eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای قلقلی تابستوتی: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز یک عددمتوسط سیر یک حبه و یا پودر سیر زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم شکر سه قاشق غذا خوری کره ۵۰ گرم آلبالو من چشمی ریختم شما ۳۰۰ گرم بریزید یا چشمی😅 . پیاز رو رنده کنید یک مقدار آبش رو بگیرید گوشت و ادویه ها رو داخلش بریزید خوب ترکیب کنید و بعد قلقلی کنید👌🏼 . داخل تابه روغن بریزید قلقلی هارو داخلش بزارید خوب سرخ بشه . آلبالو های بدون هسته رو داخل کره تفت بدین سه قاشق شکر بهش اضافه کنید و بعد به قلقلی ها معرفیشون کنی بزارید تا قشنگ باهم آشنا بشن و یک مقدار مواد جا بیفته . این ترکیب رو میتونید برای آلبالو پلو هم استفاده کنید و لا به لای برنجتون بریزید و بزارید دم بکشه ولی ما با نان خوردیم و خیلی ترکیب خوشمزه و خوبی شد ترش شیرین و ناب ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 👈مواد لازم : ✔سوسیس هر نوعی ✔نان تست به مقدار لازم ✔پنیر پیتزا ✔روغن ✔تخم مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت پیتزایی😋😍 مواد لازم🔻 تخم مرغ 250 میلی لیتر شیر 8 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری شکر ½ قاشق چای خوری نمک 3 قاشق غذاخوری آرد 200 گوجه فرنگی 2 عدد فلفل 20 گرم پنیر رنده شده 6 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری آویشن جعفری 1 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری روغن طرز تهیه🔻 گوجه فرنگی ها را به صورت ورقه ای برش دهید. روغن و کره را در ماهیتابه ریخته و برش های گوجه فرنگی را بپزید. آویشن ، فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. تخم مرغ را با شیر ، بکینگ پودر ، شکر ، نمک و آرد بزنید. مخلوط را در ظرف بریزید. فلفل ها را به صورت ورقه ای برش داده و روی املت قرار داده و در هر برش یک عدد تخم مرغ بریزید. پنیر ، آویشن و فلفل قرمز را بپاشید. از روی آتش برداشته و املت را با جعفری تزئین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه با بادمجان😋😍 مواد لازم🔻 5 بادمجان روغن زیتون نمک فلفل سیاه 2 حبه سیر جعفری 400 گرم سینه مرغ فلفل قرمز پیاز 1 تخم مرغ پنیر پارمزان طرز تهیه🔻 روی بادمجان ها را با روغن زیتون بریزید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. سینه مرغ ، پیاز ، سیر را در مخلوط کن خرد کرده و ضرب کنید. نمک ، فلفل ، تخم مرغ و فلفل قرمز خرد شده ، جعفری را به گوشت خرد شده اضافه کنید. مخلوط کردن. سیر ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون را هم بزنید. بادمجان را با این مخلوط برس بزنید. سپس گوشت خرد شده را در بادمجان ها بریزید. به مدت 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. بادمجان ها را با پارمسان بپاشید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پنیری 😋😍 مواد لازم🔻 6-7 سیب زمینی (700 گرم) نمک و فلفل؛ 40 گرم (½ فنجان) سبزی مخلوط ، خرد شده 1 تخم مرغ 120 گرم (1 فنجان) آرد 3 نان خشک 115 گرم پنیر طرز تهیه🔻 پوست سیب زمینی را بجوشانید تا نرم شود و بگذارید تا خنک شود. با عبور نان خشک از رنده بزرگ ، آرد سوخاری خانگی درست کنید. آرد سوخاری را الک کنید تا بیت های بزرگ آن پاک شود. سیب زمینی های خنک شده را پوست بگیرید و له کنید ، سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سیب زمینی را با سبزی خرد شده (جعفری و شوید) ترکیب کنید. یک قسمت را حدود 2-3 قاشق غذاخوری سیب زمینی بردارید ، یک حبه درست کنید و یک مکعب پنیر را در وسط قرار دهید. برای محکم شدن پنیر مخلوط سیب زمینی را دور آن بپیچید. هر گلوله سیب زمینی را در آرد له کرده ، سپس درون یک تخم مرغ آغشته کنید ، با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و در آخر با آرد سوخاری خانگی بپوشانید. گلوله های سیب زمینی را در روغن 180C / 350F به مدت 4 - 5 دقیقه سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ران مرغ : ۲ عدد پیاز متوسط : ۱ عدد گردو : ۱۵۰ گرم (۱۰عدد) رب انار : ۳ ق‌غ سرپر شکر : ۲ ق‌غ زعفران دم شده : ۴ ق‌غ ادویه : نمک ، فلفل ، زردچوبه مرغ هارو با نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران دم شده مزه دار کردم و دو طرفشون رو داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم داخل همون قابلمه پیاز رنده شده و همراه پودر گردو و زردچوبه تفت دادم وقتی خامی گردو از بین رفت رب انار رقیق شده و آبجوش ( تقریبا ۳ لیوان ) رو بهش اضافه کردم و مرغ ها رو بهش اضافه و حرارت رو کم کردم واجازه دادم خورشت کاملش جا بیوفته .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد نول یا سه صفر : ۱ پیمانه شکر : ۱ پیمانه شیر : ۲ پیمانه گلاب : ۱.۳ پیمانه مخلوط کره و روغن : ۱.۲ پیمانه زعفران غلیظ دم شده : ۱ تا ۲ ق‌غ پودر هل : ۱ ق‌چ ( قابل حذف )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳دسر جذاب 🧑‍🍳 مواد لازم برای ۶ عدد مواد کیک👇 ارد قنادی ۲ و نیم پیمانه تخم مرغ ۴ عدد پودر ژله آناناس جلی دی ۱ بسته شیر ۱ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۳/۴ پیمانه وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری مواد خامه ای 👇 پنیر ماسکارپونه ۱ عدد خامه صبحانه ۳ قاشق غذا خوری پودر قند ۳/۴ پیمانه وانیل چند قطره مواد ژله (لایه سوم ) 👇 ژله اناناس جلی دی ۱ بسته اناناس ۶ حلقه ‌
🍛 😋 ▫️گوشت گوسفند ▫️کنگر پاک شده؛۱کیلو ▫️نعنا و جعفری سرخ شده:۲۰۰گرم ▫️پیاز ▫️آب غوره ▫️نمک و فلفل و زردچوبه 🔸ابتدا پیاز رو خرد کنیبن،تفت بدین،زردچوبه و فلفل برنیبن. گوشت رو تفت بدبن. سبزی سرخ شده رو اد کنیبن،بزارین بپزه. کنکر رو پاک کنیبن، تیغ هاش و بگیرین. بشورین تا گلش حسابی پاک بشه. خرد کنیین و سرخ کنین. در اواسط پخت به گوشت و سبزی اضافه کنیبن. در اواخر پخت غوره ی سرخ شده یا آب غوره رو اضافه کنیبن. نمک بزنین.
🫔 😋😍😋 ▫️5عدد سیب زمینی ▫️سوسیس انگشتی به میزان لازم ▫️پنیر گودا یک بسته ▫️2 عدد تخم مرغ ▫️آرد سفید و سوخاری (برای غلطاندن کروکت) ▫️نمک,فلفل سیاه ▫️روغن مایع برای سرخ کردن 🔸سیب زمینی را آبپز کرده,له کرده به شکل پوره در می آوریم و ,یک عدد تخم مرغ,نمک,فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کرده مخلوط میکنیم.آر .تیکه هایی به اندازه گردو برداشته داخل هر توپک سوسیس و پنیر قرار میدیم .سپس اول در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ میکنیم
‌‌‌ داغ داغ پ.ن: ما به ایشون کتلت نمیگیم و میگیم شامی کباب برای این شامی احتیاج داریم به ‌‌‌‌‌‌ گوشت چرخ شده نیم کیلو سیب زمینی دو یا سه عدد متوسط پیاز ۱ عدد متوسط نمک، زردچوبه، ازبویه(اویشن)، زیره، فلفل سیاه به مقدار لازم ‌‌‌سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت، نمک، زردچوبه، ازبویه یا همون اویشن (اندکی زیره و فلفل سیاه) مخلوط می کنیم ورز میدیم و بعدش در روغن سرخ میکنیم البته در حرارت ملایم که کامل مغز پخت بشه... میتونید بهش سبزی معطر هم اضافه کنید که ما نمیریزیم دوست نداریم. پ.ن۱: در خانه ما شامی و کوکو بدون ازبویه کوهی صفا نداره. پ.ن۲: پیاز زیاد باعث میشه شامیتون موقع سرخ شدن حالت سوخته به خودش بگیره. پ.ن۳: نیازی به تخم مرغ و آرد و اینجور چیزا نیست چون نسبت گوشت نسبت به دیگر مواد بیشتره و شامی ها وا نمیرن..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 براي درست كردن خود كرپ ها ميتونيد به جاي شكر از همون مقدار عسل استفاده كنيد ،اينم بايد بگم كه موادتون رو به دماي محيط برسونيد بعد استفاده كنيد مواد براي ١٠ تا كرپ تخم مرغ ٤ تا نمك نصف قاشق چ خ شكر ١ قاشق مربا خوري شير ٢ پيمانه آرد ١ پيمانه و نيم روغن ١/٤ پيمانه كره براي پخت مواد داخل كرپ شكلات ٥٠ گرم شير ٤ قاشق غذا خوري موز - كره بادوم زميني - توت فرنگي- مربا تخم مرغارو قشنگ هم بزنيد اما نياز به كف كردنش نيست بعد كه كل موادرو ريختين انقد هم بزنيد تا گوله ارد نباشه و تو دماي محيط بهش استراحت بدين تا غليظ بشه ،تابه تون هم نميخواد زياد سرخ شه ،هر طرفش رو هم ١ الي ١ ونيم دقيقه بپزيد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱-اسفناج پاک شده ۱ کیلوگرم ۲-پیاز ۶ عدد ۳-تخم مرغ۶ عدد ۴-رب۳ تا ۴ قاشق غذاخوری ۵-روغن ۱/۲ پیمانه ۶-نمک - فلفل - زردچوبه- آویشن- از هرکدام ۱قاشق مربا خوری ۷-آب لیموی تازه یا نارنج ۳ عدد ۸- آب اضافه ۱ لیوان ابتدا اسفناج را پاک کرده میشوریم ومیگذاریم با آب خودش بپزد بعد با کوش کوب له کرده بعد در ماهیتابه ریخته وروغن ریخته سرخ میکنیم بعد از ۵ دقیقه ادویه ها را میریزیم ورب را بعد دوباره کمی تفت داده واگه خواستیم خورش ما کمی آبدار باشد ا لیوان آب اضافه را ریخته اگه خشک تر خواستیم دیگه آب نمیریزیم بعد کمی دیگه تفت میدیم وپیاز سرخ سده را مخلوط کرده بعد تخم مرغ را در کاسه ای زده روش میریزیم وزیرو رو میکنیم حرارت کم باشدواگر دوست داشتیم تخم مرغ را درسته هم میشه ریخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج ۴ پیمانه ۵ پیمانه آب نمک و‌فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری گوشت نیم کیلو پیاز ۱ عدد گشنیز جعفری نصف پیمانه بادوم زمینی ۲۰ عدد اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد: 1 کاسه بزرگ گوشت.1عدد پیاز. 1عدد فلفل قرمز یا سبز.1 پیمانه گوجه فرنگی. نصف کاسه سیب زمینی سرخ شده.(اختیاری).1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی2-3 قاشق نخود فرنگی.2-3 قاشق روغن.پنیر چدار (پیتزا).✨ نمک و ادویه جات ترشی جات.1 نان متوسط ​​یا نان پیتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😍😋 5 عدد تخم مرغ یک چهارم قاشق غذاخوری نمک قند 130 گرم روغن 50 میلی لیتر شیر 70 میلی لیتر آرد 150 گرم پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق چ وانیل آب لیمو 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: زرده های تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ ها جدا کنید. نمک ، شکر ، روغن ، شیر ، وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و آرد الک شده رو بریزید در یک کاسه دیگر سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا حجیم شه سپس آب لیمو ریخته، دو مخلوط را با هم ترکیب کنید و سپس آن را به دو قسمت تقسیم کرده و پودر کاکائو را در یکی از آنها اضافه کنید.در قالب یک لیوان آب بذارین، داخل سینی فر اب بریزید و قالب رو قرار داده و دقت کنید مخلوط را یک به یک به قابلمه آماده اضافه کنید و با خلال دندان به آرامی شکل بدین . در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده چهل دقیقه قرار بدین(با خلال دندان تست کنین پخته یا نه)😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🔴مواد لازم 👇 آرد 2 پیمانه کره 2 ق غ روغن یک چهارم پیمانه نمک نصف ق چ بکینگ پودر نصف ق چ شیر به مقدار لازم
🥙 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد پودر نخود ۱۰ عدد نخود یا دو قاشق پودر نخود فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم پودر ژلاتین ۱۰ گرم سیر ۴ حبه بزرگ آب لبوخام ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز ،پودر سیر(چاشنی) به مقدار لازم پسته و هویج در صورت تمایل مرغ آماده طبخ رو همراه نمک و فلفل و پیاز و هویج بزارید خوب بپزه. بعد از پختن مرغ، پوست و استخوان رو جدا کنید. ۲۵۰ میلی لیتر یا حدود ۲ ملاقه آب مرغ رو با ۱۰ گرم پودر ژلاتین مخلوط کنید(داغ باشه که ژلاتین حل بشه) مرغ و ترکیب آب مرغ و پودر ژلاتین و آب لبو و چاشنی ها رو در میکسر بریزید. اجازه بدید کامل کامل میکس و یه دست بشه. مواد رو داخل بطری پلاستیکی بریزید، روش سلفون بکشید و بزارید یک شب در یخچال بمونه. بعد از یک روز بطری رو برش بدید، کالباستون آمادس. میتونید کالباستون رو برش بزنید،سرد یا به صورت سرخ شده استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش رشته 🔝🔝🔝👇👇👇👇 نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب خیس می کنیم. بلغورجو، برنج و عدس میشوریم. نخود، لوبیاچیتی، گوشت، شلغم، پیاز و بلغورجو را همراه با آب می پزیم. بعد پخت گوشت، گوشت، پیاز و شلغم ها را جدا کرده و کامل له می کنیم. سبزی آشی، عدس و برنج داخل قابلمه ای جدا می پزیم. بعد پخت برنج و عدس، مواد له شده، نخود، لوبیاچیتی و بلغورجو پخته شده رو اضافه می کنیم، بعد جا افتادن آش، نمک و آبغوره می ریزیم و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی داخل تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم زردچوبه، فلفل سیاه و نعناع خشک به آن اضافه و تفت میدیم و داخل آش می ریزیم. آش شلغم با پیاز و نعنا داغ بصورت دلخواه تزئین کنید. نوش جان 😄😍 نکات: سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز و سبزی سیر خشک شده هست. برای پخت گوشت به همراه بقیه مواد حتما به زودپز نیاز نیست، می توانید از قابلمه معمولی استفاده کنید. به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ هم می توانید استفاده کنید. ریختن رب گوجه و آبغوره داخل این آش به ذائقه شما بستگی دارد. به جای سبزی خشک از سبزی تازه هم می توانید استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😋😍 ۷۵۰ گرم سینه ی مرغ ۲ ق غ آرد ۱ عدد سفیده ی تخم مرغ ۳ الی ۴ ق غ روغن نمک و فلفل سیاه و آویشن و چیلی و زیره و کاری ۱ ق چ یک حبه سیر ‎سینه مرغ و نمک و فلفل سیاه و چیلی و آویشن و زیره و کاری و آرد سفید و سیر و روغن و سفیده تخم مرغ را داخل غذاساز ریخته و قشنگ مخلوط میکنیم دستمان را ابتدا داخل اب میزنیم و مطابق فیلم شکل میدهیم نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و در ۳ ق غ آرد سفید سپس ۲ عدد تخم مرغ و نمک و بعد در پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم ( میتوانید درست کنید و قبل سرخ کردن داخل فریزر نگهداری کنید برای چندماه)
۳عددپیاز ۲عددسینه مرغ نیم کیلو قارچ ۱قاشق غذاخوری فلفل دلمه نگینی خرد شده رب گوجه فرنگی به میزان لازم نمک.پودرفلفل قرمز.دارچین.پودرسیر.پودرلیمدعمانی مرغ رو بازردچوبه ودارچین اب پزمیکنیم پیازهارو سرخ میکنیم قارچ اضاف میکنیم خوب که سرخ شد فلفل دلمه رو هم اضاف میکنیم ادویه هارو میریزیم ورب گوجه رو خوب سرخ میکنیم مرغ رو هم اضاف میکنیم حرارت گازرو کم میکنیم خوب جابیفته
🔷️مواد لازم: 5نان باگت(نان حتما تازه باش) 2-3 حبه سیر جعفری (می تواند آویشن ، ریحان و غیره باشد) پنیر چدار 🔷️آماده سازی: کره را ذوب کرده و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. نان ها را نازک برش داده و مخلوط روغنی را بین آنها پخش کنید. سپس بین برشهای چدار را قرار دهید. مخلوط روغنی را با برس در همه جای نان پخش کنید و آن را در فر قرار دهید. 5-7 دقیقه در دمای 200 درجه کافی است. وقتی چدار ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید. نان های سیر معطر آماده هستند. عطر و طعم شگفت انگیز داره حتما امتحان کنید. . . .نوش جان
🍡 😋 ▫️شیر 1 لیتر ⁦ ▫️شکر 11 ق غ ⁦ ▫️رنگ خوراکی نوک ق چ ▫️⁩آرد سمولینا 10 ق غ ▫️کره 25 گرم ⁦⁦ ▫️⁩پودر نارگیل 1 الی 1,5 پ 🔸شیر و شکر و رنگ خوراکی و آرد سمولینا و کره رو باهمزن مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود پنج دقیقه کنار بذارید تا از حالت داغی بیافتد و گاهی اوقات هم هم بزنید و مقداری از موادتون بردارید گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و وسطش رو با نوک انگشتتون فشار دهید و پودر پسته بپاشید و سرو کنید