eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ایده یلدایی مواد لازم: نشاسته: نصف لیوان، آب سرد:یک لیوان و نیم، شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ، روغن : یک سوم لیوان ، ژله : یک بسته ، گلاب : 3 ق غ طرز تهیه: نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم چنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.اجازه میدیم کمی که سرد شد گلوله های کوچک درست کرده و توی پودر نارگیل میغلتونیم. میشه مواد رو توی ظرفی که سلفون کشیدیم هم بریزیم مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدیم بعد توی ظرف برش های مثلثی یا مستطیلی بدیم و توی پودر نارگیل بغلتونیم. اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید. 🌸🍃🌸🍃🌸
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_ساده_شکلاتی_درپوست_پرتقال
مواد لازم تخم مرغ 6 عدد شکر 250 گرم آرد 200 گرم شیر 1/2 لیوان روغن 3/4 لیوان پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا مواد خشک ( آرد ، وانیل ، پودر کاکائو و بکینگ پودر ) را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را درون کاسه ای دیگر با شکر ، شیر و روغن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه نمائید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. قالب کیک را چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید ( قالب را برگردانید تا ارد اضافی بریزد ) ، مخلوط کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45 – 60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.
4.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخود ۳۰۰ گرم سیر ۳ حبه پیاز ۱ عدد کوچک تخم مرغ ۱ عدد جعفری به مقدار لازم ادویه(نمک،فلفل سیاه و قرمز، ادویه مخصوص فلافل که شامل پودر انبه،زیره سیاه،زرچوبه،زنجبیل،سیر،پیاز،تخم گشنیز،جعفری و نعنا خشکه) به مقدار لازم بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری نخودو حتما یکی دو روز خیس کنید بعد پوست روشو بگیرید، حتما دو ساعتی داخل یخچال بزارید تا طعم بگیره،ادویه فلافل من آماده بود و خودم ترکیبش نکردم.
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا فتو چینی با کوفته قلقلی
آشپزی ایرانی🍔
پاستا فتو چینی با کوفته قلقلی
🔺️مواد لازم برای کوفته ها گوشت چرخ کرده کم چرب 250 گرم تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری 4 قاشق غذا خوری نصف پیاز رنده شده سیر 1 حبه فلفل سیاه پودر فلفل چیلی نمک 🔺️مواد لازم برای پاستا پاستا 250 گرم 1/2 پیاز رب گوجه 1 قاشق غذاخوری پوره گوجه 1 لیوان شکر 1 قاشق چایخوری (دلبخواهی) نخود فرنگی 1 لیوان گوجه گیلاسی5-6 (دلبخواهی) آب 500 میلی لیتر شیر ‌200 میلی لیتر نمک فلفل پنیر پارمزان رنده شده به مقدار دلخواه 🔺️طرز تهیه ابتدا همه ی مواد کوفته را در ظرفی ریخته و خوب ورز میدهیم تا کاملا مخلوط بشن حالا به اندازه یک گردو از مواد برداشته و شکل میدهیم و داخل روغن کمی سرخ میکنیم ،کوفته هارو از تابه خارج کرده و داخل همان تابه پیاز خرد شده را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت ميدهیم حالا رب رو اضافه کرده و کمی تفت میدهیم حالا پوره گوجه فرنگی و شکر رو اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت میدهیم سپس کوفته ها پاستا رو به سس اضافه کرده و بعد آب و شیر روی پاستاها میریزیم و در آخر نمک و فلفل و ادویه های دلخواه رو اضافه میکنیم وقتی که سس شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم میکنیم و درب تابه رو میزاریم گاهی هم میزنیم برای این مقدار پاستا حدواد 15 دقیقه طول میکشه تا پاستا آماده بشه.بسته به نوع پاستا شما ممکن است این زمان کمی تغییر کنه.اگه سس آبکی بود درب تابه رو باز بذارید سس غلیظ بشه و اگه پاستا سفت بود میتونید کمی آب گرم‌اضافه کنید و در مرحله آخر مقداری پنیر پارمزان را روی پاستا رنده میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک فیلو توفیلم همه چی مشخصه حالاموقع سرو دوس داشتين بازم سس شكلات ميتونين روش بريزين يني شكلات آبشده ای نوتلايي چيزی
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزاقاسمی اصل گیلانی😋 اين ديگه اصلشه اول سير خام و گوجه رو تفت بعد تخم مرغ بعد بادمجون كبابي اضافه باز يه تفت و اماده اون سياها هم كثيفي نبودن پوست بادمجون بودن.