eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت اول مواد داخل لازانیا من برای داخلش سیب زمینی رو سرخ کردم پیاز و گوشت چرخ کرده رو هم همینطور بهش فلفل دلمه ای ،نم،زردچوبه،فلفل سیاه و اویشن و رب اضافه کردم. برای سس بشامل هم: ۵۰گرم کره ۲ق غ آرد سفید و ۲لیوان شیر نمک ،فلفل سیاه،زرچوبه
🍗بریانی گوشت بوقلمون🍗 ✅مواد لازم (برای 4 نفر): • 680 گرم سیب زمینی شیرین • 2 حبه سیر رنده شده • 1/4 پیمانه شیر کم چرب • نصف قاشق چایخوری نمک • 340 گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخ‌کرده) • نصف پیمانه پیاز خرد شده • 1 و 1/4 پیمانه کدو سبز خرد شده • یک پیمانه هویج خرد شده • نصف پیمانه ذرت کنسروی • 1/4 پیمانه آب • 225 گرم سس گوجه فرنگی • دو قاشق غذاخوری سس فلفل • دو قاشق چایخوری مریم گلی • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🧆طرز تهیه🧆 1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید. در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود 15 تا 20 دقیقه) از روی حرارت بردارید. سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند. روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید. 2. در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود. کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید.
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شات سبزیجات با دیپ 🥦🌶
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
يك وعده مقوي 🥦🥦 . روش هاي مختلفي براي پخت برنج قهوه اي وجود داره ،اما اين روش به جرأت يكي از بهترين نتيجه هارو داره پختش خيلي راحت بود و خبري از شفته شدن نداشت ❤️ . . مواد دازم ٤ الي ٥ نفر سينه مرغ ٢ عدد بروكلي ٤٠٠ گرم سير ٢ عدد برنج قهوه اي گيلتاز ٢ پيمانه ليمو ١ عدد نمك براي برنج ١ قاشق مربا خوري روغن براي برنج ٢ باشق غ خ گوجه گيلاسي ١٠٠ گرم نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و پودر سير ( از هر كدوم ١ قاشق چ خ ) روغن زيتون ٥ قاشق غ خ كره ( سليقه اي ) . . برنج قهوه اي ( ٢٦٠ گرم ) با اب سرد بشوريد آب كه جوش اومد ليمو نمك روغن بزنيد برنج رو با دماي متوسط نيم ساعت بپزيد آبش رو بكشيد ١٥ دقيقه با دماي كم دم بزاريد،بقيه مراحل هم آسونه فقط سيرو زياد تفت ندين كه بسوزه دوست داشتين سويا سس هم ميشه زد❤️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم مواد داخل لازانیا من برای داخلش سیب زمینی رو سرخ کردم پیاز و گوشت چرخ کرده رو هم همینطور بهش فلفل دلمه ای ،نم،زردچوبه،فلفل سیاه و اویشن و رب اضافه کردم برای سس بشامل هم: ۵۰گرم کره ۲ق غ آرد سفید و ۲لیوان شیر نمک ،فلفل سیاه،زرچوبه
🌷 مواد لازم: گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد آردنخودچی ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه زعفران رب ۲ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق چایخوری سرکه ۱/۵ قاشق غذاخوری کره مقداری طرز تهیه:ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز آبگرفته و نمک و فلفل و زردچوبه ورز میدهیم سپس هویجی که ریز رنده کردیم را اضافه میکنیم(اگر احیاناً هویج آب انداخت آبش رو دور بریزید) سپس به گوشت اضافه کنید و ورز بدید و در آخر کار آرد نخودچی اضافه کنید،از مواد در دست مثل شامی فرم میدهیم و در یخچال به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم،سپس در مخلوطی از روغن و کره سرخ میکنیم و کنار میگذاریم،برای درست کردن سس هم رب را در مخلوطی از کره و روغن تفت میدهیم تا رنگ باز کند سپس سرکه و شکر را اضافه میکنیم بعد آب جوش و اجازه میدهیم سس مقدار کمی پخته شود،سس آماده را در تابه ریخته کباب های سرخ شده را روی سس میچینیم من از مقداری گوجه هم استفاده کردم که خب اختیاری هست،و اجازه میدهیم تا کاملا کباب پخته و سس غلیظ شود
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥟 روغن قنادی یا کره یا مارگارین 125 گرم پودرقند 70 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/2 ق چ پودر زنجبیل 1 و 1/2 ق چ آرد شیرینی 150 گرم آرد برنج 50 گرم نشاسته ذرت 30 گرم نمک 1 پنس بریلو قرمز یا مارمالاد حدود 1/3 پیمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میزان ادویه ها کاملا به سلیقه شما بستگی داره من همیشه به جای پودر سیر از سیر ورقه شده استفاده میکنم چون قدرت بیشتری برای گرفتن بوی زُهم ماهی و میگو داره حتما از سرکه یا آب لیمو ترش برای طعم دار کردن استفاده کنید و البته نباید در حدی باشه که میگو ها ترش مزه بشن...دقت کنید بسته به حجم میگو اضافه کنید ...من برای سی عدد میگوی درشت از دو قاشق غذاخوری پر سرکه سفید استفاده کردم. یا به جای سرکه از آب لیموترش تازه استفاده کنید چون آبلیموی مونده روی طعم میگو اثر میذاره و طعمشو تغییر میده. سرکه یا آب لیمو ترش تاثیر زیادی در رفع بوی زُهم میگو داره و گوشت میگو رو ترد میکنه بهتره نمک رو بعد از پایان زمان استراحت(قبل از اینکه شروع به سرخ کردن کنید) به میگوها اضافه کنید سرخ کردن میگو نیاز به زمان زیاد نداره چون اگه بیش ازحد سرخ کنید سفت و لاستیکی میشه...معمولا در روغن داغ و با حرارت متوسط حدود 5 دقیقه کافیه و میگو خیلی زود میپزه ک سرخ میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر بود پنج دقیقه ای آوردم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😍😍
🥪کوکو سبزی با نان باگت🥪 🍃نان باگت بلند: 1 عدد 🍃سبزی مخصوص کوکو: 200 گرم 🍃تخم‌مرغ: 4 عدد 🍃روغن مایع: به میزان لازم 🍃نمک وادویه: به میزان دلخواه 🥪طرزتهیه: سبزی کوکو را خوب بشویید و پس از این‌که آب آن رفت، خردکنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفرایید و نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید. 🥪نان باگت را به برش‌های 2 سانتی از عرض ببرید و با احتیاط داخل آن را خالی کنید تا حلقه‌ای شود. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. حلقه‌های باگت را در روغن بگذارید و داخل آن را با قاشق از مواد کوکو بریزید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.