eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۱/۳ لیوان بستنی وانیلی یا کاکائو 1لیتر پودر کاکایو یاقهوه نصف ق چیپس شکلات و اسمارتیز ب میران لازم موز دو عدد درشت خورد. کنید نگینی خامه فرم گرفته در صورت تمایل برا تزیین اول شیر و بستنی و پودر قهوه یا کاکائو داخل میکسر بریزید .تا مخلوط بشه شیرر زیاد نریزید شل بشه ایس پکمون بعد از مخلوط شدن موز درشت اصافه کنید ...دور تند نزنید فقط در حد مخلوط شدن موز باید یکم حس بشه موقع خوردن🤪🤪🤪داخل لیوان بریرید تا نصفه بعد شکلات چیپسی و اسمارتیز بریدید ودوباره ایس پکمون میریزید وروشو با خامه فرم گرفته تزیین کنیددد.....همینننن بهمین سادگی و خوشمزگی ...نووووش جانتون...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ_اموزشی کـیـک_مـرغ سینه مرغ۱عدد نان تست۱بسته گردو نیمکوب نصف لیوان جعفری خردشده ۱لیوان خیارشورخردشده نصف لیوان سس مایونز/ماست چکیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیربادوم خوشمزه و مقوی شیربادوم یک نوشیدنی بسیار مقویه که اگر روزی نصف لیوانشو با یک قاشق عسل مخلوط کنید و نوش جان کنید انرژی تمام روزتون رو تامین میکنید شیربادوم از ترکیب بادوم و آب درست میشه من امتحانی شیر ریختم عالی شد به ازای هر یک لیوان بادوم ۳ لیوان آب بریزید و نوش جونتون باشه تو پست های آینده با این شیر بادوم خوراکیای خوشمزه میخواییم درست کنیم 😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فریتاتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خیاسیتر خیار ۴عدد تربچه ۴عدد سیب سرخ ۱عدد کشمش ۱قاشق غذاخوری شوید یک دسته خیلی کوچک ماست ۵قاشق غذاخوری آویشن نصف قاشق چای خوری آبلیموترش ۱قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
این سالاد خوشمزه و کامل رو با دو مدل سس خردل و عسل جذاب درست کردم مواد سالادمون ایناست: کاهو، سینه مرغ گریل شده(یا فیله)،گوجه گیلاسی، نخود، زیتون، پاستا(هر فرمی که دوست داشتین، پخته شده )، قارچ(با کمی روغن یه کوچولو تفت خوردن)، پنیر پراتو(دلبخواهه، می‌تونید پنیر نریزین) دو‌ نوع سس خردل و عسل: اولی: اونی که روش فلفل سیاه سابیدم: یک دوم پیمانه سس مایونز، دو قاشق غذاخوری سس خردل زرد، یک قاشق غذاخوری سس خردل دیژون(نداشتین کلا سه قاشق خردل زرد بریزین)، عسل یک قاشق غذاخوری ، سرکه قرمز یک و نیم قاشق غذا خوری، کمی پاپریکا، نمک و فلفل. توی میکسر یا شیشه ترکیبشون کنید و بچشین و شیرینی و ترشیش رو بر طبق ذائقتون بالانس کنید دومی: آب یک عدد پرتقال، آب نصف لیموترش، یک قاشق چایخوری زست پرتقال، یک قاشق عسل، دو قاشق غذاخوری خردل زرد(یا یک قاشق خردل زرد و یک قاشق دیژون)، چهار تا پنج قاشق روغن زیتون بی‌بو، کمی نمک و فلفل. توی شیشه سربسته محکم تکون بدید تا بافتش یک دست بشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دارکردن ماهی برای سبزی پلو باماهی برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزل‌آلا: بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (می‌تونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده) آب پیاز: ۱ عدد آب لیمو تازه: ۲ عدد زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر: ۱ قاشق چایی‌خوری پودر پیاز: ۱ قاشق چایی‌خوری زنجبیل: نصف قاشق چایی‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایی‌خوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایی‌خوری تخم گشنیز: نصف قاشق چایی‌خوری نمک: ۲ قاشق چایی‌خوری بعد از مزه دار کردن، ماهی باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت کنه. روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی؛ آرد گندم: ۱۰ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۲ قاشق چایی‌خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایی‌خوری هر طرف ماهی باید به مدت ۳ دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه. اگر مثل من سرخ‌کردنی نمی‌خورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت ۲۰ دقیقه توی فر ۱۹۰ درجه بزارید. میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید.
کوکی استارباکس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان مهـربانم صبحتون شاد و پر امیـد طلایی ترین روزها ارزانی نگاه مهربانتان و هـزار گل یاس پیشکش قلب باصفایتان امروزتون پر از خبرای خوب ✅به جملات زیبا بپیوندید👇 🆔:
هدایت شده از پست های آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی مواد لازم: فیله ی مرغ به مقدار لازم سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱ پیمانه دلستر کلاسیک(تلخ) ۱ پیمانه فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک،پودر سیر طرز تهیه: فیله ها رو به مدت ۱ ساعت با فلفل و پودر سیر و نمک مزه دار میکنیم سفیده ی تخم مرغ رو با همزن هم میزنیم تا پف کنه آرد و فلفل و نمک و پودر سیر و دلستر رو مخلوط میکنیم و بعد سفیده ی تخم مرغ رو اضافه میکنیم و غلظت مواد باید مثل ماست سون باشه بعد فیله ها رو داخل مواد میزنیم داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم سس تارتار:سس مایونز،خیار شور نگینی،پیاز نگینی،آبلیمو،نمک و فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمپختک_گوجه مواد لازم گوجه فرنگی ۶الی ۷عدد متوسط سیب زمینی ۱عدد متوسط پیاز بزرگ ۱عدد برنج سه پیمانه نمک فلفل سیاه زردچوبه وکمی آویشن زعفران دم کرده رب گوجه فرنگی ۱قاشق روغن مایع برنج رو بشورین و با نمک چند ساعتی خیس کنین پیاز را نگینی خرد کنین وبا مقداری روغن سرخ کنین تا طلایی بشه.رب گوجه رو اضافه کنین و کمی تفت بدین میتونین رب رو حذف کنین ولی برای رنگ دمیتون عالی میشه ادویه ها رو اضافه کنین.گوجه هارو باهر دستگاهی که داربن یا پوره کنین یا مثل من رنده کنین.و به پیاز اضافه کنین.۵دقیقه تفت بدین تا خامی گوجه در بره.سیب زمینی رو نگینی کنین و اضافه کنین برنج که خیس کرده بودین ابش رو بگیرین و برنج رو به گوجه اضافه کنین.اصلا نیاز به آب نیست چون گوجه ابدار هست.اب اضافه کنین برنج تون شفته میشه اگه گوجه تون ابدار نبود و خشک بود کمی اب به برنج اضافه کنین که تا رو برنجتون بیاد سر قابلمه رو بزارین تا با حرارت متوسط برنج با گوجه بجوشه و اب‌گوجه خشک شه وقتی ابش کشیده شد مثل فیلم برنج رو قله کنین و با حرارت کم بزاربن حدود ۴۵دقیقه دم بکشه روی برنج میتونین کمی زعفران دم کرده و روغن اضافه کنین کمی هم پودر دارچین بریزین محشر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استریپس چیکن استریپس فوق العاده لذیذ ابتدا سینه مرغ رو به صورت نواری برش میزنیم یا به صورت مربع های بزرگ و نازک بعد اندازه دوقاشق غذاخوری اب میریزیم روش که مرغ ها خیس بشن مقدار یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق چای خوری نمک میزنبم خوب مخلوط میکنیم به مدت نیم ساعت استراحت میدیم. بعد در یک ظرف دو عدد تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و اندازه حدودا یک لیوان اب گازدار یا دلستر ساده میریزیم بعد کم کم ارد سفید اضافه میکنیم تا مواد به غلظت ماست رقیق برسه. در ظرفی جدا گانه حدود نیم تا یک کیلو ارد سفید و دو قاشق غذاخوری پودر سیر و پودر پیاز و نمک و فلفل سیاه و پودر پاریکا باهم مخلوط میکنیم. بعد مرغ ها رو اول در ارد و بعد مخلوط تخم مرغ و دوباره درارد میزنیم و بعد به مدت دو تا یه دقیقه مرغ ها رو درارد خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم ودر روغن داغ داغ سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. من یادم رفته بود رب بریزم بعد زرشک ریختم ولی شما زرشک رو اخر بریزین. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.