فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلامی به🕊🌸
گرمای دلتان
برآن صبح سیمای🕊🌸
تابنده تان
الهی چنان شادباشید
زدل که تا شب بماند🕊🌸
به لب خندهتان
سلام صبحتون بخیر
وپر از اتفاقات خوب🕊🌸
♥️ℒℴνℯ♥️
╰═•♥️◍⃟🎼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_ترکی
300گرم گوشت چرخکرده
یک عددپیازرنده
نصف پیمانه برنج خیس شده
نمک فلفل سیاه
همه رامخلوط کرده قلقلی میکنیم درآبجوش میپزیم-پیاز-هویج وگوجه سرخ شده اضافه میکنیم
دراخررشته سوپ وسبزی اضافه میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج بوقلمون
#برنج #بوقلمون
.مواد لازم:
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری ماست
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آویشن فلفل نمک
4 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره.
مواد لازم برای برنج
1،5 فنجان برنج
1 پیاز خشک کوچک
1 قاشق غذاخوری کره
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کشمش
نمک ، فلفل سیاه ، دارچین خیلی کم ، آرد ادویه
بادام
1 لیوان آب (مایع گوشتی یا گوشت بوقلمون)
1،5 لیوان آب گرم
طرز تهیه بوقلمون:
ران بوقلمون را برش زده و حجه های سیر را گذاشته به مواد سس آغشته کرده در فویل پیچیده(دوستان فویلتون از اینایی باشه که از داخل کاغذی هستن) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت نیم ساعتی بپزید. سپس بیرون آورده سیب زمینی گذاشته و مجدد در فر گذاشته تا ران و سیب زمینی ها بپزند.
طرز تهیه برنج:
برنج را در روغن و کره تفت دهید ادویه جات و کشمش را اضافه کنید 1لیوان آب بوقلمون یا اب مرغ اگه از قبل دارین رو به همراه 1/5لیوان آب گرم به برنج اضافه کرده اجازه دهید برنج کته ای دم بکشه.
در اخر با سبزی دلخواه و بادام تزیین و نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاچی
آرد سبوسدار ۳ ق
شکر ۳ چهارم لیوان
آب دو تا سه لیوان
زعفرون،دارچین،زنجبیل،زردچوبه
کره یا روغن زرد دو قاشق
اول آردو با حرارت کم تفت میدیم خامیش که گرفته شد روغنو اضافه میکنیم با اونم یه تفت کوچولو میدیم و آب سرد رو اضافه میکنیم با همزن دستی میزنیم تا گلوله گلوله نشه..ادویه ها رو اضافه میکنیم و همچنین شکرو..واجازه میدیم تا با حرارت خیلی کم دم بیاد وبه روغن بیفته..ایزی ایزی تامام،به همین راحتی وخوشمزگی
نکته اول:میتونین از زیره یا ادویه های دیگه که دوست دارین استفاده کنین
نکته دوم:آردتون سبوسدار باشه خیلی مقویتره
نکته سوم:به جای شکر میشه از نبات،شیره انگور هم استفاده کرد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_معروف_ترکیه👩🍳
📌 مواد لازم:
آرد ----> ½ پیمانه / ۸۰ گرم
پودر کاکائو ----> ۳-۴ ق غ / ۳۰ گرم
بکینگ پودر ----> ۱ ق غ
تخم مرغ----> ۳ عدد
نمک ----> سر انگشتی
شکر ----> ۱۸۰ گرم / ۲ ق غ کمتر از ۱ پیمانه
شیر ----> ۵۰ میل / ۵-۶ ق غ
روغن ----> ۵۰ میل / ۵-۶ ق غ
📌 مواد لازم گاناش روی کیک:
پودر کاکائو ----> ۴۰ گرم / ۳-۴ ق غ
شکر ----> ۵۰ گرم / ۵ ق غ
شیر ----> ۲۰۰ میل / ۱ پیمانه
کره ----> ۲۰ گرم / ۲ ق غ
📌 خامه پنیری:
خامه قنادی ----> ۳۰۰ گرم
پنیر خامهای به دمای محیط رسیده ----> ۳-۴ ق غ
(اگر از خامه صبحانه سرد استفاده میکنید پودر شکر هم ۳-۴ ق غ استفاده کنید)
پودر کاکائو ----> ۱ ق غ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالجوش یا به قول کرمانی ها کلجوش تقدیم به نگاه شما😊
امتحانش کردی؟
.
.
موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی
کشک رقیق شده ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
ترخون و نعناع خشک هر کدام یک ق غذاخوری سر پر
مغز گردو و پسته ۲ ق غذاخوری
زردچوبه
فلفل سیاه به مقدار کافی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍نکات😍😍
📌از مواد غافل نشید و مدام پای گاز با شعله ملایم بهم بزنید.
📌اگه کاملا رژیمی میخواید شکر حذف کنید و اگه شیرین تر میپسندین ۱ ق غ به شکر اضافه کنید.
📌آرد نشاسته ذرت سفید رنگ هست و میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.
📌برای تزیین از پودر نارگیل خلال پسته و گل محمدی میتونید استفاده کنید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
.
مواد اولیه برای ۴ نفر :
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
گوجه ۴ عدد
لوبیا سبز ۲۵۰ گرم
هویج ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد کوچک
لیمو ترش یک عدد
زردچوبه
فلفل سیاه به مقدار کافی
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم_پر(گارنی یاریخ)
با صدا ببینید🔈
بادمجان ۱کیلو
گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم
پیاز ۲عدد
رب ۲ق غ
جعفری خرد شده ۲تا۳ س
نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم
بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتمنیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتمواجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما امتحانش کن😍
مواد لازم:
6 عدد سیب زمینی
4 عدد بادمجان
4 عدد فلفل سبز
برای کوفته🔽
500 گرم گوشت چرخ شده
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
2 حبه سیر
2 عدد پیاز
جعفری
ادویه ها (زیره، فلفل سیاه و پاپریکا)
1 قاشق چایخوری نمک
برای سس گوجه فرنگی🔽
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری رب فلفل یا رب گوجه فرنگی
1 لیوان آب (200 میلی لیتر)
1 حبه سیر
2 عدد گوجه فرنگی
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
طرز تهیه:
مواد کوفته را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،سپس از مخلوط کوفته یک تکه را جدا کرده و قلقلی کنید،سپس کوفته ها ،سیب زمینی و بادمجان را خرد شده را جداگانه در روغن داغ سرخ کنید،بعد مطابق ویدئو همه مواد را در قابلمه بریزید و برای سس، رب فلفل را در روغن زیتون تفت می دهیم و آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد،سپس سس آماده را روی مواد بریزید و سیر ،ادویه و گوجه فرنگی پوست گرفته را اضافه کنید و در آخر 2 لیوان آب داغ (یا کمتر)به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط بجوشد،وقتی شروع به جوشیدن کرد،حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کامل پخته شود،
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی
تخم مرغ دو عدد
شیر ولرم سه چهارم لیوان
کره ۷۰گرم (دمای محیط)
شکر دو ق غ خ
نمک نصف ق چ خ
خمیر مایه یک ق خ سر خالی
آرد تقریبا سه و نیم لیوان
.............................
برای داخل پیراشکی می تونید از گاناش و انواع مارمالاد استفاده کنید.....
🥐🥐🍩🍩
می تونید از این کرم هماستفاده کنید👇
شيرسه ليوان
ارد سه ق غ خ
نشاسته دو ق غ خ
شكرپنج ق غ خ
وانيل نصف ق م خ
كره ٥٠گرم
شير رو با همه ى مواد مخلوط مى كنيم به جز وانيل،روى اجاق ميذاريم و هم ميزنيم تا بجوشه و در اخر وانيل و كره رو اضافه مى كنيم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد داخل پیراشکی ها استفاده کنید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍚🍖 چلوماهیچه 🍖🍚
_
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
ماهیچه یا گردن ۲ عدد
پیاز درشت زرد ۴ عدد
سیر ۳-۴ حبه
نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و زردچوبه
زعفران حل شده ۱ لیوان سرخالی
دارچین ۱ تکه
__
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣ماهیچه یا گردن و تو روغن با زعفران حل شده ۱۰ دقیقه تفت بده تا همه طرفش یکم برشته شه
2️⃣پیاز هارو حلقه ای برش بزن بذار کف ظرف و ماهیچه هارو بذار روش سیرهارو هر کدوم ۴ تکه کن بذار روش نمک و فلفل سیاه هم اضافه کن بعد درشو بذار و ۱۰ دقیقه که گذشت و به قل قل افتاد شعله پخش کن بذار ۸ الی ۱۰ ساعت بذار بپزه (اصلا آب اضافه نکن)
3️⃣تو ۱ ساعت آخر پخت نصف لیوان زعفران حل شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، خیلی کم پودر لیمو عمانی اضافه کن و خوب قاطی کن و بریز رو گوشت ها و یک تکه هم چوب دارچین بذار تو قابلمه
4️⃣نیم ساعت که گذشت گوشت و برعکس کن یا با قاشق از مایع تو قابلمه بریز روش
5️⃣با شوید باقالی پلو میل کن و حالشو ببر
نوش جان
#غذای_ایرانی #باقالی_پلو_ماهیچه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه خشک یکی از پرطرفدارترین وخوشمزه ترین تنقلات ی هست که استفاده میشه والبته اگه بخوایم حاضری تهیه کنیم یه مقداری هم گرون هست🤭
☑️تو این پست میخوام یه روش سریع و آسون رو بگم که این تنقلات مفید رو درست کنید ونوش جان کنید
✅لطفا برای دیدن آموزش کامل سه پارت رو ببنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ👇🎥👆
كيك مرغ
يه غذاي سرد و خوشمزه و شيك، كه ميتونيد از روز قبل براي مهمونيتون آمادش كنيد... مواد لازم ؛
نون تست به ميزان لازم
سينه مرغ ٤ عدد
ساقه كرفس جوان ٥ عدد
جعفري تازه ١ دسته
پيازچه ٣ عدد
گردو نصف پيمانه
ليمو تازه ٢ عدد
سس مايونز به ميزان لازم
پودر آويشن ٢ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه
طرز تهيه؛ > سينه هاي مرغ رو بپزيد و بعد كاملا ريش ريش كنيد،
> ساقه هاي كرفس رو ريز ريز خرد كنيد،
> جعفري و پيازچه رو هم ساطوري ريز كنيد، > همه مواد رو داخل كاسه اي بريزيد و با چاشني ها و مايونز كامل مخلوط و گردو ريز خرد شده رو هم اضافه كنيد،
> لبه هاي نان تست رو جدا كنيد و يه لايه بچينيد كف ظرف و بعد يه لايه از مواد روي نون ها يكدست به ماليد، > اين كار رو ادامه بدهيد تا لايه آخر نون باشه
> حالا با مايونز روي كيك رو بپوشونيد
> در آخر باجعفری و زیتون يا چيز هاي ديگه تزئین کنید..
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۲ قلم بهترین جایگزینِ قند، واسه کنار چایی درست کن!😍
سیصد گرم کنجد رو داخل تابه مقداری تفت بدید.
یکم که تغییر رنگ داد یک فنجان شیره انگور
اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
زیرگاز رو خاموش کنید یکم که از حرارت افتاد
به اندازه گردو بردارید و شکل بدید.
اینم از خوشمزههای سه سوتمون. حتما درست کنید. نوش جان.🤤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما وقتی موزها اینجوری سیاه میشن چیکارش میکنین؟
تو این #ویدئو یه #ایده باحال دارم براتون😍
مواد لازم: 👩🏻🍳
موز ۳-۲ عدد
شیر ۲ پیمانه
ژله موزی نصف بسته ( حدودا ۵ ق غ)
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سر پر
وانیل ۱/۲( نصف) قاشق چایخوری
شکر ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۲ ق غ ( به دلخواه)
پودر پسته،بادام و کنجد، مغز آفتابگردون یا هر مغزیجات دیگه ای که دوس دارین (به دلخواه)
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_دوغ_اردبیل😍😋
مواد لازم:👇👇
دوغ محلی ، ترش و شیرین بستگی به دائقه خودتون داره من ترش استفاده کردم.
1عددتخم مرغ
1لیوان فرانسوي ماست
آرد دوقاشق
1پیمانه برنج نیم دونه درصورت نداشتن میتونید برنجو بادست خورد کنید.
سیر چند حبه
سبزی آش نیم کیلو
نخود پخته شده به مقدار لازم
طرز تهیه👇👇
سبزی و با نصف لیوان آب میزاریم بپزه وقتی پخته شد از ابکش رد کنید تا آب اضافه سبزی خارج بشه اگر سبزی آب داشته باشه آش رنگ سبز رنگی ميگيره.،، پس حتما آب سبزی کامل خارج بشه .
سیر و رنده میکنیم وبا برنج خیس میکنیم اگربرنج نیم دونه نداشتید برنج و بادست خورد کنید.
1لیوان ماست، 1عددتخم مرغ، دوقاشق آردسفید مخلوط میکنیم .
دوغ و داخل قابلمه ریخته ،سپس ماستی که درست کردیمو اضافه ميکنيم سپس برنج و اضافه میکنیم هم میزنیم تا بجوش بیاد ،سعی کنید از یکطرف هم بزنید تا دوغ نبره.وقتی بجوش اومد نخود پخته شده ،وسبزی که از قبل پختیمو به دوغ اضافه میکنیم
بعد از 10دقیقه آش دوغ ما آمادست نوش جان
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت مرغ 😍😋
یک سینه مرغ کامل
کره۵۰ گرم
دوعدد سیب زمینی متوسط
نصف لیوان ذرت
قارچ هم ۱۰۰گرم
جعفری یا پیازچه خرد شده ۲قاشق
سس مایونز ۲قاشق
ابلیمو برای تفت قارچ دوقاشق
گوجه گیلاسی هم برا تزئینش 😍
نمک فلفل و اویشن هم بزنید🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبنبات باطعم زنجبیل ودارچین
خیلی آسونه پیشنهادمیکنم درست کنید
موادلازم
یک فنجان شکر
نصف فنجان آب
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
یک قاشق غذاخوری پودرزنجبیل
یک قاشق چایخوری پودردارچین
یک قاشق عسل
چندعددمیخک
همه مواادررابجز عسل داخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم میزاریم
تازمانیکه شکرذوب شودوبه رنگ قهوه ای روشن دربیاید
سپس شعله راخاموش کرده عسل راهم به مواداضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم وباقاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کاربایدباسرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود
پ.ن عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا باقالی دوست دارررن؟😀☺ من که عاشقشم
برای تهیه ی این باقالی خشک
من 250گرم باقالی خشک رو شستم و داخل اب به مدت 24 ساعت خیس کردم روی باقالی خشک هارو باید یک وجب آب پر کرد که موقع خیس خوردن آب کم نیاره؛بعد از 24 ساعت درشت میشن و اماده ی پخت؛به مدت سه ساعت با آب کافی گذاشتم بپزه و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم و یه قل که خورد زیر قابلمه رو خاموش کردم؛
اگر اول نمک بزنید باقالی رو سفت میکنه ها____
داخل ظرف سرو ریختم روش حسابی سرکه ریختم و بعد نمک و فلفل قرمز و پودر گلپره خودم ساب؛جای تک تکتون سبز بود؛خیلیییی چسبید😍😍😍😍😍
باقالی خشک رو از عطاری ها و یا از حبوبات فروشی ها به صورت فله ای تهیه بفرمایید؛
باقالی های آقا چرخی های لب جاده یا خیابونا که حسابی چشمک زن هستن از همین باقالی خشک هاست اما من با اینکه بیرون تو سرما هوس باقالی میکنم اصلا ازشون نمیخرم چون حساسم و فکر میکنم روشون دوده نشسته؛شمام اگر باقالی خیلی دوست دارین سعی کنین خودتون تو خونه برای خودتون درستش کنید بی زحمت و بی دردسرو خیلی خوشمزست*****
موفق باشیییید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_لوبیا_سبز
.
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
گوجه نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم
.
لوبیا سبز را پخته و سرخ میکنیم و کنار میذاریم
پیاز را تفت میدیم و گوشت را به آن اضافه کرده
و بعد از سرخ شدن ، ادویه و لوبیا سبز و گوجه خرد شده را اضافه میکنیم
در آن را میبندیم و ۱ ساعت روی حرارت کم میذاریم
نوش جان