#تاس_کباب_مرغ 🥘 😋
🔸کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت.
🔸درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
#سوپ
#سوپ_شلغم
برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دوتا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روبا آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه
ونیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ پفکی رستورانی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سراغ این خوشمزه
بهترین روش برای پخت سینه مرغ
عناصر
3 سینه مرغ
5-7 سیب زمینی
1 قاشق چایخوری نمک
3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن
2/1 قاشق چایخوری کاری
روغن زیتون
روش
سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جاترو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید.
نوووش جاااان 😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
راتاتوی (راتاتویی) یک غذای گیاهی و سنتی فرانسویه که ریشه اش هم به شهر نیس برمیگرده. این غذای گیاهی که از سبزیجات مختلف درست میشه خیلی خوشمزه و خوش قیافس و مطمئن باشین حتی نظر کسایی که فقط غذاهای گوشتی رو دوست دارن هم به خودش جلب میکنه
.
میان وعده خوشمزه و نسبتا کم کالری
مواد لازم :
سیب شسته شده و خشک
شکلات تلخ ( ۱.۵ پیمانه برای ۳ تا سیب)
میوه خشک و اجیل خام (گردو یا بادام یا بادام زمینی و...)
روغن نارگیل ( اختیاری)
سیب ها رو از بالا حلقه حلقه کنید
❌ بچهها هستهی سیب حتما جدا کنید
چوب بستنی و یا سیخ چوبی رو داخل سیب ها بکنید
شکلات رو اب کنید
اجیل و میوه خشکتون رو خرد کنید
سیب رو داخلش بذارید و بعد اجیل و میوه خشک رو روش بریزید و بذارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره و بعد نوش جون کنید
یک عدد سیب متوسط ۹۵ کالری داره
بسته به اینکه چقدر و چه شکلاتی بزنید کالری شکلات و اجیلتون هم اضافه میشه
برای جایزه میان وعدهی بدی نیست 😁
خیلی هم سیر نگه میداره
🍲
رولت پنکیک اختراعی
برای تهیه ی این رولت از تابه ی رژیمی دوطرفه استفاده کردم.
پودر آماده پنکیک 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن 1 ق غ
آب یا شیر 75 گرم( با ترازو وزن کنید)
کرمفیل شیر و مربای شاتوت به میزان لازم
همه ی مواد رو با قاشق مخلوط کنین تابه را با حرارت ملایم بگذارید تا خوب داغ شود. از طرفی که شیار ندارد استفاده کنید. وقتی خوب گرم شد بدون اینکه چربش کنید مواد را سریع بریزید اگر جنس تابه مناسب باشد اصلا نمی چسبد. و در همه جای تابه به سرعت بصورت یکنواخت پخش کنید. حرارت ملایم باشد حدود 3 تا 4 دقیقه درب تابه را ببندید وقتی رویه ی پنکیک حباب زد و به دست نمی چسبید و زیر آن به رنگ عکس رسید از روی حرارت برداشته و درب تابه را ببندید( این رولت خیلی سریع خشک میشود بیش از اندازه روی حرارت نباشد وگرنه خشک خواهد شد) تا از داغی بیفتد سپس در حالت گرم به روی کاغذ روغنی منقل کنید. بخش تغییر رنگ داده رولت باید به کاغذ چسبیده باشد اطراف کار اگر خشک و شکننده شده با چاقو برش دهید و گرم با کاغذ روغنی رول کنید و دو طرف آن را ببندید که خشک نشود سپس در دمای محیط که خنک شد باز کرده و هر فیلینگی که دوست دارید استفاده کنید من از یک لایه کرمفیل شیری و یک لایه ی نازک مربای شاتوت استفاده کردم و مجدد بدون کاغذ رول کرده و در کاغذ یا سلفون بپیچید و بگذارید حداقل 3 ساعت در یخچال بماند سپس ن را برش دهید
🍲
توصیه میکنم حتی اگه بروکلی خور هم نیستین اینو امتحان کنید اصلا عاشقش میشین نشدین بیایین من همینجام😁
خب بریم سراغ رسپی
کتلت مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخون ۱ عدد
بروکلی کوچیک ۱ عدد
شوید تازه خورد شده ۲ ق غ خ
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری ۲ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز(در صورت تمایل میتونین از پیاز رنده شده بدون آب استفاده
کنید
طرز تهیه👩🏻🍳
اول بروکلی رو خورد میکنیم و توی یه قابلمه که آب ریختیمو داره میجوشه بروکلی هارو میریزیم و میذاریم ۳ دقیقه بپزه سپس آبکش میکنیم و میذاریم خنک بشه و بعد از خنک شدن به قطعات کوچیک تبدیل میکنیم.
سینه مرغ رو با غذا ساز چرخ میکنیم ولی دقت داشته باشین زیادی له نشه یخورده زنده بمونه بهتره.
بعد توی یه کاسه بزرگ مرغ چرخ کردمونو بعلاوه پودر سوخاری، تخم مرغ، بروکلی، شوید و ادویه هارو میریزیم و به خوبی ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه و سبس به کوفته های مساوی تقسیم کرده و به شکل کتلت در میاریم.
من با روغن آووکادو سرخشون کردم تا هردو طرف به خوبی سرخ شدن با شعله ملایم که کاملا مغز پخت بشن.
موقع سرو هم میتونین به صورت ساندویچ هم بخورین با سس ماست و سیر و سس گوجه خیلی بینظیر میشه مخصوصا یه سالاد شیرازی بینظیرم کنارش باشه😉
🍲