فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خیاسیتر
خیار ۴عدد
تربچه ۴عدد
سیب سرخ ۱عدد
کشمش ۱قاشق غذاخوری
شوید یک دسته خیلی کوچک
ماست ۵قاشق غذاخوری
آویشن نصف قاشق چای خوری
آبلیموترش ۱قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
این سالاد خوشمزه و کامل رو با دو مدل سس خردل و عسل جذاب درست کردم
مواد سالادمون ایناست:
کاهو، سینه مرغ گریل شده(یا فیله)،گوجه گیلاسی، نخود، زیتون، پاستا(هر فرمی که دوست داشتین، پخته شده )، قارچ(با کمی روغن یه کوچولو تفت خوردن)، پنیر پراتو(دلبخواهه، میتونید پنیر نریزین)
دو نوع سس خردل و عسل:
اولی: اونی که روش فلفل سیاه سابیدم: یک دوم پیمانه سس مایونز، دو قاشق غذاخوری سس خردل زرد، یک قاشق غذاخوری سس خردل دیژون(نداشتین کلا سه قاشق خردل زرد بریزین)، عسل یک قاشق غذاخوری ، سرکه قرمز یک و نیم قاشق غذا خوری، کمی پاپریکا، نمک و فلفل. توی میکسر یا شیشه ترکیبشون کنید و بچشین و شیرینی و ترشیش رو بر طبق ذائقتون بالانس کنید
دومی: آب یک عدد پرتقال، آب نصف لیموترش، یک قاشق چایخوری زست پرتقال، یک قاشق عسل، دو قاشق غذاخوری خردل زرد(یا یک قاشق خردل زرد و یک قاشق دیژون)، چهار تا پنج قاشق روغن زیتون بیبو، کمی نمک و فلفل. توی شیشه سربسته محکم تکون بدید تا بافتش یک دست بشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دارکردن ماهی
برای سبزی پلو باماهی
برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزلآلا:
بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (میتونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده)
آب پیاز: ۱ عدد
آب لیمو تازه: ۲ عدد
زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چاییخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چاییخوری
زنجبیل: نصف قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چاییخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چاییخوری
نمک: ۲ قاشق چاییخوری
بعد از مزه دار کردن، ماهی باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت کنه.
روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی؛
آرد گندم: ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۲ قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چاییخوری
هر طرف ماهی باید به مدت ۳ دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه.
اگر مثل من سرخکردنی نمیخورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت ۲۰ دقیقه توی فر ۱۹۰ درجه بزارید.
میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان مهـربانم
صبحتون شاد و پر امیـد
طلایی ترین روزها
ارزانی نگاه مهربانتان
و هـزار گل یاس
پیشکش قلب باصفایتان
امروزتون پر از خبرای خوب
✅به جملات زیبا بپیوندید👇
🆔:
هدایت شده از پست های آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی
مواد لازم:
فیله ی مرغ به مقدار لازم
سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ پیمانه
دلستر کلاسیک(تلخ) ۱ پیمانه
فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک،پودر سیر
طرز تهیه: فیله ها رو به مدت ۱ ساعت با فلفل و پودر سیر و نمک مزه دار میکنیم
سفیده ی تخم مرغ رو با همزن هم میزنیم تا پف کنه
آرد و فلفل و نمک و پودر سیر و دلستر رو مخلوط میکنیم و بعد سفیده ی تخم مرغ رو اضافه میکنیم و غلظت مواد باید مثل ماست سون باشه
بعد فیله ها رو داخل مواد میزنیم داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم
سس تارتار:سس مایونز،خیار شور نگینی،پیاز نگینی،آبلیمو،نمک و فلفل
هدایت شده از پست های آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمپختک_گوجه
مواد لازم
گوجه فرنگی ۶الی ۷عدد متوسط
سیب زمینی ۱عدد متوسط
پیاز بزرگ ۱عدد
برنج سه پیمانه
نمک فلفل سیاه زردچوبه وکمی آویشن
زعفران دم کرده
رب گوجه فرنگی ۱قاشق
روغن مایع
برنج رو بشورین و با نمک چند ساعتی خیس کنین
پیاز را نگینی خرد کنین وبا مقداری روغن سرخ کنین تا طلایی بشه.رب گوجه رو اضافه کنین و کمی تفت بدین میتونین رب رو حذف کنین ولی برای رنگ دمیتون عالی میشه
ادویه ها رو اضافه کنین.گوجه هارو باهر دستگاهی که داربن یا پوره کنین یا مثل من رنده کنین.و به پیاز اضافه کنین.۵دقیقه تفت بدین تا خامی گوجه در بره.سیب زمینی رو نگینی کنین و اضافه کنین
برنج که خیس کرده بودین ابش رو بگیرین و برنج رو به گوجه اضافه کنین.اصلا نیاز به آب نیست چون گوجه ابدار هست.اب اضافه کنین برنج تون شفته میشه
اگه گوجه تون ابدار نبود و خشک بود کمی اب به برنج اضافه کنین که تا رو برنجتون بیاد
سر قابلمه رو بزارین تا با حرارت متوسط برنج با گوجه بجوشه و ابگوجه خشک شه
وقتی ابش کشیده شد مثل فیلم برنج رو قله کنین و با حرارت کم بزاربن حدود ۴۵دقیقه دم بکشه
روی برنج میتونین کمی زعفران دم کرده و روغن اضافه کنین
کمی هم پودر دارچین بریزین محشر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استریپس
چیکن استریپس فوق العاده لذیذ
ابتدا سینه مرغ رو به صورت نواری برش میزنیم یا به صورت مربع های بزرگ و نازک بعد اندازه دوقاشق غذاخوری اب میریزیم روش که مرغ ها خیس بشن مقدار یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق چای خوری نمک میزنبم خوب مخلوط میکنیم به مدت نیم ساعت استراحت میدیم.
بعد در یک ظرف دو عدد تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و اندازه حدودا یک لیوان اب گازدار یا دلستر ساده میریزیم بعد کم کم ارد سفید اضافه میکنیم تا مواد به غلظت ماست رقیق برسه.
در ظرفی جدا گانه حدود نیم تا یک کیلو ارد سفید و دو قاشق غذاخوری پودر سیر و پودر پیاز و نمک و فلفل سیاه و پودر پاریکا باهم مخلوط میکنیم.
بعد مرغ ها رو اول در ارد و بعد مخلوط تخم مرغ و دوباره درارد میزنیم و بعد به مدت دو تا یه دقیقه مرغ ها رو درارد خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم ودر روغن داغ داغ سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو
مواد لازم:
روغن: ۴ قاشقغذاخوری
برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : ۱ قاشقغذاخوری
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری)
نمک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
من یادم رفته بود رب بریزم بعد زرشک ریختم ولی شما زرشک رو اخر بریزین.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه عاشق غذاهایی هستی که با رب انار درست میشن
مرغ ناردونی رو از دست نده ،غذای خوشمزه و مجلسی😍❤
مواد لازم:
سینه مرغ نواری خرد شده ۲عدد
گردو آسیاب شده ۲۰۰گرم
پیاز خرد شده۲عدد بزرگ
رب انار ۱۲ق غ
رب گوجه۱ق
نمک فلفل زردچوبه ادویه مرغ
زعفرون
انار هم میتونید برای تزیین استفاده کنید هم توی خورشت بریزید.
آلو خورشتی ۱پیمانه
اگه مث من ملس دوست دارید چند ق شکر هم اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
📌آرد 1ونیم پیمانه
📌شیر 1 پیمانه
📌شکر 2/3پیمانه
📌روغن1/4 پیمانه
📌پودر کاکائو 2 ق غ
📌بکینگ پودر 1 ق م
📌وانیل 1/4ق چ
📌سرکه سفید یا آبلیمو 1 ق غ
ابتدا قابلمه ای با قطر 18 سانت رو با شعله پخش کن روی حرارت ملایم بذارید تا خوب داغ بشه.
شکر، شیر، روغن، وانیل و آبلیمو رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی کمی بزنید.
بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده رو به آرد الک شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
قابلمه رو با روغن مایع یه مقدار چرب کنید سپس مواد رو داخلش بریزید و سر قابلمه رو بذارید و نیم ساعت بهش زمان بدید تا بپزه.
بعد از نیم ساعت با خلال دندون چک کنید اگه چیزی به خلال نچسبیده بود کیکتون پخته است.
دقت کنید حرارت اگه خیلی کم باشه کیکتون خمیر میشه اگه خیلی هم زیاد باشه همینجور.
پس حرارت رو ملایم بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین لوبیا پلو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلانچ لوبیا
لوبیای سوزنی انتخاب کنید بشورید و بریزید تو اب در حال جوش تا یکربع
بعدر سریع در اب سرد و سپس ابکشی کنید و برش بزنید🌹
با اینکار خاصیت و رنگ لوبیا حفظ میشه
بوی لوبیا کاملا گرفته میشه( خودم ازون بوی لوبیا خوشم نمیاد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_یاقوتی🥟
روغن قنادی یا کره یا مارگارین 125 گرم
پودرقند 70 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/2 ق چ
پودر زنجبیل 1 و 1/2 ق چ
آرد شیرینی 150 گرم
آرد برنج 50 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
نمک 1 پنس
بریلو قرمز یا مارمالاد حدود 1/3 پیمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد با سبزیجات
#شامی_رشتی 🥙 😋
▫️گوشت چرخ شده ،۲۵۰گرم
▫️سیب زمینی یک عدد بزرگ و پخته شده
▫️پیاز یک عدد
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️دو عدد گوجه پوره شده
▫️نعنا و خالواش و چوچاق هر کدام دو ق غ سر خالی (من خشکش رو استفاده کردم)
▫️اب غوره به میزان لازم
▫️پیاز داغ دو ق غ سر پر
▫️رب گوجه سه ق غ سر پر
▫️گلپر یک ق چ
▫️نمک و فلفل و زرچوبه
🔸گوشت چرخ شده و سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ و ادیه ها رو با سبزیجات خشک (یا تر اگر در دسترس بود) رو با هم مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم
پیاز داغ و رب گوجه و دو تا گوجه پوره شده رو با زرچوبه و نمک و فلفل خو ب با هم تفت میدیم اب غوره و دو پیمانه اب اضافه میکنیم میزاریم تا قل بزنه شامی های سرخ شده رو تو سس میچینیم حرارت رو کم میکنیم تا سس به خورد شامی ها بره همچین دلبر شه من توی سس هم حدود یک ق غ سبزی خشک شده مخلوط رو اضافه میکنیم