فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه عاشق غذاهایی هستی که با رب انار درست میشن
مرغ ناردونی رو از دست نده ،غذای خوشمزه و مجلسی😍❤
مواد لازم:
سینه مرغ نواری خرد شده ۲عدد
گردو آسیاب شده ۲۰۰گرم
پیاز خرد شده۲عدد بزرگ
رب انار ۱۲ق غ
رب گوجه۱ق
نمک فلفل زردچوبه ادویه مرغ
زعفرون
انار هم میتونید برای تزیین استفاده کنید هم توی خورشت بریزید.
آلو خورشتی ۱پیمانه
اگه مث من ملس دوست دارید چند ق شکر هم اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
📌آرد 1ونیم پیمانه
📌شیر 1 پیمانه
📌شکر 2/3پیمانه
📌روغن1/4 پیمانه
📌پودر کاکائو 2 ق غ
📌بکینگ پودر 1 ق م
📌وانیل 1/4ق چ
📌سرکه سفید یا آبلیمو 1 ق غ
ابتدا قابلمه ای با قطر 18 سانت رو با شعله پخش کن روی حرارت ملایم بذارید تا خوب داغ بشه.
شکر، شیر، روغن، وانیل و آبلیمو رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی کمی بزنید.
بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده رو به آرد الک شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
قابلمه رو با روغن مایع یه مقدار چرب کنید سپس مواد رو داخلش بریزید و سر قابلمه رو بذارید و نیم ساعت بهش زمان بدید تا بپزه.
بعد از نیم ساعت با خلال دندون چک کنید اگه چیزی به خلال نچسبیده بود کیکتون پخته است.
دقت کنید حرارت اگه خیلی کم باشه کیکتون خمیر میشه اگه خیلی هم زیاد باشه همینجور.
پس حرارت رو ملایم بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین لوبیا پلو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلانچ لوبیا
لوبیای سوزنی انتخاب کنید بشورید و بریزید تو اب در حال جوش تا یکربع
بعدر سریع در اب سرد و سپس ابکشی کنید و برش بزنید🌹
با اینکار خاصیت و رنگ لوبیا حفظ میشه
بوی لوبیا کاملا گرفته میشه( خودم ازون بوی لوبیا خوشم نمیاد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_یاقوتی🥟
روغن قنادی یا کره یا مارگارین 125 گرم
پودرقند 70 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/2 ق چ
پودر زنجبیل 1 و 1/2 ق چ
آرد شیرینی 150 گرم
آرد برنج 50 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
نمک 1 پنس
بریلو قرمز یا مارمالاد حدود 1/3 پیمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد با سبزیجات
#شامی_رشتی 🥙 😋
▫️گوشت چرخ شده ،۲۵۰گرم
▫️سیب زمینی یک عدد بزرگ و پخته شده
▫️پیاز یک عدد
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️دو عدد گوجه پوره شده
▫️نعنا و خالواش و چوچاق هر کدام دو ق غ سر خالی (من خشکش رو استفاده کردم)
▫️اب غوره به میزان لازم
▫️پیاز داغ دو ق غ سر پر
▫️رب گوجه سه ق غ سر پر
▫️گلپر یک ق چ
▫️نمک و فلفل و زرچوبه
🔸گوشت چرخ شده و سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ و ادیه ها رو با سبزیجات خشک (یا تر اگر در دسترس بود) رو با هم مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم
پیاز داغ و رب گوجه و دو تا گوجه پوره شده رو با زرچوبه و نمک و فلفل خو ب با هم تفت میدیم اب غوره و دو پیمانه اب اضافه میکنیم میزاریم تا قل بزنه شامی های سرخ شده رو تو سس میچینیم حرارت رو کم میکنیم تا سس به خورد شامی ها بره همچین دلبر شه من توی سس هم حدود یک ق غ سبزی خشک شده مخلوط رو اضافه میکنیم
#دسر_نان_سوخاری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
آردگندم 3 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان
شیر3 لیوان
نان سوخاری به میزان لازم
موادلازم برای شربت
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
برای شربت شکر رو روی حرارت متوسط بذارید گاهی اوقات هم بزنید تا کاراملی بشه بعد اب رو بهش اضافه میکنیم اجازه میدیم تا شکرش اب بشه از روی حرارت بردارید یک ردیف در ظرف موردنظر نان سوخاری میچینیم و روش شربت داغ رو میریزیم حالا پودینگ رودرست میکنیم شیر و ارد و نشاسته وشکر رو مخلوط کنید روی حرارت متوسط میزاریم مدام هم زده تا غلیظ بشه ، دراخربهش گلاب ووانیل رواضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم وروی، نان سوخاری میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدخامه قنادی فرم گرفته روش میریزیم وبایک چنگال روشو و توت فرنگی وپودرپسته تزیین میکنیم
🥓ژامبون با تخم مرغ فنجانی
🔻مواد لازم :
▫️ژامبون : ۶ تکه
▫️نان : ۶ تکه
▫️پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه
▫️تخم مرغ : ۶ عدد
▫️نمک و فلفل : به مقدار کافی
🥓طرز تهیه :
فر را از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید. درون تابه بزرگی ژامبون ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند. سپس آن ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک کن قرار دهید. نان ها را یا با استفاده از کیک بر به اندازه کف قالب ها برش دهید و آن ها را درون کف قالب ها قرار دهید.تکه های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان ها بپیچانید. در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید. روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم مرغ بشکنید. قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون ها ترد شده و تخم مرغ ها بپزند، حرارت دهید.
#کباب_تابه_ایی_با_سس_گوجه 🥘😋
🔸ابتدا 2 تا پیاز رنده کردم و آبشو جدا کرده و کنار گذاشتم.
300گرم گوشت چرخکرده + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + زنجبیل + کاری + پودرسیر و مقداری زعفرون رو به پیاز اضافه کرده و 3 ق غ جعفری خرد شده هم اضافه کرده و خوب ورز دادم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم.
بعد از گوشت به اندازه یه نارنگی کوچیک برداشته و با کف دست گرد کرده و بعد پهنش کردم و داخل تابه چیدم.
روی حرارت ملایم گذاشتم، ابتدا کمی آب میندازه،
اجازه بدین آبش کامل خشک بشه و بعد مقداری روغن بهش اضافه کرده و دو طرف رو سرخ کنید و کنار بزارید.
5تا گوجه رو میکس کردم و داخل روغن کمی تفت دادم و اون آب پیازی که کنار گذاشته بودم رو بهش اضافه کرده و 2 قاشق هم رب زدم بعد از اینکه ریز جوشید مقداری نمک و فلفل و دارچین و کاری زدم و کباب تابه ایی ها رو داخلش چیدم.
و مقداری آبغوره داخلش ریخته و در تابه رو گذاشتم حدود یک ربع با حرارت کم بپزه.
اگر دوست داشتین مقداری سیب زمینی خلالی سرخ کرده و در کنارش بزارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_زردآلو_و_پرتقال
زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم
پرتقال ۱کیلوگرم
لیمو شیرازی یک
شکر ۳کیلو
-----------------
همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقتدرمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیکروز روی حرارت قرارمیدیم وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم❤️🌹
این مربا همراه با کره برای صبحانه بسیارخوشمزه ومناسب هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیره_انگور
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست
۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند،
۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید،
۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست
شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم
۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید،
۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره
پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید،
۶.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید، تا حدی با لیسک هم بزنید، درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن، با لیسک بیشتر هم بخوره
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
.
#ماكاروني .
گوشت چرخ كرده با چند قاشق پياز داغ همرو با هم تفت داده بعد دوباره يه پياز خام كوچولو رنده ميكنیم توش(با رنده ريز)اينكار باعث ميشه بو گوشت از بين بره.
بعد همرو با هم تفت ميدیم و نمك وفلفل/ زردچوبه/ پودر كاري/پودر سير/آويشن همرو باز كمي تفت بديد.
رب اضافه كنيد و خوب همرو تفت بديد و نصف ليوان آب اضافه كنيد و زير تابرو كم كنيد .
اگر طعم فلفل دلمه اي دوست داريد ميتونيد به صورت خلال به مايع ماكارونيتون اضافه كنيد.
ماكاروني رو با نمك و مقداري زردچوبه بجوشونيد و آبكش كنيد.
براي ته ديگ ،روغن بريزيد كف قابلمه و بزاريد كامل داغ بشه نون لواش رو كف قابلمه قرار بديد.
بعد ماكاروني آبكش شده و مواد،همينطور به ترتيب تا آخر.
درش رو ببنديد و زيرشو متوسط بزاريد بمونه.
بعد از ١٠ دقيقه زيرشو كم كنيد و دمكني بزاريد.
بعد از ٢٠تا ٣٠دقيقه آمادس.
هر روزصبح 🌼
چشمها را پر از هوای ناب
گوشها را پر از جواب
و تنفس را پر از آفتاب کنیم
و متفاوت باشیم از دیروز
لبریز باشیم از امروز
و خالی باشیم از فردا
#صبحتون_بخیروشادی💙💛
𝒋𝒐𝒊𝒏🔻
♥️
♥️💚
آشپزی ایرانی🍔
اسلایس مکرون گردویی
#اسلایس _مکرون _گردویی
کره:110گرم
آرد:190گرم حدود( 1ونیم لیوان دسته دار فرانسه)
بکینگ پودر :اق چ
تخم مرغ :2عدد
وانیل :1/2ق چ
شیر ولرم :7ق سوپخوری
شکردانه ریز :90گرم حدود (7قاشق غذاخوری سر پر )
طرزتهیه:کره به دمای محیط رسیده رو کمی با همزن بزنید تا یکدست وحجیم بشه
شکرووانیل را اضافه کرده با دور تند همزن میزنیم تا سبک بشه حدود 3تا4دقیقه،بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کردهوبا همزن میزنیم .آردوبکینگ پودررو سه بار الک کرده ودر سه مرحله به همراه شیر ولرم به مخلوط اضافه کنیدوبا مفتول دریک جهت هم بزنید ،یعنی ابتدا مقداری از شیر وبعدمقداری آرد به مخلوط اضافه کرده ودر یک جهت مخلوط کنید
کف قالب 20در30را چرب کرده یا کاغذ روغنی استفاده کنید ،مایه رو داخل قالب بریزید وبا لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید ودر فراز قبل گرم شده دردمای 180درجه به مدت 20دقیقه قرار دهید
دراین فاصله که کیک توی فراست شروع کنید به درست کردن مایه روی اسلایس
مواد لایه رویین :
تخم مرغ :2عدد
شکر قهوه ای:100گرم (من 90گرم شکر سفید زدم چون شکر قهوه ای نداشتم )
پودرنارگیل چرب:70گرم حدود(1لیوان دسته دار)
آرد :15گرم حدود (1قاشق غذاخوری سرپره پر )
گردو آسیاب شده:60گرم حدود(نصف لیوان دسته دار فرانسه )
وانیل :کمی
طرزتهیه:تخم مرغ ووانیل رو با دور تند همزن بزنید تا پفکی وکشدار بشه بعد شکر قهوه ای یا سفید رو به صورت نمک پاش به مواد اضافه کنید وبا دور تند همزن بزنید تا مواد حالت پفکی بودنشو حفظ کنهوبعد آرد رو با یه دور کند همزن مخلوط کرده وهمزن رو کنار بگذاریدوبعد گردو ونارگیل رو اضافه کنید وبا مفتول مخلوط کنید
بعد از گذشتن 20دقیقه قالب رو از فر خارج کنید سریع موادرا روی لایه زیرین ریخته وصاف کنید وبه مدت 30دقیقه داخل فر قرار دهید تاروش سفت وقهوه ای بشه
وقتی از فردرش آوردین بعد از کمی سرد شدن روش سلفون بکشید وداخل یخچال بزاریدبه مدت یه ساعت ،بعد روی اسلایس رو با شربت که مخلوط 2قاشق عسل و2قاشق آب جوش هس رو تر کنید وروش رو با شکلات تزیین کنید
البته به صورت ساده هم میتونید سرو کنید
خیلی خوشمزه هس وگزینه مناسبی برای عیده
انشالله درست کنید وخوشتون بیاد
(مواد رو بعداز اینکه باترازو اندازه گرفتم با لیوان هم اندازه گیری کردم برای راحتی کارشما عزیزان )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کاپوچینو_ کافی شاپی
آشپزی ایرانی🍔
فریتاتا
«فریتاتا» یه غذای ایتالیایی بر پایه تخم مرغه، که برای آماده کردنش میتونید از هر نوع سبزیجاتی که دلخواهتون هست استفاده کنید.
شباهت زیادی به املت ها داره اما مثل املت اسفنجی نیست و باید حالت کرمی داشته باشه.
اجزا:
تخم مرغ 8 عدد
شیر پرچرب 5 قاشق غذاخوری
سیب زمینی 2 عدد
اسفناج بلانچ شده 1 فنجان
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
کره 50 گرم
تره فرنگی یا پیازچه 5 شاخه
پنیر دیپ چدار 2 قاشق غذاخوری
روش:
سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و نمک بزنید، آنها را به مدت کوتاهی با روغن زیتون تفت دهید.
سیب زمینی ها را از تابه خارج کنید و تره فرنگی های خرد شده را با نصف کره در تابه تفت دهید.
اسفناج های خرد و بلانچ شده را اضافه کنید و با بقیه کره تفت دهید. پنیر دیپ چدار را به اسفناج ها اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را به تابه برگردانید و مواد را به آرامی ترکیب کنید. شعله زیر تابه را خاموش کنید تا مواد از حرارت بیفتند.
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را به همراه شیر با چنگاه هم بزنید و مخلوط کنید، نمک و فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
تخم مرغ ها را با سبزیجات درون تابه مخلوط کنید.
کف و دیواره های قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید.
مواد را به داخل قالب بریزید.
در فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه سانتی گراد به مدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار دهید.
فریتاتا را از فر خارج کنید و برش بزنید.
نکته: میتوانید از سبزیجات دیگر مانند ریحان، قارچ، گوجه، نخود فرنگی، فلفل دلمه ای و هر ترکیب دلخواه دیگری هم استفاده کنید.
میتوانید فریتاتا را در قالب های یک نفره بپزید.
به عنوان ساندویچ برای گردش خیلی مناسب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون تخم مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کاپ_کیک👩🍳
پارت دوم
.