فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون خوشمزه ترین آش دوغ رو آماده کردیم😋😍
اول یک عدد پیاز درشت رو خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه
چهار حبه سیر رنده شده
یک دقیقه ی دیگه تفت میدیم
یک پیمانه برنج که سه ساعت با آب سرد و بدون نمک خیس خورده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به جوش بیاد
دو و نیم تا سه لیتر دوغِ ترجیحا ترش رو کم کم اضافه میکنیم
یک عدد تخم مرغ ؛دو قاشق آرد و نصف لیوان آب رو مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه و به آش اضافه میکنیم و چند دقیقه هم میزنیم
این کار علاوه بر اینکه از بریده شدن دوغ جلوگیری میکنه باعث غلظت بیشتر هم میشه😍
صبر میکنیم تا برنج نیم پز بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت ذرت باشیر🔝🎥 طعمش عالیه👍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه دیگه باگوشت چرخکرده😋 باعطر و طعم بسیار عالی👌
250 گرم گوشت چرخ شده
قارچ پخته شده
پیازچه خرد شده
گوجه فرنگی
پنیر چدار رنده شده
با دمای 180 درجه و زمان 45 دقیقه
بپزید.
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#لازانیا_گوشت_اسفناج👩🍳
موادلازم
18 ورقه لازانیا
برای ملات داخلی:
گوشت چرخ کرده 280 گرم
اسفناج 150 گرم
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 هویج
فلفل کاپیا 1 عدد
400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
200 میلی لیتر آب داغ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری ریحان
یک پیمانه شکر
برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن
3.5 فنجان شیر سرد
فلفل سیاه، نمک، جوز هندی
برای موارد فوق:
پنیر چدار رنده شده
♥※ #دسر_موزی_موسالا ※♥
مواد لازم:
شیر۲لیوان-شکر۱لیوان-وانیل۱قاشق چایخوری-نشاسته ذرت۳قاشق غذاخوری-ارد۲قاشق غذاخوری-بیسکوئیت پتی بور یک بسته-موز۲ عدد-پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا شیر وشکر رو روی حرارت میذاریم بعد نشاسته و ارد و وانیل رو اضافه میکنیم مرتب بهم میزنیم تا سفت بشه بعد داخل یه سینی مشما فریزر میکشیم و کرم وانیلمون رو روی مشما میریزیم قطرش حدود ۳-۴میلیمتر باشه بعد با قاشق صاف میکنیم بعد پتی بورها رو سه تایی بصورت افقی کنار هم میچینیم تا انتهای سینی بعدوسطش موز میذاریم از هرطرف مشما رو بلند کرده وبصورت مثلث به هم میچسبونیم بعد یک روز میذاریم یخچالتذکر بعد از یک روز مشما رو به ارومی باز کرده و برش میزنیم وپودر نارگیل ریخته ودر ظرف سرومون میچینیم
💁
کلم پلو
برنج(٣لیوان)
کلم خلال شده(یک و نیم لیوان )
گوشت چرخ کرده (٣٠٠گرم)
آبلیمو(١/٢ق غ)
سبزی(شوید,تره,ترخون,ریحان)(١فنجان پر)
پیاز (٢عدد متوسط)
پیاز رنده شده (١عدد)
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن (بمیزان لازم )
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
١_ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺮﻧﺞ + ﺯﺭﺩ ﭼﻮﺑﻪ + ﺁﺏ + ﻧﻤﮏ ﺭﻭﻣﯽﺟﻮﺷﻮﻧﯿﻢ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺁﺑﮑﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ
٢_ﮐﻠﻢ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺧﻼﻝ ﮐﺮﺩﻩ + ﻧﻤﮏ + ﻓﻠﻔﻞ+ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ+ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺳﺮﺥﮐﺮﺩﻩ( ﺭﻭﯼﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﻢ )
٣_ﺳﺒﺰﯼﻫﺎ(ﺷﻮﯾﺪ+ﺗﺮﻩ+ﺗﺮﺧﻮﻥ+ﺭﯾﺤﺎﻥ)
ﺭﻭﺧﺮﺩﮐﺮﺩﻩﻭﺑﻪﮐﻠﻢ اﺿﺎﻓﻪﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
۴_ﭘﯿﺎﺯﺭﻭﺧﻼﻝﮐﺮﺩﻩ+ﻧﻤﮏ+ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪﺳﺮﺥﮐﺮﺩﻩﻭ
ﺑﻪﻣﻮﺍﺩﮐﻠﻢﻭﺳﺒﺰﯼﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ
۵_ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ + ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ + ﻧﻤﮏ + ﻓﻠﻔﻞ ﺭﻭ ﺧﻮﺏ ﻭﺭﺯ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﻭ ﺑﺼﻮﺭﺕﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﺮﺧﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ
۶_ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﺠﺰ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺞ ﻗﺎﻃﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﮐﻒ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﻭ ﭼﺮﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﻥ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺑﺮﻧﺞ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﻪ ﻭ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﯼ ﺁﺧﺮ ﮐﻮﻓﺘﻪﻫﺎ ﺭﻭ ﻭﺳﻂﺑﺮﻧﺞﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ ( ﺍﯾﻨﮑﺎﺭ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺧﺸﮏﻧﺸﻮﻧﺪ .
ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ 😋😋😋😋😋😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اکبر جوجه شمالی 😍👩🍳
الان که دستمون از شمال و سفر رفتن کوتاهه بهترین کار درست کردن غذاهایی که ما رو یاد اونجا میندازه 😍 امروز با هم بریم یه اکبر جوجه درست حسابی بپزیم 😉
فوت کوزه گری : بهتره ظرفی که برای پختن استفاده میکنید نچسب باشه 👌
عموما فکر میکنن اکبر جوجه توی روغن فقط سرخ میشه ولی اینطوری نیست همونطور که دیدین توی آب روغن و کره اول با بهار آب پخته و بعدش سرخ میشه حدود یک تا دو ساعت طول میکشه 👌
رب انار هم که یکی از جذاب ترین قسمت های این غذا هستش میتونید با کمی آب و روغن زیتون بدون بو رقیقش کنید .