6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه🔻
شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کنید.تخم مرغ و مخلوط شیرونسکافه وخمیر مایه را اضافه و مخلوط کرده اگر با دست اینکار را انجام میدین ورز داده تا خمیر خودش را جمع کنه. بعد درحالیکه همزمان کار میکنه کره را اضافه ومخلوط کرده تا به خورد خمیر برود بعد روی سطح کار خیلی کم ارد ریخته وخمیر را چند دقیقه ورز دهید.خمیر چسبندگی داره اصلا نباید ارد زیادی اضافه کنید تا چسبندگی را بگیرید.خمیر را یکساعت استراحت داده بعد اطراف خمیر را ازاد و روی سطح کار برگردونید کمی با دست باز کرده وبه 12قسمت تقسیم کنید هر قسمت دوطرف خمیر را را وسط اورده وکمی فشار داده واز اطراف خمیر را جمع وبه وسط اورده وبعد چونه کرده مجددا ربع ساعت استراحت داده ومجددا هر چونه را کمی باز واز اطراف بسمت وسط اورده وچونه کرده وتوی ظرف فر با ابعاد 28×20 چیده با کمی فاصله از هم ومجددا برای بار سوم یکساعت استراحت داده وبعد روی نان را کمی ارد الک کرده و درفر از قبل گرم شده 180درجه بمدت تقریبی 15تا20دقیقه البته دمای فرها متفاوت است حتما چک کنید زیر نان کمی طلایی بشه پخته است.
#کباب_سینی
400 گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز بزرگ
۲ حبه سیر
۲ عددفلفل سبز
یک عدد فلفل قرمز
۱۰۰ گرم جعفری
دو قاشق روغن مایع
۳ قاشق رب گوجه
نمک ، فلفل سیاه ، زیره و فلفل قرمز پرک شده
پیاز، فلفلها و جعفری را ریز خرد کنید سیر را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید یک قاشق رب و یک قاشق روغن و ادویه جات را هم اضافه کتید و گوشت را ورز دهید یک و نیم قاشق رب و روغن را مخلوط کنید و تمام کف سینی را اغشته کنید مخلوط گوشت را را کف سینی پهن کنید و چند برش مثلثی بزنید . بقیه رب را با کمی اب مخلوط کنید و روی گوشت بریزید یک عدد فلفل و گوجه را برش بزنید و روی گوشت بگزارید سینی کباب را در فر ۱۷۰ درجه مدت ۲۵ دقیقه بپزید
💕 #دسر_هویج_و_گردو
۴ هویج متوسط رنده شده
۱ لیوان شکر(به اختیار کم یا زیاد کنین)
۱۵ گرم کره
۱۷۵ گرم بیسکویت پتی بور ساده
۷۵ گرم گردو
پودر نارگیل
🍮طرز تهیه
هویج ها، شکر و کره رو اونقدر بپزین تا آبشو بکشه و مثل پوره شه و حین پختن هم بزنین، بعد روی کاغذ روغنی بمالین و یکنواخت کنین و روش بیسکویت و گردو خرد شه یا پودر شده بریزین و بزارین یخچال تا سرد شه، بعد به اندازه ۱۲ سانتی متر ببرین و رول کنین و روش پودر نارگیل یا… بریزین.
🍗بال و کتف مرغ زعفرانی بریان
🔸مواد لازم :
کتف و بال مرغ نیم کیلو
زعفران 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز 1 عدد بزرگ
ادویه مخصوص جوجه کباب به میزان لازم
گوجه به میزان لازم
ماست یونانی دوقاشق غذاخوری
🔸طرز تهیه :
پیاز را ریز رنده کنید.رعفران دم کرده و ادویه ها و ماست یونانی را اضافه کرده مخلوط کنید.کتف مرغ را حداقل 2 ساعت در مواد طعم دهنده قرار دهید تا مزه بگیرد ، اگر از شب قبل این کار را انجام دهید تا مدت زمان مزه دار کردن کف مرغ بیشتر شود بهتر است.کتف مرغ را از داخل مواد خارج کرده و خوب بتکانید که چیزی به آن نگرفته باشد و سپس روی توری بچینید و روی زغال کباب کنید.گوجه ها را خک روی توری بچینید تا کباب شود بهتر است از گوجه های باریک استفاده کنید.
🍳🥚#نیمرو_تره
صبحانه خوشمزه
مواد لازم:🍛🍛🍛
تره کوهی یا تره ی معمولی:۱دسته کوچیک
تخم مرغ محلی:۲عدد
نمک و فلفل
کره ی محلی
کمی زردچوبه در صورت تمایل
طرز تهیه:😋🍀
تره ها رو پاک کنیبن
خوب بشورین.
خرد کنیبن،
با کره و نمک و کمی زردچوبه تفت بدین.
تخم مرغ ها رو لت بزنیبن.
روی تره ها بریزین و بزارین خودش رو بگیره
#اسموتى_انبه_و_نعنا 🍹😍
انبه 2 فنجان
عسل 1 ق غ
وانیل 1/4ق چ
شکر نصف فنجان
سرکه سیب نصف فنجان
برگ نعنا
انبه رو پوست بکنین وپوره کنین.(من تو فصل انبه پوره میکنم و میزارم فریزر)بعد به همراه همه مواد به جز نعنا در دستگاه مخلوط كن بریزید
🍓روش درست کردن دسر توت فرنگی شکم پر
♨️مواد لازم :
🔻 توت فرنگی به تعداد لازم
🔻 پودر قندبه مقدار لازم
🔻پودر ژله توت فرنگی یک بسته
🔻 برش های لیمو ترش برای تزیین
🍓روش تهیه :
ابتدا با چاقو به دقت برگ های توت فرنگی را بکنید و با قاشق درون توت فرنگی ها را به دقت خالی کنید.سپس توت فرنگی ها را درون سینی بچینید و درون انها را با ژله توت فرنگی پر کنید و درون یخچال بگذارید تا کاملا بگیرد.سپس توت فرنگی ها را درون پودر قند و پوست لیمو رنده شده بغلطانید.در انتها توت فرنگی ها را با برش های لیمو تزیین کنید.
این دسرها خیلی ساده تهیه میشن کافیه لیوانهاتون و به صورت کج داخل قالبهای کاپ کیک قرار بدین و لایه لایه موادتون و اضافه کنید .
برای تیره روشن شدن هم می تونید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید . به طور مثال پاناکوتای وانیلی درست کنید و بعد موادتون و چند قسمت تقسیم کنید. یک قسمت و ساده و سفید استفاده کنید ، به قسمت دوم یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنید ، به قسمت سوم دو قطره و به همین ترتیب ادامه بدین تا سایه روشن دسرتون درست بشه.
#کرم_کارامل_نسکافه_ای 🍮
🔸یه بسته پودر کرم کارامل اماده را با دو لیوان شیر و یک ق.غ خامه صبحانه ویک ق مربا خوری پودر نسکافه و یک ق.غ شکر مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم بمدت دو دقیقه تا شکر حل شد و چند تا جوش خورد و بعد هم داخل ظرف مورد نظرم اول کاراملی که داخل پاکتش بود ریختم بعدم مایع رو داغ روی اون ریختم و بمدت 1الی 1/5ساعت داخل یخچال گذاشتم موند تا کاملا سفت شد
اینم یه عصرونه ی خوشمزه که سریع و بی دردسر آماده میشه
#کیک_ماست_کشمشی:🍩🧁
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک پیمانه سرخالی
ماست نصف پ
روغن مایع نصف پ
آرد یک و سه چهارم پ
وانیل 1/2 ق چ
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سرخالی
کشمش نصف پ
🍘تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار بشه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کردیم روکم کم به مواد اضافه میکنیم در آخر کشمش رو که با دو قاشق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم و در قالب چرب شده ریخته و در فری که از قبل با دمای 180 گرم کردیم بمدت تقریبا 45 دقیقه قرار میدیم.
این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید
🫔🫔#کباب_فانتزی 🫔🫔
🍴مرغ چرخ کرده
🍴پیاز رنده شده
🍴سفیده تخم مرغ.نمک و ادویه.
🥣همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم.مواد گوشتی رو ب دور هویج و فلفلهای درشت میپیچیم و در تابه های بدون روغن تبخ میکنیم.برای سس هم ب دلخواه گوجه رنده شده یا رب گوجه رو با کمی آب.نمک.و زرد چوبه و فلفل مخلوط وروی کبابها میریزیم تا باهم پخته شوند.