eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریزکردن بامیه آب نصف لیموراداخل ظرف آبجوش میریزیم بامیه هارابهش اضافه میکنیم میزاریم چندجوش بزنه کمی که بامیه نرم شد روی صافی میریزیم زیرآب سردمیگیریم آبش که رفت بسته بندی میکنیم وفریزمیکنیم نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3-4 بادمجان.برای کوفته :.نصف پیمانه گوشت گاو.1 تخم مرغ.1 پیاز .ارد سوخاری.نمک.فلفل سیاه.زیره.برای سس.2 گوجه فرنگی بزرگ.1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون.نمک.1 سیر نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه خوشمزه و عشقولانه نکته: 🔻اگر موقع تو قالب ریختن مایع سفت شد بذارید رو بخار آب تا روان بشه. 🔻قالب سیلیکونی نیاز به چرب کردن نداره. 🔻اگر قالب ندارید کف ظرف سلفون بکشید،لایه نازک از مایع رو بریزید و وقتی بست برش بزنید. 🔻حتما باید گلوکز باشه وگرنه کش دار نمیشه. نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به عشقای خودم خوبید بریم با هم یه بامیه خوشمزززززه ترررررد و عالی درست کنیم و بترکونیم 😍😍 اول شهد رو درست کنید و بزارید کنار طبق دستور بامیه ها👇👇 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای عزیزم امیدوارم که حالتون خوب باشه امروز اومدم با دستور گلوکز خونگی اگر به گلوکز احتیاج داشتید و مثل من شرایط رفتن به لوازم قنادی رو نداشتید میتونید خودتون خونگی درست کنید ولی آمادش هم داخل فروشگاه لوازم قنادی موجوده بریم درست کنیم❤️❤️😘 ✔️مواد لازم: 💜یک لیوان شکر 💜یک لیوان آب 💜1/4قاشق چایخوری جوهر لیمو جایگزین نصف قاشق غذاخوری ابلیمو نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه فلفل 🌶 مواد لازم ( ٥ نفر) فلفل دلمه >> ٥ عدد گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم برنج >> ١ پيمانه لپه >> ١ پيمانه ترخون >> ١ قاشق چ خ مرزه >> ١ قاشق چ خ رب >> ١ قاشق غ خ گوجه >> ١ عدد . . مواد سس پياز ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ نمك و فلفل و زردچوبه غوره >> ١ قاشق غ خ فلفل شيرين >> ٣ عدد . . چطور درست كنيم 👨🏻‍🍳 پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست❤️ نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح قشنگتون بخیر خونه هاتون پر بركت شادی توی دلهاتون آرامش توی قلبهاتون دلتون پر امید وجودتون سلامت رابطه هاتون پر از عشق
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیرپیتزا آرد 3لیوان آب ولرم تقریبایک لیوان خمیرمایه یک قاشق غذاخوری نمک کمی روغن مایع دوقاشق غذاخوری همه موادبجزروغن روباهم مخلوط کرده وقتی خمیرجمع شدبهش روغن رواضافه کرده ورزمیدیم وحدودایکساعت استراحت میدیم بعدخمیررو مطابق فیلم گردکرده داخل تابه چرب شده بافاصله میچینیم دوباره یک ربع استراحت داده وبا لیوان روی خمیرروفشارداده تاحفره ایجادبشه وموادروداخلش میریزیم وبازرده تخم مرغ وزعفران رومال میزنیم وروی حرارت ملایم میزاریم موادپیتزاهم دلخواه هست من ازسوسیس سرخ شده،فلفل دلمه،ذرت،پنیرپیتزا،سس کچاب،قارچ استفاده کردم 💖💖
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• . کیک توت فرنگی رو حتما با این دستور درست کنید و از عطر و طعمش اونم تو فصل بهار لذت ببرید😋 مواد لازم👇 تخم مرغ: 3عدد وانیل: نصف ق.چ شکر: 1پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) روغن: نصف پیمانه ماست: دو سوم پیمانه آرد قنادی: 2پیمانه بکینگ پودر: یک و نیم ق.چ(استاندارد قنادی) توت فرنگی: 10عدد پرک بادوم و خلال پسته در صورت تمایل برای تزئین . همه مواد باید همدمای محیط باشن، توت فرنگیارو بصورت مکعبی و اسلایسی خورد میکنیم و کنار میذاریم. فر رو هم روشن میکنیم تا گرم بشه. تخم مرغارو همراه وانیل و شکر با دور تند همزن میزنیم تا سفیدو حجیمو کشدار بشه. ماست و روغنو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آردو که از قبل دوبار الک کردیمو همراه بکینگ پودر رو مایمون الک میکنیم و با همزن دستی مخلوطشون میکنیم.مایه این کیک باید غلیظ و کشدار باشه بعد از اینکه کف و دیواره قالبو با مخلوط آردو روغن چرب کردیم نصفی از مایه کیکو داخلش میریزیم و توت فرنگیای خورد شده رو با کمی فاصله از دیواره قالب روش میچینیم بقیه مایع رو خیلی آروم و کم کم روش میریزیم طوریکه توت فرنگیا داخل مایه زیری نرن و وسط بمونن سطح روی کیکو با لیسک صاف میکنیم و روشو با توت فرنگی و پرک بادوم و خلال پسته تزئین میکنیم. بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای 160درجه میذاریم به مدت 40تا50 دقیقه(فر برقی) فر گازی(170درجه) توستر(150درجه) ولی بازم بسته به نوع فر و گرمای فرتون بعد از نیم ساعت حتما با خلال چوبی کیکو چک کنید اینم از یه عصرونه بهاریِ زیبا و دلچسب که کنار چایی خیلی میچسبه😍😋 💖💖
یدونه پیاز بزرگ رو نگینی و سرخ میکنم وقتی طلایی شد سیصد گرم گوشت گوسفندی به همراه یک قاشق زعفران غلیظ و کمی فلفل سیاه بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم.نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه مقدار کافی آب اضافه میکنم و وقتی خورش شروع به قُل زدن کرد شعله رو کم میکنم و زمان میدم خورش بپزه.کنگر هارو پاک کرده و تیغهاشو جدا میکنم و جدا گانه در روغن کاملا تفت میدم و یک ساعت از پخت خورشتم که گذشت کنگرها رو به خورش اضافه میکنم، آبغوره و نمک هم میزنم و زمان کافی میدم تا خورش کاملا بپزه و جابیفته.در پایان ترشی و نمکش رو تست میکنم و تمام‌ نوش جان 💖💖
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش دسر شوکو خرما🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 💖💖