#گوجه_فرنگی
#تجربه
من همیشه گوجه هایی که خیلی تو یخچال مونده و پلاسیده شده رو رنده میکنم بعد میریزم تو تابه با کمی روغن و ادویه تا آبش کشیده شه، بعدش میریزم تو قالب و میزاریم تو یخچال تا چند روز صبحونه واسه املت ازش استفاده میکنم، یا میتونید فریز کنید و تو غذا ازش استفاده کنید(چون گوجه طول میکشه تا آبش تبخیر شه و من همیشه عجله دارم از این راه استفاده میکنم)
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#ترفند_آشپزی
اگر #مرغ را چند ساعت پيش از پختن، در محلولی از آب وسرکه بيندازيد گوشت آن ترد و در عين حال خوشمزه تر خواهد شد
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#دسر_زبرا 😍😍
شیر سه لیوان
شکر سه چهارم لیوان
آرد سفید ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
وانیل نصف ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
پودر ژلاتین دو ق غ
ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید. سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد، پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید، قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود، سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید.
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#خمیر_پیتزا_آسان
#تجربه
این یه طرز تهیه آسون خمیر پیتزا هست
((برای هر نفر یک پیمانه آرد سفید.یک قاشق ماست.دو قاشق روغن.اگه سفت بود ماست و روغن اضافه میکنیم،آب به هیچ وجه نمیزنیم))
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#تزئین_میز_پذیرایی
سمبوسه
الویه
سوپ شیر
کرم طالبی
کرم کارامل
کیک شکلاتی
ژله رولی
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄