eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مخصوص😋 ۱ کیلوگرم سیبزمینی،،۱ ق غ کره ۱ لیوان شیر،،۱ ق چ نمک ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۲ ق غ آرد سوخاری،،۱ عدد پیاز ۱ دسته جعفری،،۱ ق غ روغن ۱ ق چ نمک و فلفل و زیره برای سس: ۱ عدد گوجه فرنگی،،۱ حبه سیر ۱ دسته جعفری،،۱ فنجان چایخوری آب نمک برای روش: پنیر چدار،،جعفری
5.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🍗🍗 ۲ عدد سینه مرغ ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ۱ لیوان شیر ۱۰۰ گرم آرد سوخاری ۵۰ گرم پنیر پارمسان ۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید روش ۲ قاشق غذاخوری فقط با ۲ قاشق روغن
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکم از کلاهک بامیه رو گرفتم و شستم و با کمی روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد تو همون تابه دوتا پیاز متوسط را ک بصورت حلقه حلقه برش داده بودم سرخ کردم و بعد فیله های مرغ را بهش اضافه کردم و مجدد با هم تفت دادم یکم ک حجمش سبک شد زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی ریختم هم زدم بعد بهش یک ق غ رب گوجه اضافه کردم یعنی گذاشتم روی مواد اما هم نزدم. یه استکان آب ریختم روشون و در تابه رو گذاشتم با حرارت کم اجازه دادم نیم ساعت همه با هم پخته شن بعد از نیم ساعت همه مواد رو هم زدم بعد بهش چنتا گوجه گیلاسی و بامیه سرخ شده و دوباره یک استکان آب و یکم پودر سیر اضافه کردم و دوباره در تابه رو گذاشتم به مدت 20 دقیقه تا همه ی مواد با هم پخته شن و تمام خوراک بامیه امادست میتونید به همراه برنج و با نون میل کنید. برای فریز کردن بامیه کافیه یکم از کلاهک بامیه را بگیرید و بامیه ها را بشویید بعد که ابش رفت بسته بندی و فریز کنید.
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# پاستا_ تالیاتله نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# پاستا _تالیاتله نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه: نصف شیر رو گرم کنین و چای رو بهش اضافه کنین و چند دقیقه بجوشونین و بعد زیرشو خاموش کنید و درشو بزارین و یک ربع بزارین بمونه. . تو این فاصله تخم مرغ و شکر رو خوب هم بزنین تا کرمی بشه و نشاسته، آرد، پودر هل، و بقیه شیر رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین. مخلوط شیر و چای رو هم به کمک صافی روش بریزین وخوب هم بزنین. . بعداز هم زدن روی حرارت کم بزارین و مدام هم بزنین تا به غلظت برسه و بعد کره و وانیل رو اضافه کنین و میکس کنین و بعد از روی گاز برش دارین. . توی ظرف سروتون بریزید و به مدت ۲ ساعت توی یخچال بزارین تا خنک شه. بعد با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنین و نوش جان کنین 🥰 . 💜
پنیر سبزی 💜
_کباب تابه ای 💜
شکلاتی برای 18 عدد کوکی شکلات تلخ 100 گرم کره 60 گرم آرد 65 گرم کاکائو 10 گرم بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری کمی نمک تخم مرغ 1 عدد شکر قهوه ای 100 گرم 1. شکلات و کره را در ذوب کنید ، تا دردمای اتاق خنک شود. 2. آرد الک شده ، کاکائو ، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. 3. تخم مرغ و شکر را جداگانه بزنید. مخلوطی از شکلات ذوب شده و کره را اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست شود. مواد خشک را در دو مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. 4.روی ظرف خمیر با سلفون محکم کرده و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. 5. خمیر را به شکل گلوله های 20 گرمی درآورید ، روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید ، با فاصله از یکدیگر ، کمی روی کوکیها رو فشار دهید. 6. به مدت 12-14 دقیقه در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید ، کوکی ها پس از پخت نرم هستند ، پس از سرد شدن ، پوسته آن کمی سفت می شود ، وسط آن نرم می ماند. اگر مرکز نرمتری می خواهید ، 10-12 دقیقه آن را بپزید ،اگر یک مرکز متراکم تر خواستید 14دقیقه بپزید. نوش جان 💜
447.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🌸صبح زیبای تو، پر بار از امید 🍃روزگار و بـخت تو ، بادا سپید 🌸لحظه‌هایَت باد، سرشار از خدا 🍃مـژده‌ٔ رحمت، تـو را بادا نـوید 🌸ســلام صبحتون بخیر و شـادی 🍃امروزتون سرشار از عشق و نیکبختی ╰══••══╯
4.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشه ،بعد داخل شیشه در دار یه جای خنک نگه دارید زمان نگه داریش تو یخچال بین دو تا چهار ماه هست ،زمان نگه داریش مطمئن هستم از کسی که فروش زعفران داشت پرسیدم وحرف اخر اگه نکاتش رعایت کنید کپک نمیزنه ،شیشه تمیز استفاده کنید،در شیشه حتما بسته باشه تا بو مواد غذایی نگیره بعضی بطری های پلاستیکی مواد درجه دو هستن که بو میدن یا موادی دارن که باعث کپک زدن زعفران میشه ،پس از بطری پلاستیکی استفاده نکنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦