#کافه_گلاسه 🧋
▫️شیر 4لیوان.
▫️پودر نسکافه یا پودر قهوه 4قاشق غ خ.
▫️شکر4قاشق غ خ.
▫️بستنی لیوانی به انداز ه ی هر لیوان برای من 6 عدد.
▫️گردوی خرد شده و بیسکوییت رولفر برای تزیین
🔸ابتدا شیرو شکر و پودر قهوه را مخلوط کرده و روی گاز مدام هم میزنیم تا شیر کاملا بجوشه.
سپس بزارید توی یخچال دوساعت بمونه تا خنک شه وبعد توی هرلیوان به میزان لازم از مایه بریزید حالا هرلیوان یه اسکوپ بستنی یا یه بستنی لیوان بریزید روش پودر گردو ریخته و رولفر واسه تزیین بزارید به همین راحتی
#پودینگ_پرتقال🍊 😋
▫️تخم مرغ= ۳عدد
▫️شکر= ۵۰ گرم
▫️آرد= ۳۰ گرم
▫️آب ۴ عدد پرتقال
▫️شیر= نصف پیمانه
🔸زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیره، زرده ها و شکر و در صورت تمایل کمی رنده پوست پرتقال رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد آرد رو بهش اضافه کنید
آب پرتقال و شیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه از مواد زرده کم کم بهش اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا مواد تموم بشه، به هم زدن ادامه بدید تا مواد به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد سفیده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید چنانچه رنگ پودینگ مورد پسندتون نبود میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و بعد داخل ظرف دلخواه بریزید میتونید کناره ها یا روی ظرف رو با میوه های مختلف تزیین کنید
اجازه بدید پودینگ چند ساعت داخل یخچال خنک بشه
#کوکو_لوبیا 🥙 😋
🔸لوبیا رو پاک کرده به حلقه های 1_2میلیمتری خرد میکنیم و میشوریم و با تصف استکان اب بخار پز میکنیم.
_پیاز رو نگینی خرد کرده با گوشت چرخ کرده تفت میدیم و لوبیا بخار پز شده رو بهش اضافه میکنیم فلفل و نمک و زعفران و ادویه میزنیم.
_سیب زمینی و هویج و فلفل دلمه قرمز و سبز و نگینی نیم سانتی میکنیم و و سرخشون میکنیم و در اخر زرشک رو باهاشون تفت میدیممقداری از این مواد رو با لوبیا قاطی و بقیه رو با2تا زرده تخم مرغ قاطی میکنیم برای روی کوکو.
_کمی که مواد لوبیامون خنک شد بسته به مقدارش 2_3قاشق ارد یا پودر نون باکت و تخم مرغ رو قاطیش میکنیم.تو تابه که روغن ریختیم و داغ شده میریزیم و با پشت قاشق فشردش میکنیم.در تابه رو 2دقیقه میزاریم بعد مواد رویی که همون سیب زمینی و...بود رو میریزیم روش.و در تابه رو میزاریم تا حسابی بپزه.
_این کوکو نیاز به برگردوندن نداره.
_دقت کنین کوکو لوبیا زود میسوزه.
_چون چشمی درست کردم همیشه مقدار مواد دستم نیس
.
#جوجه_نودلی 🍗 😋
🔸براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه
بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم
بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ کردم
#سوپ_جو_و_قارچ 🍲 😋
🔸نصف یه سینه مرغ رو با پیاز و یه کوچولو دارچین و لیمو و یکم زردچوبه میزاریم آبپز شه ، بعد مرغ و پیاز رو جدا میکنیم ، مرغ رو ریش ریش میکنیم و میریزیم تو آب مرغ ، تو یه ماهیتابه پیاز داغ میگیریم ، زردچوبه میزنیم ، هویج و سیب زمینی نگینی بهش اضافه میکنیم یه پنج دیقه ای تفت میدیم و رب میریزیم وقتی رب خوب سرخ شد اضافه میکنیم به آب مرغمون، یه گالینابلانکا هم میریزیم توش ، یه مقدار قارچ رو خورد میکنیم با یه قاشق کره و یکم آبلیمو تفت میدیم و میریزیم توی سوپ ، وقتی هویج پخت ، بهش جو پرک اضافه میکنیم با یه قاشق نعنا خشک ، میتونید بهش جعفری هم اضافه کنید.
پ.ن: میتونید ذرت یا نخود فرنگی اضافه کنید
🥮مافين گوشت
موادلازم
🔸مايه گوشت مثل مايه ماكاروني
🔸واسه خمير هم
🔸ارد 2 ليوان
🔸ماست 1 ليوان
🔸روغن مايع نصف ليوان
🔸فلفل و نمك به ميزان لازم
🔸پكينگ پودر يك قاشق غذاخوري
🔸تخم مرغ ٤ عدد
🔸پنير پيتزا به مقدار لازم
🥮طرزتهيه
همه مواد و با هم مخلوط ميكنيم هم ميزنيم تا مخلوط شن بعد ارد و بكينگ پودر و اضافه ميكنيم و دوباره هم ميزنيم تا يكدست بشه قالب و حتما چرب كرده نصفي از خمير و داخل قالب ريخته مايه گوشتي رو ريخته روش رو با پنير ميپوشونيم مابقي خمير رو ميريزيم داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٤٠ دقيقه ميزاريم اگه ميخواين راحت از قالب در بياد داخل قالب سيليكوني درست كنيد.
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسر_سوهان👩🍳
🔶️آردگندم (یا سفید) ۸۰ گرم
آرد جوانه گندم ۵۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ سه عدد
زعفران دم داده غلیظ مقداری
گلاب نصف پیمانه
شیر ۲ پیمانه
کره یا روغن حیوانی ۷۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
هل ١ق چ
#مرغ_با_سس_سیر 🍗 😋
▫️ران مرغ 1 کیلو
▫️فلفل سبز
▫️گوجه گیلاسی
🔸موادلازم برای سس
▫️آب لیمو نصف عدد
▫️عسل 1 ق م
▫️رب گوجه 1 ق غ
▫️فلفل سیاه 1 ق م
▫️فلفل قرمز 1 ق م
▫️پودر آویشن 1 ق م زیره 1 ق م
▫️روغن زیتون نصف پیمانه
▫️سیر له شده 3 حبه
▫️نمک به مقدارلازم
🔸همه ی مواد سس رو رو باهم مخلوط کنید و ران مرغ در سس بغلتانید و در ظرف مورد نظر ورق روغنی پهن کنید مرغ هارو بچینید و 1 پیمانه هم آب روش اضافه کنید بینشون هم گوجه فلفل سبز بذارید و روش رو هم با فویل کامل ببندید و در فر بادمای صد و هشتاد درجه تا نرم شود بپزید و در آخر هم فویل رو هم بردارید پانزده دقیقه بدون فویل بپزید بعد از فر در بیارید
.
#پفكي_گردويی 🥯 😋
▫️گردو خرد شده دو پيمانه
▫️زرده تخم مرغ چهارتا پنج عدد
▫️پودر قنديك پيمانه
▫️آرد يك ق غ
🔸زرده تخم مرغ رو با پودر شكر حسابي ميزنيم كه سفيد وكشدار بشه
بد پودر هل رو بهش اضافه ميكنيم
گردو خرد شده روبا ي قاشق آرد به مواد اضافه كرده وبا قاشق مخلوط ميكنيم
كف سيني كاغذ روغني ميندازيم
با ق چايي خوري از مواد برداشته و با فاصله داخل سيني ميزاريم ودر پايان پودر پسته ميپاشيم
♦️دمای فر ۱۵۰ درجه بمدت یک ربع الی بیست دقیقه بستگی به حرارت فرتون داره
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سالاد_لبو👩🍳
۴۰۰_۴۵۰ گرم ترشی لبو یا ۲_۳عددچغندر یا چغندر آب پز (در این ویدیو از ترشی لبو استفاده شده)
۱.۵ فنجان ماست (تقریباً ۳۰۰ گرم)
۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱ حبه سیر
۱ مشت گردو (خرد شده)
۳_۴ شاخه شوید (ریز خرد شده)
۳_۴ قاشق غذاخوری ذرت
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسر_عربی👩🍳
برای دسر ساده نیاز داریم به:
شیر ۲ لیوان
پودر کاسترد ۳ق غذاخوری
شکر ۴ قاشق
برای دسر شکلاتی:
شیر ۲لیوان
شکر ۶ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ق غ
پودر کاسترد ۳ قاشق