#دسر_کاپوچینو_و_موز
پودر ژله موزی رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر ( به دمای محیط رسیده )مخلوط و میره تو میکسر با یه دونه موز و نصف یه بسته خامه صبونه و یه بسته کاپوچینو و یا کافی میکس حسابی مخلوط می کنیم و تو لیوان سرو میریزیم و میذاریم تویخچال تا ببنده و روشو باپودر قهوه الک شده تزئینش میکنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ رول_سبزیجات
یکی از اسانترین طرز تهیه مرغ هست
سینه مرغ به تعدادی که نیاز هست تهیه میشه و در موادی مثل فلفل ونمک وپودر سوخاری و آب لیمو و پاپریکا و آب پیاز و روغن زیتون و رب فلفل قرمز و مرینت میشه( مواد بر اساس ذائقه می تونه متغیر باشه)
سپس فلفل دلمه ای قرمز و سبز، هویج، سیبزمینی وپنیر موزارلا که به یک اندازه بریده شده اند داخل سینه مرغ گذاشته شده ورول میشود. با یک خلال چوبی فیکس میشه و داخل سینی فر قرار داده میشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
دسر سیب ژله ای 🍎😍
یک بسته ژله انار را با 1 لیوان آب روی حرارت بن ماری قرار دهید. ژله که حل شد ظرف را روی حرارت مستقیم گذاشته 3 سیب را پوست کنده اضافه کرده و جوش که آمد حرارت راکم کنیذ و درقابلمه را نیمه باز بگذارید.
هر 10 دقیقه هم پشت ورو کنید تا سیب بپزد.
برای بیشتر رنگی شدن در آخر پخت با قاشق سس رو روی سیب بریزید.تقریبا حدود 1/5 ساعت با حرارت ملایم و درب نیمه بسته وقت لازم دارد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ رول_سبزیجات
یکی از اسانترین طرز تهیه مرغ هست
سینه مرغ به تعدادی که نیاز هست تهیه میشه و در موادی مثل فلفل ونمک وپودر سوخاری و آب لیمو و پاپریکا و آب پیاز و روغن زیتون و رب فلفل قرمز و مرینت میشه( مواد بر اساس ذائقه می تونه متغیر باشه)
سپس فلفل دلمه ای قرمز و سبز، هویج، سیبزمینی وپنیر موزارلا که به یک اندازه بریده شده اند داخل سینه مرغ گذاشته شده ورول میشود. با یک خلال چوبی فیکس میشه و داخل سینی فر قرار داده میشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
مسقطی 😍😍
✍مواد لازم:
نصف لیوان نشاسته گل
سه و نیم لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
🍜 طرز تهیه:
ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد اینکه بست تزیین کنید .
آشپزی ایرانی 🍕🍰
@ashpazy_irani 👩🍳
✅پای آناناس😋
✍مواد لازم:
آرد:۲پ
بکینگ پودر:۲ق چ سرخالی
شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ
روغن مایع:۱پ
شکر:۱پ
پودر نارگیل:۳_۴ق س
وانیل:کمی
کمپوت آناناس : به میزان لازم
تخم مرغ: ۴عدد
🍛طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود.روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم.شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و یک حلقه آناناس روش قرار میدهیم. پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم.روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد).
نصف دستور۶تا پای آناناس داد .
آشپزی ایرانی 🍕🍰
@ashpazy_irani 👩🍳