eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
169.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه عاشق غذاهایی هستی که با رب انار درست میشن مرغ ناردونی رو از دست نده ،غذای خوشمزه و مجلسی😍❤ مواد لازم: سینه مرغ نواری خرد شده ۲عدد گردو آسیاب شده ۲۰۰گرم پیاز خرد شده۲عدد بزرگ رب انار ۱۲ق غ رب گوجه۱ق نمک فلفل زردچوبه ادویه مرغ زعفرون انار هم میتونید برای تزیین استفاده کنید هم توی خورشت بریزید. آلو خورشتی ۱پیمانه اگه مث من ملس دوست دارید چند ق شکر هم اضافه کنید.
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 📌آرد 1ونیم پیمانه 📌شیر 1 پیمانه 📌شکر 2/3پیمانه 📌روغن1/4 پیمانه 📌پودر کاکائو 2 ق غ 📌بکینگ پودر 1 ق م 📌وانیل 1/4ق چ 📌سرکه سفید یا آبلیمو 1 ق غ ابتدا قابلمه ای با قطر 18 سانت رو با شعله پخش کن روی حرارت ملایم بذارید تا خوب داغ بشه. شکر، شیر، روغن، وانیل و آبلیمو رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی کمی بزنید. بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده رو به آرد الک شده اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. قابلمه رو با روغن مایع یه مقدار چرب کنید سپس مواد رو داخلش بریزید و سر قابلمه رو بذارید و نیم ساعت بهش زمان بدید تا بپزه. بعد از نیم ساعت با خلال دندون چک کنید اگه چیزی به خلال نچسبیده بود کیکتون پخته است. دقت کنید حرارت اگه خیلی کم باشه کیکتون خمیر میشه اگه خیلی هم زیاد باشه همینجور. پس حرارت رو ملایم بذارید
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلانچ لوبیا لوبیای سوزنی انتخاب کنید بشورید و بریزید تو اب در حال جوش تا یکربع بعدر سریع در اب سرد و سپس ابکشی کنید و برش بزنید🌹 با اینکار خاصیت و رنگ لوبیا حفظ میشه بوی لوبیا کاملا گرفته میشه( خودم ازون بوی لوبیا خوشم نمیاد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥟 روغن قنادی یا کره یا مارگارین 125 گرم پودرقند 70 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/2 ق چ پودر زنجبیل 1 و 1/2 ق چ آرد شیرینی 150 گرم آرد برنج 50 گرم نشاسته ذرت 30 گرم نمک 1 پنس بریلو قرمز یا مارمالاد حدود 1/3 پیمانه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🥙 😋 ▫️گوشت چرخ شده ،۲۵۰گرم ▫️سیب زمینی یک عدد بزرگ و پخته شده ▫️پیاز یک عدد ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️دو عدد گوجه پوره شده ▫️نعنا و خالواش و چوچاق هر کدام دو ق غ سر خالی (من خشکش رو استفاده کردم) ▫️اب غوره به میزان لازم ▫️پیاز داغ دو ق غ سر پر ▫️رب گوجه سه ق غ سر پر ▫️گلپر یک ق چ ▫️نمک و فلفل و زرچوبه 🔸گوشت چرخ شده و سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ و ادیه ها رو با سبزیجات خشک (یا تر اگر در دسترس بود) رو با هم مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم پیاز داغ و رب گوجه و دو تا گوجه پوره شده رو با زرچوبه و نمک و فلفل خو ب با هم تفت میدیم اب غوره و دو پیمانه اب اضافه میکنیم میزاریم تا قل بزنه شامی های سرخ شده رو تو سس میچینیم حرارت رو کم میکنیم تا سس به خورد شامی ها بره همچین دلبر شه من توی سس هم حدود یک ق غ سبزی خشک شده مخلوط رو اضافه میکنیم