eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
165.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
به خداحافظے تلخ تو سوگند تو رفتے و دلم ثانیه ای بند نشد.. #شهادت‌سردارسپهبدحاج‌قاسم‌سلیمانے #چگونه‌باورم‌شود؟
#مرغ_کنجدی🍗🍗 مواد لازم: سینه و ران مرغ چرخ شده 400گرم پنیر خامه ای 60گرم پیاز رنده شده و آب گرفته1عدد سیر رنده شده 2حبه ادویه کالری.نمک.فلفل سیاه .زردچوبه کمی جعفری ساطوری شده و ریز 2ق غ همه مواد دستور با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت میزاریم یخچال.نان تست یا اردور یا اگه نداشتید نان باگت حلقه حلقه کنید .از مواد روی نون مورد نظر بزنید.و بعد داخل یه ظرف که کنجد ریختید از طرفی که مواد مرغ هست داخل کنجد میغلتانیم. روغن داغ میکنیم و سمت کنجدی داخل روغن سرخ میکنیم.طرف دیگه نان نیاز به سرخ کردن نداره.برای مهمونی به عنوان پیش غذا و #فینگرفود خوبه @ashpazy_irani
#پودینگ_موزی با بیسکوییت مواد لازم: 1 لیتر شیر 2 عدد زرده تخم مرغ 1 استکان شکر(استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم) 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه) 2 قاشق چای خوری زردچوبه(اجباری نیست) 1 قاشق غذاخوری آرد 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)برای وسط آن: بیسکوییت bebe (یا هر بیسکوییت دیگر) موز...برای روی آن: خامه ترافل رنگی یا هر چیز دیگری طرز تهیه: ابتدا تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق مدام هم بزنید تا بجوشد و قوام بگیرد. سپس از روی اجاق بردارید (کمی هم بزنید تا ولرم شود) کمی از محلبی را داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی محلبی بیسکوییت خرد شده و برشهای موز بذارید دوباره داخل هر ظرف محلبی بریزید. دوباره یک لایه بیسکوییت و برشهای موز قرار داده مجدد محلبی بریزید. در آخر روی آن خامه ریخته و به دلخواه خودتان تزئین کنید.(می تونید خامه نریزید و به هر شکلی دوست دارید سرو کنید @ashpazy_irani
#سالاد_پاستا 🍲 😋 🔸 ۳۰۰ گرم پاستا فرم دارُ پختم و آبکش کردم و وقتی خشک شد با دو قاشق شیر، کامل مخلوط کردم و ریختم توی کاسه و کنار گذاشتم. ۱ دونه سینه مرغُ با یه کوچولو پیاز و ۱ حبه سیرُ و فلفل و نمک پختم و وقتی کامل خنک شد به اندازه حبه قند خردش کردم و با ۱ دونه فلفل دلمه قرمز،۱ دونه فلفل زرد، ۱ پیاز قرمز،چند شاخه کرفس، ۱ دونه هویج، یه مشت جعفری خرد شده و یه حبه سیر له شده ریختم توی ظرف پاستا.کل سالادُ با ۲ قاشق سس مایونز،۱ قاشق روغن زیتون بکر، ۱ قاشق سرکه سیب و ۱ قاشق مربا خوری خردل دیژون و نمک و فلفل سیاه مخلوط کردم و توی ظرف دربسته، گذاشتم تو یخچال تا کامل خنک بشه موقع سرو هم کمی جعفری تازه روش پاشیدم @ashpazy_irani
#بورک_گوشت_قارچ گوشت چرخ کرده رو به همراه فلفل دلمه ای و فلفل سیاه تفت دادم و کمی رب گوجه و سس فلفل تند هم ریختم و قارچ ( قبلا تفت داده بودم )و آویشن هم اضافه کردم ، مواد رو به همراه پنیر پیتزا داخل خمیر یوفکا ریختم ،که هم میشه داخل روغن سرخ کرد و هم میشه با زرده تخم مرغ و سیاه دانه رومال کرد و داخل فر گذاشت . #جامبو_شلز جامبو رو طبق دستور روی جلد پختم و داخلش رو با گوشت چرخی و فلفل دلمه ای و سس کچاپ و پنیر پیتزا پر کردم و روش سلفون کشیدم و داخل فر گذاشتم ، پنیرش آب بشه کافیه چون مواد قبلا پخته شده . #راتا_مرغ_جعفری مرغ پخته و چرخ شده و گردو وسیب زمینی پخته(نسبتش از مرغ خیلی کمتر باشه) و پیازچه و جعفری و خیار شور رنده شده رو با هم میکس کردم .برای سس از پنیر لبنه و پنیر خامه ای و ماست چکیده و سس مایونز که با همزن برقی زدم استفاده کردم . نان تست رو با کاتر برش دادم و مواد راتا رو داخل کاتر ریختم . #راتا_مرغ_گردو مواد اصلیش مرغ پخته و گردو و هویج و خیارشور و سیب زمینی ابپز کوچک .سس هم پنیر لبنه و پنیر خامه ای و سس مایونز و ماست چکیده . #رولت_ژامبون نان ساندویچی رو از وسط باز کردم با وردنه خوب صاف کردم و ژامبون و پنیر گودا رو روش قرار دادم و رول کردم و نیم ساعت داخل فریزر گذاشتم و بعد برش دادم. @ashpazy_irani
#توپک_خرمایی برای این توپکها من ۲۲۰ گرم خرما رو دو سه دقیقه داخل آب جوش گذاشتم تا پوستشون به راحتی جدا بشه بعد از اینکه پوستشونو جدا کردم هسته ی خرماها رو هم جدا کردم و با گوشت کوب خرماها رو کوبیدم تا خرماها له شدن بعد دو قاشق غذا خوری گردوی خرد شده و دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل و یک قاشق غذاخوری پودر دارچین رو به خرماها اضافه کردم و همه ی مواد رو خوب با قاشق مخلوط کردم بعد کف دستمو خیس کردم و یه قاشق غذاخوری از خرما برداشتم و یه تیکه گردو وسطش گذاشتم و با دستم گردش کردم و در پودر گل سرخ و کنجد وپودر نارگیل غلتوندم،پودر نارگیل رو با چند قطره زعفران رقیق شده و رنگ سبز خوراکی رنگی کردم. @ashpazy_irani
#شیرینی_پنج_دقیقه_ای موقع رنده کردن پوست پرتقال مواظب باشید قسمت سفید رنده نشه چون شیرینی تلخ میشه . #ترافل_لیمویی_شکلاتی مواد لازم: 230 گرم شکلات سفید 1 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذا خوری خامه صبحانه (پاکت صورتی) پوست 2 عدد لیمو رنده شده ریز 1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه 1 پنس نمک برای تزیین : 1 کاسه کوچک پودر شکر یا قند طرز تهیه : شکلات ، خامه و کره را در یک کاسه بریزید وبا بخار آب ذوب کنید(به روش بن ماری) و از روی اجاق گاز بردارید وسریع مخلوط کنید تا یکدست شود. وقتی کمی خنک شد، نمک ، پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بزارید یخچال 3 ساعت بمونه، سپس تکه هایی به اندازه دلخواه بردارید و گردالی کنید ودر آخر در پودر شکر بغلتانید. توجه: پوست لیمو را با ریزترین قسمت رنده رنده @ashpazy_irani
#آش_گوجه 🍅 😋 🔸نصفِ لیوان نخود و لوبیا چشم بلبلی رو جدا پختم . یه پیاز رو تفت دادم بهش یه قاشق رب گوجه و یه پیمانه برنج نیم دونه و یه مقدار آب اضافه کردم . بعد از یک ساعت ۵ تا گوجه متوسط رو رنده زدم و با سبزی آش (یه لیوان خورد شده)و نخود و لوبیای پخته شده و نمک بهش اضافه کردم و گذاشتم تا حسابی جا بیوفته @ashpazy_irani
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان 🙋‍♀️😍 این #لقمه های خوشمزه رو می تونید هم به عنوان عصرانه و صبحانه و یا یک وعده ی غذایی فوری و خوشمزه استفاده کنید . مواد لازم : _پیازچه ی خرد شده یک پیمانه _پنیر موتزارلا یا چدار یک پیمانه _تخم مرغ آبپز ۳ عدد _خامه ۱ قاشق غذاخوری _تخم مرغ ۲ عدد _شیر نصف استکان _نان لواش ۳ الی ۴ عدد _نمک و فلفل به میزان لازم برای تهیه ی این لقمه های خوشمزه کافیه پیازچه ، پنیر ، تخم مرغ ، خامه و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید و بر روی برش های نان لواش ریخته و رول کنید و در مخلوط شیر و تخم مرغ زده و سرخ کنید ،نوش جان 😋😍 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞 📽 آموزش #کیک_پنیر_سبزی 🥪 😋👆 @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی🍛 خوش عطر شدن خورشت قيمه👇🏻 چند دونه هل رو میکوبم و وسطای پخت وقتی تمام مواد با هم قاطی شدن بهش اضافه میکنم تا با باقی مواد بجوشه و عطرش خارج شه البته پوست هل رو نمیریزما فقط دونه های وسطش رو میکوبم @ashpazy_irani
✅ کرپ‌ دانتل😋 ✍مواد لازم: برای کرپ 2عدد تخم مرغ 2لیوان شیر نصف لیوان آب 1 ق م نمک 1/5لیوان آرد 🍜طرز تهیه: ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را ‌می گذاریم. @ashpazy_irani