eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨سلام دوستان ارجمندم ⚪️✨صبح زیباتون بخیر 🌸✨به آخرين جمعه زمستان ⚪️✨خوش آمديد 🌸✨دوستان خوبم 🌸✨امروزتون سرشار ⚪️✨ازشور و هیجان 🌸✨عشـق و مهربانی ⚪️✨لبخنده وشـادی 🌸✨وصفا و صمیمیت ⚪️✨و آرامش جاری درتمام 🌸✨لحظه های زندگیتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ 🌼بر مهدی دین منجی دنیا صلوات بر چهره آن ماه دل آرا صلوات🌼 🌼در دامن نرجس گل زهرا بشکفت بر این گل وبر نرگس و زهرا صلوات🌼 🍃🌼 اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🍃🌼 مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🍃🌼 وَعَجِّل‌فَرَجَهُــم
برای تهیه این خورش از سبزی قرمه استفاده می کنم چون همیشه سبزی محلی در دسترس نیست و فکر می کنم سبزی قرمه طعمیه که همگان میپسندن.سبزی قرمه رو سرخ می کنیم و یک عدد پیاز سرخ شده بهش اضافه می کنیم و همراه حدود سه چهار لیوان آب میذاریم تا آروم حدود دوساعت بجوشه و جا بیوفته. بهش نمک،فلفل، آبلیمو یا گرد لیمو و اب نارنج یاآبغوره میزنیم. در این فاصله چندتا بادمجون رو طولی برش میزنیم، نمک پاشی می کنیم تا تلخیش گرفته بشه روش آب سرد می گیریم . ابشو با دستمال خشک می کنیم تا روغن کمتری جذب کنه. سرخش می کنیم. از تابه درمیاریم ، توی همون روغن، گوجه های ریزمون رو و اگر گوجه ریز نداشتیم گوجه درشت خرد شده یا حلقه شده رو سرخ می کنیم. بهش کمی نمک و فلفل میزنیم و زمانی که سبزیمون جا افتاد، بادمجونها و گوجه ها رو بهش اضافه می کنیم تا چندتا قل بزنه و مزه ها باهم تلفیق بشن.کمی از گوجه و بادمجون سرخ شده رو برای تزئین روی خورش نگه می داریم.
مواد لازم و طرزتهیه: تکه های مرغ را در ظرف مناسبی در یک ردیف چیده ،یک عدد پیاز را حلقه کرده روی مرغ ها گذاشته سپس تا نیمی از قطعات مرغ سرکه ی قرمز (انگور یا سیب ،،،،) بریزید و با حرارت متوسط 5 الی 6 دقیقه با در بسته بجوشانید. سپس 1پیمانه ی سرخالی (برای 7تکه مرغ) سویا سس ریخته و بگذارید 5،6 دقیقه ی دیگر بجوشد.اکنون تکه های مرغ را از ظرف خارج کرده درون صافی قرار داده سپس در 2 ق س روغن زیتون یا کره آنها را کمی سرخ کنید دوباره به ظرف اصلی برگردانده و یک عدد پیاز خرد شده و 1/2 ق چ زردچوبه به آن افزوده و به مدت 45 دقیقه بپزید. نیازی به نمک و فلفل نیست،سویا سس نمک دارد.
کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد ‌پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با یک قاشق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یک سمت تخم مرغ. کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا برای اینکه رژیمی بشه روی اسفناج و قارچ بریزید.تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید و صبر کنید تا املت بپزه و بعد هم نوش جان یه املت سالم و خوشمزه با کمتر از یک قاشق روغن .
سینه مرغ ۵۰۰گرم سیب زمینی ۲عدد تخم مرغ ۱عدد پیاز دو عدد نمک وفلفل وادویه زعفران غلیظ دم کرده۱ق غ ارد سوخاری سینه مرغ رو با پیاز آبپز میکنیم و همراه با یک عدد پیاز چرخ میکنیم. سیب زمینی رو ابپز کرده ورنده میکنیم.(حتما رنده بشه )وبه مرغ چرخ کرده اضافه میکنیم وتخم مرغ وادویه رو اضافه کرده و ورز میدیم تا مواد خوب مخلوط شود. بعد تو دست گرد کرده وداخل ارد سوخاری زده وحالت میدیم وتو روغن داغ سرخ میکنیم.
سیب زمینی رو با پوست یا بی پوست قاچ کنید،تو یه قابلمه آب جوش بیارین سیب زمینی ها رو به مدت 4دقیقه بریزین تو آب جوش.وقتی ریختین تو صافی خنک که شد با روغن زیتون،پاپریکا،پودرسیر،آویشن،نمک و فلفل مزه دار میکنیم تو فر 180درجه به مدت نیم ساعت میذاریم طلایی بشن.بعد نوش جان میکنیم
مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید. در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید. تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید
سیب زمینی و نگینی متوسط کردم و تو سرخ کن سرخش کردم یکدونه سینه مرغم نگینی و با نمک و فلفل و کمی حریره سیر پاپریکا و آویشن و یک قاشق ابلیمو طعم دار و با روغن زیتون سرخشون کردم بعدش ده دوازده تا قارچ و اسلایس و با کره و کمی ابلیمو تفت دادم آب قارچ ها که کشیده شد یک قاشق آرد و با قارچ ها تفت دادم یک لیوان شیر اضافه کردم کمی نمک و آویشن و پاپریکا زدم مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی رسید یک مشت پنیر پیتزا به سس قارچ اضافه کردم و از رو حرارت برداشتم سیب زمینی های سرخ شده رو کف ظرف ریختم کمی پنیر پیتزاروش ریختم مرغ های سرخ شده رو ریختم رو سطح مرغ ها تمام سس قارچ و ریختم و مرحله آخر با پنیر پیتزا روش و پوشوندم یک ربع تو فر بگذارید و بعد گریل زدم روش طلایی شد .
شیر موز شکر یخ بستنی لیوانی وانیلی یا شکلاتی ۱ عدد قهوه فوری نستله یا پودر قهوه ۱ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ کیت کت ۴ تکه من دو رنگه کردم اول شیر و موز و شکر یخ رو داخل میکسر ریختم بعد شیرموز رو نصف کردم و باقی مواد رو بهش اضافه کردم.بجای موز میتونین نصف پاکت خامه صبحانه بدین اصل دستور خامه بود ولی دیدم موز ها رو به سیاهی میرن گفتم اینو بریزم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک پرتقالی خیلی راحت و خوشگل توضیحات کامل توی فیلم❤️👆🏻
🥘🍗 ‌‌‌‌‌ ⭕️👈اول از همه پیاز رو داخل ظرف ریختم تا کمی سبک شده بعد بهش روغن رو اضافه کردم و تکه های مرغ اجازه دادم باهم دیگه سرخ شدن بهش زردچوبه ام اضافه کردم و بعد رب ریختم تفت دادم که رنگش باز شه بعد روی تکه های مرغ زعفرون دم شده ریختم و دو لیوان آب داغ ،گذاشتم روی شعله ملایم تا بپزه بامیه ها رو از قبل با روغن تفت دادم وقتی مرغ تقریبا پخت بامیه و غوره رو بهش اضافه میکنم و مقدار دلخواه اب غوره، و روی حرارت ملایم میذارم بپزه و جا بیافته نمک یادتون نره
👇 برای لاغر شدن "ته دیگ" بخورید! منظور از ته ديگ، ته ديگ بدون چربي و برشته (نسوخته) است. خوردن ته دیگ به حدی مفید است که توصیه می‌شود افرادی که دندان خوردن آن را ندارند حتما بگذارند ته‌دیگ نرم شده و سپس استفاده کنند.ته‌ دیگ سالم ته‌ دیگی است که رنگ آن طلایی و یا قهوه‌ای روشن باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇🏻 تکه های مرغ رو از یکی دو ساعت قبل با نمک و زعفرون و کمی فلفل و لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای و کمی روغن زیتون و پیاز خلال شده مزه دار کردم و داخل یخچال گذاشتم.برنجی رو که از قبل خیس کردم رو آبکش میکنم و کمی زنده تر بر میدارم مرغ های مزه دار شده رو که حتما خلال های پیاز رو ازش جدا کنید کف قابلمه که کمی روغن ریختم میچینم بعد جاهای خالی رو با سیب زمینی های خلال شده درشت میپوشونم بعد برنج آبکش شده رو روی آن میریزیم (من برنجم رو زعفرونی کردم)و با ته قاشق فشار میدم و سطح برنج رو صاف میکنم و روی آن رو مخلوط از کره و زعفرون میریزم (آب احتیاج نداره )قابلمه رو روی شعله پخش کن و با شعله کم به مدت تقریبا یک و نیم ساعت میزاریم بپزه .سطح روی برنج رو هم به سلیقه خودتون میتونین از زرشک تفت داده شده استفاده کنید. ک
500 گرم مرغ (سینه باش بهتر) 1 قاشق کره فلفل قرمز فلفل سیاه آویشن نمک 1 گوجه فرنگی بزرگ 1 پیاز سماق نصف دسته جعفری 3 لواش مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. به اندازه کافی آب داغ در قابلمه بریزید. جوجه ها را در آب بجوشانید. مرغ آب پز شده بعد از پخت و نرم شدن. کره را در یک تابه عمیق ذوب کنید. مرغ ها و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید. نان لواش داخل مواد بزنید تا ساندویچ خوشمزه تر بش مقداری از مرغی را که تفت دادین روی لواش تفت بریزید. پیاز سماق ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بپیچید. مطابق تصویر در کنار آن با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان.
برگ ریحان تازه برگ جعفری تازه آب پیاز روغن زیتون خامه یا ماست چکیده نمک و فلفل سیاه پودر سیر اب لیمو تازه سبزیجات رو میکس کنید بقیه مواد رو اضافه کنید تیکه های مرغ رو هشت ساعت داخل این مواد مرینت کنید سپس به سیخ بکشید و کباب کنید
👌 ‌ مواد لازم:👇 یک لیتر شیر چرب یک پیمانه خامه غلیظ پنج قاشق غذاخوری ثعلب نصف پیمانه شکر یا عسل مغز پسته خردشده به میزان لازم‌ ‌ طرز تهیه:👇 همه مواد را درون قابلمه ای سرد ریخته و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم.تا یکدست شود. بعد در قالب بریزید و به مدت حداقل 12 ساعت در فریزر بزارید. ‌
ابتدا استخوان سینه های مرغ رو جدا کرده سینه های مرغ رو با پودر پیاز ، پودر سیر ، پودر فلفل دلمه ای ، پودر هویج ، پودر پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه ، آبلیمو و روغن زیتون مرینیت کنید و روی ظرف سلفون بکشید و دو تا سه ساعت تو یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه یک عدد پیاز رو خلالی ریز کرده با روغن تفت بدید تا سبک بشه قارچ و فلفل دلمه ای رنگی خلالی ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و آبلیمو اضافه کنید و تفت بدیدسینه های مرغ مرینیت شده رو از یخچال خارج کنید و یه برش داخل سینه مرغ مثل جیب با چاقو ایجاد کنید و با سبزیجات سرخ شده پر کنید و سینه های مرغ پر شده رو تو ماهی تابه با دو قاشق روغن و نصف استکان زعفران دم شده روی شعله ی کم گاز قرار بدید و در ماهی تابه رو ببندید و نیم ساعتی زمان بدید تا سینه های مرغ ، مغزپخت و سرخ بشن.سپس با نان یا برنج زعفرانی نوش جان کنید. فوق العاده معطر و خوشمزه اس حتما امتحان کنید.
🥰 دستور پخت: یه پیاز متوسط رو نگینی خرد کردم کمی تفت دادم و گوشت چرخی رو بهش اضافه کردم تا خوب سرخ شد بعد کمی زرد چوبه و پودر برگ شنبلیله اضافه کردم و گوجه های پوست کنده ی نگینی خرد شده رو اضافه کردم و در قابلمه رو بستم تا خوب باهم تفت بخورن،بعد که گوجه ها به روغن نشستن،به مقدار لازم نمک ریختم و برنجی رو که خیس کرده بودم بهش اضافه کردم و به مقدار کافی آب ریختم و کمی که پخت و آبش گرفته شد،گذاشتم دم بیاد. کته گوجه با گوشت چرخی خیلی خوشمزه س مخصوصا با سالاد و سبزی👌
سلام به خدا سلام به صبح سلام به خورشید سلام به شما دوستان امروزمنتظراتفاقای خوب باشید منتظرخبرهای خوش منتظردلخوشی های بی پایان 💕✨💕
مواد لازم: بادام 1 لیوان نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری آرد برنج 4 قاشق غذاخوری شیر 1 لیتر شکر 1 لیوان پودر پسته 2 قاشق غذاخوری . طرز تهیه: بادام ها را از قبل خیس کنید پوست آن ها را جدا و خرد کنید. یک لیوان شیر درون قابلمه بریزید، آرد برنج و نشاسته را اضافه کرده و با هم زدن آن ها را کامل حل کنید. سپس بادام و شکر را اضافه کرده و بقیه شیر را به قابلمه اضافه کنید. مدام هم بزنید تا به غلظت برسه از روی حرارت بردارید و پودر پسته را اضافه کنید. درون ظرف مورد نظر سرو کنید و دلخواه تزئین کنید. نوش جان
خب اول اینکه کدوتون شیرین و نارنجی باشه که بهتره. کدو رو بشورید. پوستشو لازم نیست جدا کنید تیکه کنید. کف تابه بچینید. طوری بچینید که پوستشون بالا قرار بگیره و گوشت کف باشه. سعی کنید روی هم نباشند و همشون کف تابه قرار بگیرند. اب بریزید تا روی کدوها . دوتا تیکه نبات روش بریزید. کمی هم شکر بپاشید. کمی هم شیره انگور درشو بذارید تا یکساعت کامل بپزه . نیم ساعت که گذشت برای نیم ساعت آخر در تابه رو بردارید با در باز نم نم بجوشه تا آبش کامل تبخیر بشه . اگه بعد از یکساعت هنوز اب داشت بیشتر بهش زمان بدین..... بخاطر شکر و نبات سس کارامل مانندی کف تابه درست میشه و کدوها کاراملی و چسبناک میشند و سس رو بخودشون جذب میکنند . خوشمزه و عالی. میزان شیره و نبات و شکر رو خودتون کم و زیاد کنید.
اول مواد ماکارونی پیاز داغ فراون درست میکنم سرخ که شد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنم و تفت میدم بعد فلفل دلمه رو اضافه میکنم و زرچوبه و پاپریکا و اویشن و کمی فلفل سیاه و رب فراون کمی تفت میدم بعد نصف استکان اب اضافه میکنم و اجازه میدم جا بیفته بعد ماکارونی رو میجوشونم و لابلای ماکارونی مواد میدم و دم میکنم نیم ساعت بعد هم اماده سرو میشه نوش جان
برای پوست کندن سیر بدون دردسر، بوته کامل سیر را به مدت ۲۰ ثانیه با بالاترین درجه درون مایکروفر بگذارید. بعد از خارج کردن سیر از دستگاه پوست آن جدا می‌شود.