#ایده_آشپزی
خيار هاى مونده توى يخچال رو كه خورده نميشه ...!!
حلقه کردم و با چند حبه سیر و دو لیوان سرکه قرمز و یک لیوان آب و دو قاشق غذا خوری نمک و یه کم نعنا خشک و چند پر ترخون خشک گذاشتم ترشی بشه.
بعد از چند روز اماده خوردن هستن
نوش جان 💖
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_بادمجان_کبابی
مواد لازم
بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد
سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان
پیاز یک عدد
پیازچه دو عدد
سیر یک حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع
آرد دو قاشق غذاخوری
برای سرخ کردن:
روغن مایع
آرد سوخاری
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیس_سبزیجات_سرخ_شده_بانخود_پلوگوشت
سبزیجات لازم:
فلفل دلمه قرمز
فلفل دلمه سبز
کدو
بادمجان
سیبزمینی
برای برنج:
۲ پیمانه برنج ترکی
۱ قاشق غذا خوری کره
۲ پیمانه نخود پخته
۱ عدد پیاز
۲۵۰-۳۵۰ گرم گوشت قیمه پخته
ماست سوزمه که در واقع همون ماست چکیده خودمونه فقط کمی شلتره به سفتی ماستهای خودمون نیست
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😨آموزش شیرینی پفکی یا مرنگ فقط با دو تا سفیده تخم مرغ!!! خیلییی آسونه سریع و راحت درست میشه.
👨🏼🍳مواد لازم:
سفیده تخم مرغ دو عدد
شکر سه ق.غ
پودر وانیل نصف ق.چ
آبلیمو یک ق.چ
👨🏼🍳طرز تهیه:
ابتدا سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن میزنیم.
یه مقدار که پف کرد شکر رو بهش اضافه میکنیم و بعد آبلیمو و وانیل رو بهش اضافه میکنیم.
برای چند دقیقه به زدن تخم مرغ با دور تند ادامه میدیم تا به اندازه ایی پف کنه و فرم بگیره که وقتی ظرف رو برعکس میکنیم ازش نریزه.
حالا مواد رو با ماسوره روی کاغذ روغنی به شکل و اندازه دلخواه شکل میدیم. (سعی کنید اندازه شیرینیهاتون یکی باشه).
فر رو روی دمای صد درجه میزاریم، برای حدود سی لی چهل دقیقه شیرینیها رو میپزیم.
بعد از سی دقیقه میتونید شیرینیهاتونو چک کنید اگه به کاغذ روغنی نچسبیده بود و توش پفکی شده بود نشون میده که شیرینیها آمادس.
.🍹❁┈••
#گاناژ_روي_كيك
۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو بخار کتری میذاریم کمی گرم شود بهش ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده اضافه کرده وهم میزنیم تا شکلات در خامه آب شود وسس شکلاتی یه دست بشه وبعد روی کیک میریزیم .
شيك پذيرايي كن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_یزدی🧑🍳
۳۰۰گرم آرد نول
۱۸۰گرم ماست
۳عدد تخم مرغ
۱۷۰گرم روغن مایع
۱۹۰-۲۰۰گرم شکر
گلاب۱/۴پیمانه
زعفرون به دلخواه
۱ق چ عسل
۱/۳ق چ نمک
۱ق چ وانیل
۱ق م بکینگ پودر
پودرهل نصف ق چ
🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پنجرهای
نشاسته گل.... ½ پیمانه
آرد شیرینی.. ۱ پیمانه
گلاب... ¼ پیمانه
تخم مرغ...۳ عدد
وانیل... ½ ق چ
شیر... ⅔ پیمانه
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_شوشتری
لوبیا چشم بلبلی: ۲ پیمانه
برنج: ۳ پیمانه
سینه مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد درشت
شوید: ¾ پیمانه
نمک فلفل زردچوبه روغن: به میزان لازم
طرز تهیه در ویدیو
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی با سس سویا
.
مواد لازم:
3 عدد سینه مرغ
1 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)
3 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری سرکه سیب
3/4 حبه سیر رنده شده
نمک.
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
آویشن، پول بیبر
پیازچه
طرز تهیه:
روی فیله های مرغ را مانند ویدیو برش دهید،سپس به مرغ ها نمک و فلفل بزنید و با آرد کاور کنید، تابه مناسب را روی حرارت گرم کنید، روغن و کره را ذوب کنید سپس مرغ ها را اضافه کرده و می گذاریم ابتدا با حرارت زیاد و سپس روی حرارت کم بپزد ،وقتی مرغ طلایی شدند سیر و در صورت تمایل می توانید کمی چاشنی بیشتر اضافه کنید،سپس عسل، سس سویا و سرکه سیب را اضافه کنیدّوقتی فیله ها پخته و کاراملی شدن اماده سرو هستن،
نوش جان🧡
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوسبزی با سس خودش
تقدیم به همه شما
.
مواد کوکو:
مقدار مساوی از سبزیهای:
تره
پیازچه
ریحون
جعفری
.
زردچوبه: ۱ قاشق جایخوری
نمک
فلفل سیاه
سیر: ۱ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
.
روش ساندویچ درست کردن هم داخل ماهیتابه ببینید. اگه ساندویچساز دارید که چه بهتر.
سس:
ماست: ۵ قاشق غذاخوری
مایونز: ۱ قاشق چایخوری
یکم سس تند
خیارشور
پیاز
ریحون
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــــلام🌿🌺
صبحتون زیبا
خانه دلتون گرم🌿🌸
دستاتون پر روزی
نگاهتون قشنگ
روزتون سرشـار از 🌿🌼
عشق و مهر وشادمانی
سه شنبه تون بخیرو عـــــالی
آش دوغ
#آش_دوغ
دوغ 4تا4/5کیلو
سبزی آش (گشنیز ،اسفناج،سیرتازه ،شوید(چندتاشاخه)تره،)حدوداخردشده300گرم
نخود پخته شده1پیمانه
برنج شسته شده 1پیمانه
تخم مرغ1عدد
آرد1قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
گوشت قلقلی(100گرم گوشت نوک قاشق نمک آرد یه قاشق کوچیک)باهم مخلوط میکنید وبا دست به اندازه فندق درست میکنید
دوغ رو داخل قابلمه میریزیم ویه کاسه برمیدارید برنج وآرد وتخم مرغ رو باهم میزنیم تایکدست بشه وبه دوغ اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا دوغ به جوش بیاد ودیگه هم زدن نمیخواد اول ساقه های خردشده سیر رو میریزیم بعد چند دقیقه سبزی آش رو بهش اضافه میکنم وشعله رو کم میکنم تا هم سبزی بپزه وهم جابیفته نخود پخته شده رو هم اضافه میکنیم ودرآخر کوفته های که آمادکردید رو اضافه کنید وبزارید چنددقیقه بمونه تا بپزه وقتی سیر تازه میریزید نیاز به سیر خشک نداره ولی اگه دوست دارید له کتید یا آسیاب کنید ونوشجان کنید.
دوستان بدون تخم مرغ هم پختم هیچ مشکلی پیش نیومده.
شوید برای خوش طعم شدن آش ریختم خیلی کم دوقاشق غذاخوری حتما تازه باشه.
دوغ محلی استفاده میکنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوبادکوبه😍😋
۱۱ تا تخم مرغ
۶۰۰ گرم مرغ پخته شده
پیاز و سیبزمینی
۱۲۰ گرم مغز گردو آسیاب شده،
فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین هر کدام ۱ ق چ، و نمک ۳ ق غ زعفران دم کرده
51.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان گوشتی (نان دولایه روغنی با سینه مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_مرغ😍😋
300 گرم فیله مرغ(چرخ شده یا میکس شده)
2 حبه سیر
1 هویج رنده شده
یک مشت پیازچه
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک،1/2 قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق چایخوری شکر(اختیاری)
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز یا پودر پاپریکا و یا هر ادویه دلخواه دیگه
3 قاشق غذا خوری آرد(اگه مواد خیلی شل شد مقدار آرد را 1_2 قاشق را بیشتر کنید)
مواد سوخاری کردن
آرد سوخاری به میزان لازم
2 تخم مرغ زده ش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آماده_سازی_قالب_کیک 🎂
#نکات_مهم
قبل اینکه بخواین کیک درست کنید
اولین کار آماده کردن قالب کیک هستش
و برای پخت کیک و رولت
حتما باید از کاغذ کاهی
(کاغذ گراف هم میگن)استفاده کنید.
دلیلش اینه کاغذ کاهی باعث جلوگیری از جذب
چربی کیک میشه ولی کاغذ روغنی چربی و رطوبت
کیک رو میگیره و باعث خشکی میشه
و حتما برای چرب کردن قالب از کره یا روغنجامد
استفاده کنید چونروغن مایع تبخیر میشه
و باعث میشه کناره های کیکتون نسبتا خشک شه
👨🍳همیشه قبل از درست کردن کیک تمام مراحل رو در ذهنت یک بار مرور کن از شروع کار تا نتیجه کار
مثلا اول قالبتو آماده کن بعد مواد اولیه رو وزن کن و روی میزت بچین کاسه همزنت حتما خشک باشه و چرب نباشه چون چرب باشه و خیس سفیده بالا نمیاد
و فر یا توسترت رو روشن کن
وقتی در ذهنت قبل از شروع هرکاری یبار مرور کنی موقع شروع نه استرس داری نه هول میشی پس استرس ممنوع🚫
در ذهنت مرور کن تا کم کم ذهنت عادت کنه و این باعث رشد ذهنتون میشه و زنجیروار پیش میره و تایم کمتری هدر میشه و در نتیجه کارت هم عالی میشه
همیشه سعی کنید از ذهنتون کار بکشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام باسلیقه های من
میدونین که سیر یه مدت که تو فضای آشپزخونه میمونه کاملا پوک میشه😐 به خاطر همین باید از روشی استفاده کرد تا هم موندگاریش زیاد شه هم عطر و طعمش حفظ بشه👌 قبلا دیده بودم که سیر رو چرخ یا رنده میکنن و تو فریزر نگه میدارن... بعضیام روش روغن زیتون میریزن!(فکر کنم بهش میگن حریره سیر) من همه این روش ها رو امتحان کردم ولی عطر و طعم سیر خیلی خوب نمیموند... اما یه بار کاملا اتفاقی چون حال نداشتم رنده کنم همینجوری پوست کندم و سالم فریز کردم و دیدم خووودشه🤣 تو این روش عطر و طعمش خییییلی بهتر حفظ میشه و چون سالمه برای ترشی و خیارشور و وقتهایی که سیر رو سالم لازم دارین هم استفاده میشه و وقتی از فریزر در میارین با یکم تکون دادن ظرف، سیرها از هم جدا میشن و هر چند تا دونه که لازم دارین رو بر میدارین و وقتی یخ زدش رنده کردنشم خیلی راحت تره اگه برای غذا بخوایین👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#فینگرفودآشیانه_سبزیجات👩🍳
۳ بسته نودل سبزیجات
۲ عدد ادویه نودل
نمک و فلفل م.ل
اورگانو ۱ ق.چ
پاپریکا دودی ۱ ق.چ
پنیر گودا ۳ تا ۴ ق.غ
سس کچاپ ۲ ق.غ درصورت تمایل
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام ¼
کدو ۱ عدد
کلم بروکلی ۱ عدد
پیاز ½
قارچ ۵ عدد کوچک
رب ۱ ق.غ
سس سویا ۲ ق.غ
سس ووسشر ۱ ق.غ
#مافین_پنیر_زیتون 🥧 😋
▫️ آرد ۱و۱/۴ پیمانه
▫️روغن زیتون ۳ ق غ
▫️پکینگ پودر ۱ ق م
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️ماست ۱ پیمانه
▫️سرکه ۱ ق م
▫️زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
▫️فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
▫️پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
▫️نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم
🔸تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
🔸قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم ونوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#غذای_خوشمزه👩🍳
آرد نان : 500 گرم (تقریبا 3 پیمانه)
تخم مرغ : 1 عدد
شیر یا آب ولرم : 250 میلی لیتر یا یک پیمانه
روغن جامد یا نیمه جامد یا روغن مایع : 6 قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده 5 قاشق سوپخوری)
مایه خمیر خشک فوری : 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا 10 گرم
نمک : 1 قاشق چایخوری
شکر : 1 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی ) 2 تا 5 قاشق سوپخوری
#براونیز_کوکی 🍪 😋
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️آرد یک و یک سوم پیمانه
▫️پودر کاکائو 4 ق س
▫️کره 100گرم
▫️روغن مایع دو ق س
▫️چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه
▫️شکر یک دوم پیمانه
▫️بکینگ پودر یک دوم ق چ
▫️نمک یک چهارم ق چ
▫️وانیل مایع 5 قطره
🔸فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید
کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_مرغ_ترکیه_ای
مواد لازم:
1 عدد پیاز
2 عدد فلفل قرمز
1 کاسه مرغ پخته ریش ریش شده
نمک فلفل و ادویه
خمیر یوفکا
تخم مرغ هم زده
آرد سوخاری
طرز تهیه:
پیاز و فلفل را درون روغن کم تفت میدهیم. مرغ و ادویه را اضافه میکنیم.(میتونید از چیزهای دیگه مثلا ذرت ونخودفرنگی یا به جای مرغ ازگوشت چرخ کرده مثل موادماکارونی هم استفاده کنید سلیقه ای هست میتونیدحتی ازپنیرپیتزاهم توش استفاده کنید)
خمیرهای یوفکارا مثلثی شکل میبریم. داخلش از موادمان ریخته و لقمه میکنیم. آنها را به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته میکنیم و درون روغن داغ سرخ میکنیم. نوش جان.😍😋