eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#لوز_زعفرانی مواد لازم: پودر بادام ۳۰۰ گرم شکر ۱/۵ پیمانه آب ۳/۴ پیمانه پودر زعفران ۲ گرم پودر قند ۳۰ گرم پودر پسته مقداری طرز تهیه: شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم‌ و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید. اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ژله_نوشابه😍😍 ژله نوشابه رو با دستور روی اون درست کنید و داخل لیوان یا گیلاس بریزید و بزارید یخچال تا کامل بگیره من برا این مقدار دوبسته ژله نوشابه استفاده کردم، بعد یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب گرم و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا شفاف بشه، بعد نصف اونو تو قالب یخ بریزید و بزارید یخچال، نصف دیگه رو با همزن مخلوط کنید و کف اونو جمع کنید و روی نوشابه بریزید،قالبهارو هم بعد از گرفتن روی نوشابه قرار بدید، به همین راحتی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#توپک_خرما خرماهارو تو آب گرم ميزاريد تا پوستش جدا بشه ،هسته هاشو جداکنيد و لهش کنيد،بعد با يه مقدار کره تفت بديد،به مقدار خرما ،بيسکوييت خرد شده بهش اضافه کنيد و مخلوط کنيد دوق غ خوری گلاب گردو خورد یا پودر شده هم اضافه کنید کاملا مخلوط کنید ،بعد خنک شدن به شکل توپک هاي ب اندازه گردو درست کنيد و توي کنجد،پودر نارگيل،پسته ،پودر پسته،(سليقيه ايه )،بغلتونيد و بزاريد يخچال تا دو سه ساعت...آمادس نوووش جان ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
✅ ژله رنگين كمان 😋 از هر طعم ژله سه چهار قاشق برداشتم با یک لیوان اب جوش بن ماری کردم و توی جام ها ریختم گزاشتم یخچال... و مابینشون وقتی کامل سفت شدن لایه سفید رنگ رو ریختم ، که شامل یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا بود با یک لیوان آب جوش و وقتی خوب خنک شد یک لیوان بستنی هم دمای محیط رو اضافه کردم و خوب هم زدم تا دو رنگ نشه به همین ترتیب تا آخر لایه ها رو ریختم و گذاشتم یخچال . ژله های من با طعم های بلو بری و آلبالو و لیمو و موز و پرتغال بود برا خوشرنگ شدن به هر کدوم یکی دو قطره رنگ خوراکی مجاز اضافه کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ژله_گيلاس 🍒🍒 🍭٢بسته ژله آلوئه ورا را در٢ليوان سر خالي آب داغ حل كرده و دو ليوان سر خالي آب سرد بيافزاييدژله را در قالب ريخته و داخل قالب را پر از گيلاس بكنيدو در يخچال قرار دهيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani 👩‍🍳
#ترفند_خانه_داری ‌یکی از بهترین روش‌های پاک کردن اثر زنگ زدگی از روی ظروف استیل و درخشان کردن آن‌ها استفاده از نمک و سرکه است. مقداری نمک و سرکه سفید را روی محل مورد نظر اسپری کنید، چند دقیقه صبر کنید و بعد با یک دستمال نرم، سطح را تمیز کنید. اسید استیک موجود در سرکه به تمیز شدن ظرف‌های استیل کمک می کند. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani 👩‍🍳
#غوره_بادمجون_با_گوشت دستور👇 دوتادونه پیاز روخلالی میکنیم وبامقداری زردچوبه واسه خوش رنگ شدنش توروغن تفت میدیم وفلفل قرمز چرخ شده روهم بهش اضافه وگوشت روهم بهمین صورت اضافه می کنیم وخوب تفت میدیم ودر ادامه غوره ودوتادونه گوجه‌فرنگی رنده شده وکمی رب گوجه ومقداری آب اضافه می کنیم یکی دوتا قل که زد نمکشو هم میزون میکنیم و میریزیم تو زودپز تاگوشتمون کاملا بپزه وخورشتمون جابیوفته وجداگانه بادمجونا وگوجه فرنگیمونو سرخ میکنیم ودرآخر به خورشتمون اضافه می کنیم تایکی دوتا قل باهم بزنن امادست . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani 👩‍🍳
#پلو_خوشمزه 👈ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani 👩‍🍳
#دسر_ترایفل #ترایفل ترکیبی از ژله، میوه، کیک پودرشده، خامه یا انواع کرم مثل کرم وانیلی کرم کاسترد پودینگ و و و .... من برای لایه اول ژله گذاشتم وقتی بست میوه گذاشتم دیگه سلیقه ایه هر میوه ای دوست دارید میتونید بزارید بعد روش کیک پودر شده ریختم از هر کیکی میتونید استفاده کنید کیک و با پشت قاشق فشردش کردم بعد خامه فرم گرفته ریختم دوباره کیک پودر شده ریختم و روشم خامه و بعدم تزیین کردم .. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani 👩‍🍳
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر شکلاتی خاص! 🍫 🔹بافت این دسر خیلی نرمه و دلیل اینکه مدت زمان قرار گرفتنش تو فر گفته نشده اینه که آرد نداره و مثل چیزکیک ژاپنی باید همراه با کمی آب تو فر قرار بگیره تا خشک نشه و بسته به توان دستگاهی که توش می پزید زمانش متغیره. . 🔹به جای خامه سنگین می تونید ۱۰۰ میلی لیتر شیر پرچرب + ۱ ق غ کره هم استفاده کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani 👩‍🍳