eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘سبـز شـو 🌸و جوانـه بـزن ☘که فصـلِ امید است... 🎬
🍗 😋😍 🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون با‌چند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن. با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت بدید. آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید . برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید .
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه 3 دقیقه ای مقوی😉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی گل🌮 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا نودل😜 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
دلمه سبزمینی براي تهيه ي دلمه ي سيب زميني فقط كافيه ٢،٣ دونه سيب زميني رو پوست بگيرين و با يك ليوان اب و ٢ ليوان شير، كمي نمك و زردچوبه و آويشن بزارين بپزه ، در حين پخت گوشت چرخ كرده و پياز داغ و فلفل دلمه اي و رب گوجه فرنگي و ادويه ترجيحا تند و جعفري خرد شده رو باهم مخلوط كنيد و تفت بدين سيب زميني ها كه كاملا پخته شدن رو پوره كنيد و با يك عدد تخم مرغ مخلوط كنيد ، كنار دستتون يك كاسه آرد سوخاري و يك كاسه تخم مرغ هم زده بزارين، به اندازه يه توپ كوچولو سيب زميني رو كف دستتون پهن كنيد و مايه گوشتي رو داخلش قرار بدين و گردش كنيد ، توپك رو اول داخل تخم مرغ سپس در آرد سوخاري بغلتونين و با روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان بفرمایید. 💜
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاچی شیر😉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کروکت سیب زمینی(ترد و خوشمزه😍) مواد لازم: 650-700 گرم سیب زمینی 2 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه مقدار جوز هندی رنده شده مواد سوخاری👇 1 کاسه آرد 2 تخم مرغ + دو سفیده باقیمانده 1 کاسه آرد سوخاری روغن برای سرخ کردن
🥞پنکیک رنگی 🔸مواد لازم ▫️آرد یک لیوان ▫️شکر یک سوم لیوان ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️خامه صبحانه ۳ ق غ ▫️شیر نصف لیوان ▫️وانیل نوک ق چ ▫️بکینگ پودر1 ق چ 🥞تخم مرغ وشکر و وانیل رو با همزن دستی زدم تاکرم رنگ شد خامه وشیر رو بهش اضافه کردم وهم زدم و ارد و بکینگ پودر الک شده روکم کم اضافه کردم و اروم هم زدم وچند قسمت تقسیم کردم وزعفرون ورنگ خوراکی زدم بعدیه تابه رو باحرارت کم گذاشتم گرم شد و با ملاقه موادروریختم کف تابه وصبرکردم باشعله ملایم بپزه وقتی شروع به حباب زدن کرد زیر و روش کردم تا طرف دیگه هم برشته شه. احتیاجی به چرب کردن تابه نیست بخاطر خامه ای که داره نمیچسبه