بشه لایه ی بعدی ژله و ماست و در آخر یه بسته ژله ی قرمز رنگ و که تو ویدیو نشون دادم هم اضافه کردم و گذشاتم یخچال تا ببنده امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🌹
آشپزی ایرانی🍔
امروز اومدم با آموزش تنقلات خوشمزه هم از برنج ایرانی وهم از برنج هندی میتونید استفاده کنید برنج ایرانی ریزیر وثپلتر ،برنج هندی کشیده تره برنجک به همراه گندم وشاه دانه خیلی خوشمزه میشه برنج رو چند ساعتی خیس کنید آب رو جوش بیارید وبرنج رو بریزید نمک بزنید دونه های که برنج مغز پخت شد (دقیقا مثل زمانی که میخواید برنج رو آبکش کنید) برنج رو که آبکش کردید بزارید آبکش کاملا جمع بشه روی سینی بریزید اگه هوا خوب وافتابی بود جلو آفتاب بزارید تا خشک بشه در غیر اینصورت روی شوفاژ ویا روی بخاری با حرارت خیلی کم خشک کنید. تووووجه کنید کاملا باید خشک وشکنجه بشه یه ذره رطوبت داشته باشه داخل روغن ترک میخوره وروغن میپاشه به این نکته توجه کنید بعد از خشک شدن روغن رو داغ کرده طبق فیلم کمی ازبرنج رو داخل سبد توری بریزید به محض پف کردن از داخل روغن خارج کرده زود رنگ عوض میکنه اگر شور دوست دارید تا گرمه کمی نمک بپاشید شیرین دوست دارید کمی شکر بپاشید پیشنهاد من با گندمک شیرین بخورید خیلی خوشمزه تره عزیزانی که به هر صورت نمی‌خوان داخل روغن سرخش کنن میتونن مقداری نمک روی گاز بزارن تا داغ داغ بشه برنج خشک شده رو داخل نمک داغ بریزید فوری پفک میکنه سپس از صافی رد کنید تا نمک جدا بشه اصلاحات شور نمیشه نگران نباشید