11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا عربی😍
.من اومدم با #حلوا_عربی خوشمزهه😍
۲ پیمانه شکر
۲ ق چ زعفران
یک چهارم ق چ رنگ زعفران
دو لیوان آب جوش
نشاسته ذرت ۲ ق غ
۲ ق چ کره
هل آسیاب شده ۱ ق چ
آجیل(بادام هندی،پسته،بادام)
4.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزاجوجه🍕🍗
آرد ۵ لیوان ،خمیر مایه ۲ ق چ ،شکر ۲ چ
اب هم دمای محیط ۲ لیوان ،سس،
فلفل دلمه ۱ عدد ،پیاز ۱ عدد
فلفل چیلی ۳ عدد ،گوجه ۲ عدد
نمک فلفل قرمز و سیاه و اویشن و پولبیبر به اندازه ذائقه خودتون
روغن مایع یا زیتون ۵ ق غ
مرینیت مرغ
سینه مرغ ۲ عدد ،پیاز ۱ عدد ،ابلیمو ۱/۴ فنجون ،زعفرون دم کرده ۱ ق غ ،نمک فلفل قرمز و سیاه و پولبیر هرکدام ۱ ق چ ،سس خردل ۴ ق غ
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_ریواس
ریواس گَس برا این خورش مناسب نیست .
ریواسهایی رو انتخاب کنین برا خورش که نرم باشن.
از نعناع جعفری تازه استفاده کنین .
خیلی دقت کنین که ریواس بیشتر از یه ربع بجوشه داخل خورش له میشه
لطفا رب نزنین این خورش بدون رب خوشمزتر میشه😉
بجای گوشت از تکه های مرغ هم میتونین استفاده کنین.
#قارچ_سوخاري_با_تخم_مرغ🥐
🍒مواد لازم:
قارچ………………………….. یک کیلوگرم
نمک…………………………..نیم قاشق چای خوری
تخم مرغ………………………یک عدد
شیر…………………………..یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری…………………..نیم پیمانه- الک شده با ادویه معطر
👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳
🧅طرز تهيه:🧅
قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند .
تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم.
قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و بعد از غلطاندن در آرد سوخاری در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود.
قارچ ها را داغ سرو کنید.
این پیش غذارا میتوانید با سس تارتار سرو کنید.🍃
#دسر_لیوانی_اوریو
🍦مواد لازم :
🍨یک لیتر شیر
🍨یک پیمانه شکر دانه ریز
🍨دو ق غ نشا ذرت
🍨دو ق غ آرد سفید
🍨وانیل
🍨یک عدد خامه صبحانه
🍨بسکویت اوریو یا مارک ایرانیش اورینو
🥣طرز تهیه :
بسکویت اوریو باز کرده کرمش جدا میکنیم بعد پودر میکنیم
کل مواد بالا بغیر خامه ووانیل باهم مخلوط میکنیم روی شعله میزاریم مدام بهم میزنیم تا حالت فرنی بشه نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ
شعله خاموش کرده خامه صبحانه ووانیل اضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی مخلوط کنید
لایه اول پودر بسکویت بعد کرم وتکرار لایه ها سه ساعت دریخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده وبعد این خوشمزه لذیذ رو نوش جان کنید
روش با پودر بسکویت تزیین کنید
#دسر_سوپانگل
🧁مواد لازم:🧁
🧊۱ لیتر شیر
🧊۴ ق م آرد
🧊۳ غ ق پودر کاکائو
🧊۱ لیوان شکر
🧊۵۰ گرم شکلات تلخ
🧊۱ ق غ کره
🧊۱ لیوان آب
🌰طرز تهیه:
شیر سرد را در قابلمه بریزید، آرد و پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید وقتی شکر حل شد قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد. وقتی شروغ به قل زدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت خودش آب بشود . سپس کره را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. برای اینکه دسرتان صاف و یکدست شود با همزن یا میکسر بزنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید سپس در ظرف سرو بریزید ، ابتدا اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس در یخچال بگذارید. به هر نحو که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
#گلاسه_موز_و_توت_فرنگی
🍌مواد لازم.
شیر 250 میلی لیتر
خامه یا شیر نارگیل 50 میلی لیتر
موز درشت 2 عدد
توت فرنگی 200 گرم
گیلاس بدون هسته و خرد شده 100 گرم
بستنی وانیلی 4 اسکوب
توت فرنگی 4 عدد
🍓طرز تهیه
شیرو خامه را در مخلوط کن می ریزیم و هم می زنیم.
سپس موز، آناناس، گیلاس و دو تکه یخ را به شیر اضافه کرده، خوب مخلوط می کنیم.
در حدی که مایه، حجیم و به طور یک دست مخلوط شود.داخل هر لیوان، دو عدد اسکوب بستنی می زنیم و بقیه حجم لیوان را با مایه فوق بر می کنیم.
در انتها اسلایس آناناس را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی لبه هر لیوان، دو برش آناناس می زنیم.برای اینکه آناناس روی لبه لیوان قرار بگیرد، آن را چاک می دهیم
🧚♀🧚♀
#ترفند
طرزتهیه #ماست_خانگی:
ابتداشیر رابه مدت۱۵دقیقه بجوشانید وداخل ظرفی که برای ماست درنظرگرفته ایدبریزیدواجازه دهیدکمی سرد شودبه اندازه ای که گرمایش رابا انگشتتان حس کنید ولی نسوزاند.
داخل یک ظرف کمی شیر وماست راخوب هم بزنید ( برای هرلیتر شیرنصف استکان ماست )
وداخل ظرف شیربریزیدوهم بزنید.
درب ظرف راببندیدو باحوله آن را بپوشانید درجای گرم نزدیک بخاری یا شوفاژ قرار دهید.
تا زمان بسته شدن ماست نباید دمای آن تغییر کند
۵تا۸ساعت بعد ماست بسته شده
ظرف راداخل یخچال قراردهیدتاسفت ترشود.
#دلمه_کباب
🥩مواد لازم
كلمبرگ سفيد و قرمز دو عدد
آب گوشت دو ليوان
گوشت چرخكرده 400 گرم
كره 50 گرم
خردههاي نان ساندويچ 80 گرم
پياز سرخ شده دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
🧇طرز تهیه
كلمبرگها را به مدت 10 دقيقه در آبجوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود.سپس برگها را به آرامي و با دقت جدا كرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود.گوشت چرخكرده را با پيازداغ تفت دهيد و به آن نمك و فلفل بيفزاييد.در نهايت خردههاي وسط نان ساندويچي را به گوشت چرخكرده اضافه كرده و هم بزنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد. درون هر برگي يك تا دو قاشق گوشت چرخكرده ريخته و به آرامي بپيچيد و در يك سبد فلزي قرار دهيد.سبد را درون قابلمهاي بگذاريد و مقدار آبگوشت و كره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد.سپس حرارت را كم كنيد و در قابلمه را محكم روي دلمهها قرار دهيد تا باز نشوند دلمهها بعد از نيمساعت كاملا پخته می شوند.