eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⚘‌࿇༅┅┅ به نام خداوند نیلوفرین ستایش زبهر تو ای بهترین به نام خداوند دریای نور خدایی که دارد به هرجا حضور🕊 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ࿐ᭂ⸙🕌⸙ᭂ࿐
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از غذاهای تکراری خسته شدی؟این آموزش برای شماست.🤩 ۱ پیاز رو ساطوری خورد کنید. ۲۵۰ گرم نخود از قبل خیس و پخته شده رو داخل غذاساز بریزید تا پوره شه. ۲ عدد تخم مرغ،پیاز،نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز،پودر سیر،زردچوبه از هرکدوم نصف قاشق چایخوری،۲ قاشق هم جعفری خورد شده همه رو باهم خوب میکس کنید. داخل کاسه بریزید. دستتون رو خیس کنید از مواد بردارید و تو دست بهش شکل بدید بعد تو آرد سوخاری بغلتونید. دوطرفشونو تو روغن داغ سرخ کنید. در آخر هم با جعفری تازه تزئینش کردم. امیدوارم از این آموزش هم لذت برده باشین نظراتتون رو حتما برامون بنویسید.
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅✅✅ سوغورمه کباب. ✅✅✅ مواد: 500 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط 1 عدد پیاز متوسط 3 حبه سیر 1 عدد جعفری 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری فلفل قرمز آسیاب شده، پاپریکا، فلفل سیاه، زیره سبز، نمک برای سالاد بادمجان: بادمجان 3-4 عدد فلفل قرمز 1 عدد 3-4 فلفل سبز 2 حبه سیر 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک، فلفل کره ۲ قاشق ساخت: پیاز، سیر و جعفری را ریز خرد کنید. گوشت چرخ کرده را داخل کاسه بریزید و همه مواد را اضافه کنید و خوب ورز دهید و حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. از گوشت چرخ کرده استراحت داده شده کوفته درست کنید. می توانید آن را در فر یا در تابه بپزید. بادمجان و فلفل را در فر تفت دهید. پوست ها را جدا کرده و خرد کنید. جعفری، پیاز، سیر، روغن، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سالاد را در بشقاب سرو بریزید. روی نبات های سرخ شده بچینید. روی کره داغ شده بریزید و با جعفری تزئین کنید و سرو کنید. نوش جان.
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براتون آموزش یه عصرونه فوق العاده لذیذ که سه سوته حاضر میشه آوردم 😍 ۲ عدد تخم‌مرغ یک پیمانه شیر نصف قاشق چایخوری نمک ، باهم مخلوط کنید یک پیمانه آرد بریزید و ترکیب کنید. در آخر هم نصف پیمانه جعفری خرد شده بریزید. کف تابه رو چرب کنید و یه ملاقه از مواد بریزید و پخش کنید. زیر و‌ رو‌ش کنید تا دو طرفش خودشو بگیره . سمتی که سبزی کمتری داره مقداری پنیر پیتزا بریزید و اینجوری بپیچید. . . روی حرارت بذارید و سرخ کنید تا پنیرشون هم ذوب بشه. بفرمایید عصرونه لذیذ ما آماده شد. حتما درستش کن مطمئنم عاشقش میشی! 😘
3.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه👇👇 بادمجونا رو بشورید و خشک کنید و پوست بکنید و بعد سفیده تخم مرغ و داخل ظرف بریزید و بادمجونارو و داخل سفیده بغلتونید و و با قلم مو اضافی سفید رو از روی بادمجون بگیرید و داخل روغن داغ بزارید تا سرخ بشه 🔴بادمجونای قلمی تخم کمتری دارند و شیرینن و نیازی نیست داخل اب و نمک بزارید
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرخ کردن بادمجان با کمترین جذب روغن😍👌👌🍆🍆🍆🍆 امشب براتون یه آموزش فوق‌العاده آوردم امیدوارم که براتون مفید باشه 😍 این پست و سیو کنید که در موقع نیاز راحت پیداش کنید برای دوستاتون هم بفرستید تا اونا از این آموزش لذت ببرند☺️ مواد لازم 👇👇 بادمجون یک کیلو سفیده تخم مرغ یک عدد
سرو تك نفره🍨 شیر:١ل،نشاسته ذرت: ١/٢ق غ، آرد برنج:١/٢ق غ، شکر:٢ق غ، وانیل: نوک ق چ ، زعفران دم شده غلیظ:به میزان لازم، گلاب:1 ق غ همه مواد رو با حرارت كم تا جوشيدن به هم بزن
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر خوشمزه و شیک😋😍 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه قشنگ بریم سر وقت سفره های افطارمون که من بازم میخوام تمام سعی مو کنم تا آسونترین غذاها رو یادتون بدم خداییش با دهن روزه ، آدم حس غذاهای آنچنانی و گاهی وقتا نداره😂 حالا یه مدل مجلسیش رو هم یادتون میدم ، فعلا اینو نقدی داشته باشید😜 شیر ۳ لیوان آب ۳ لیوان نشاسته گل ۱ لیوان شکر کی و نیم لیوان ( بستگی به ذائقه) گلاب یک سوم لیوان وانیل نصف ق چ زعفران دلخواه ( میشه سفید هم درست کنیم) ❤️ میشه این دسر و سفید و کاکائویی هم کنید برای کاکائویی کردن ۲ ق از نشاسته کم کنید و پودر کاکائو بزنید ❤️ روی شعله متوسط مدام باید هم بزنید تا گلوله نشه ❤️ تو قالب سیلیکونی یا هر قالبی میتونید بریزید و بعد از دو سه ساعت که تو یهچال موند خارج کنید تو ظرف ❤️ این دسر برای مهمونیاتون عالیه ، مثل من که همیشه تو کاسه های کوچیک میریزم و برای مهمون میارم ❤️ میتونید هم داغ و هم سرد نوش جان کنید ❤️ هر ۶ پیمانه مواد مایع یک پیمانه نشاسته میخواد که میتونید این ۶ پیمانه رو نصف نصف کنید یا دو بر چهار ( مثلا ۴ لیوان شیر + دو لیوان آب)
1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک مرغ پنیر درست کنید و لذتشو ببرید تمام مواد و طرز تهیه ت فیلم مشخصه فقط چند تا نکته☝️ چون قسمت ران مرغ چربی بیشتری داره اگه از ترکیب سینه و ران استفاده کنید بهتره. ادویه ها و سبزیجات مورد استفاده کاملا سلیقه ایه می تونید فقط از نمک و فلفل سیاه و جعفری استفاده کنید. بهتره سیر و فلفل دلمه رو جدا گانه رنده بزنید و بعد به مرغ اضافه کنید. مقدار و نوع پنیر هم بستگی به ذائقه خودتون داره. حتما بعد از آماده کردن توپکها حداقل بیست دقیقه تو یخچال بذارید تا موقع سرخ کردن وانره(البته به ندرت این اتفاق میفته) برای مهمونی از قبل توپکها رو آماده کنید و تو ظرف دربسته تو یخچال بذارید و بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از سرو غذا،سرخ کنید، بهتره برای سرخ کردن از یه ظرف گود و کوچیک استفاده کنید تا توپکها در روغن شناور باشن و سریع سرخ بشن،هر سری سرخ کردن بیشتر از پنج دقیقه طول نمی کشه. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦