eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد اولیه : سیب زمینی سوسیس /کالباس /قارچ /فلفل دلمه ای / پنیر پیتزا سس مخصوص : سس قرمز ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون ، آویشن و پودر سیر
🍲 😋 🔸بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین ( من سرخ کردم ) . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونیل چند دقیقه گریل رو روشن کنین
یه 😊✌🏻 🔻کلم رو به قطعه‌های کوچک تقسیم کنید و بشویید ، درون قابلمه‌ای آب و نمک بگذارید جوش بیاد در حد فقط نرم شدن یعنی چند دقیقه کلم‌ها رو بریزید تو آبجوش و تو آبکش خالی کنید 🔻کمی که خنک شد تو یه ظرفی پودر سوخاری و یه ظرف دیگه تخم مرغ زده شده و در قابلمه‌ی کوچکی که نصف بیشترش روغن داغ شده هست رو آماده کنید بترتیب تخم مرغ ، پودر سوخاری ، روغن داغ و بعدشم میل کنید. 💖
کوفته با سس چدار 💖
🍃🌮 حدود ١٠٠ گرم سبزى كوكو را با ٢ عدد تخم مرغ و نصف قاشق آرد ونمك و فلفل مخلوط ميكنيم و در يك تابه مستطيل ٢٠در ٣٠ ميپزيم. وقتى پخت ميگذاريم سرد شود. يك عدد سينه مرغ پخته را له كرده و با يك قاشق سس مايونز و گردو خرد شده مخلوط ميكنيم. حالا مقدارى سس ماىونز و پنير خامه اى روى كوكو ميماليم. و مواد را به همراه زرشك روى كوكو سرد شده ميريزيم و كوكو را رول كرده در يخچال قرار داده تا خودش را بگيرد بعد با چاقوى تيز برش ميزنيم. 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه روش برای درست کردن سیب زمینی سیب زمینی رابرش میزنیم ماست چکیده آویشن نمک فلفل سیررنده شده وروغ زیتون رامخلوط میکنیم طبق فیلم سیب زمینی را به موادآغشته کرده ودرفرمیزارینم
امیدوارم: آفتاب زندگی تون پرنور باشه روزی تون پربرکت باشه همیشه شادی تولحظه هاتون و خوشبختی مهمان خونه هاتون باشه. آمین 🌸صبح بخیر🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ کس نمی تواند به تنهایی از زیبایی ای که درک می کند لذت ببرد.. ❤️💛💙💚💗 مواد لازم: ۲۵۰ میلی لیتر پنیر خامه ای ۱۰۰ میلی لیتر پودینگ فوری. یک قاشق چایخوری وانیل نصف فنجان شیر ۲۵۰ میلی لیتر خامه سفید بیسکویت ۲ فنجان قهوه سرد یک چهارم فنجان پودر کاکائو تیره دستور تهیه: پنیر خامه ای رو بزنید تا مثل خامه صاف بشه. پودینگ و شیر رو هم بزنید و قبل از اضافه کردنش به پنیر خامه ای بذارید کمی استراحت کنه.. تا دوباره صاف شود. کف قالب یا ظرف موردنظر ، خامه رو به آرامی پخش کنید. بیسکویت ها را یکی یکی در قهوه فرو کنید و آنها را در کف ظرف بذارید. حالا پودر کاکائو رو روی لایه ی اول بیسکویت بپاشید و نصف مخلوط مواد پنیر را روی آن بریزید. با یک لایه ی دیگه بیسکویت رو تکرار کنید ، و اونو با بقیه مواد پنیر بپوشونید و روش پودر کاکائو بپاشید. حداقل ۴ ساعت در یخچال بذارید. امیدوارم خوشتون بیاد 😍😍😍 👆✨👆✨👆✨👆
خوشمزه و و 😍😍 مواد لازم: ۵۰۰ گرم ۴/۵ فنجان آب ۳ فنجان شکر ۱/۲ آب یک عدد لیمو ۱ فنجان گردو ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید. 👆✨👆✨👆✨👆 . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا کله گیپا خوردین؟😋 یکی از خاص ترین غذاهای مردم در استان یزده، گیپا در واقع یه نوع دلمه است با سیرابی که در مناطق دیگر ایران هم درست میشه فقط با نام و مواد و ادویه متفاوت، برنج، لوبیا چشم بلبلی، پیاز ، ادویه و گوشت رو می ریزند توی سیرابی و درش رو می دوزند، بعد میندازن توی کله پاچه تا با هم آرام بپزه، البته با این همه مواد پر کالری بیشتر شبیه سوخت موشکه. 😍 👆✨👆✨👆✨👆
شنیدم این آش مال ترکهای عزیز هست پياز بزرگ يك عدد لوبيا چشم بلبلى يك پيمانه برنج ١/٢ پيمانه بلغور ١/٢ پيمانه سبزى شامل : تره و جعفرى نيم كيلو پوره گوجه فرنگى نيم كيلو نمك فلفل پودر سير پودر پاپريكا و زرد چوبه از هر كدام يك قاشق غذا خورى پياز داغ و نعناع داغ براى تزيين برنج و لوبيا رو از قبل خيس مى كنيم و لوبيا چشم بلبلى رو بطور جدا گانه ميپزيم در غير اينصورت اش مون سياه ميشه يك عدد پياز بزرگ رو تفت ميديم و تمام أدويه هارو بهش اضافه ميكنيم بعد به ترتيب برنج ، بلغور ولوبيا ، پوره گوجه و سبزى مونو به مواد اضافه كرده وبه ميزان لازم اب افزوده و ميزاريم تا بپزه و جا بيفته و در اخر با پياز داغ و نعنا روشو تزيين ميكنيم براى چاشنى اين اش ميتونين از اب غوره استفاده كنين ! 👆✨👆✨👆✨👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی و هویج رو بزارید رو گاز تا بپزه اما نه در حدی که وا بره بعد از پخت پوستشونو بگیرید وکنار بزارید تا کاملا سرد بشه. نخود فرنگی رو با نصف لیوان آب حدود ده دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن کالباس سیب زمینی و هویج وخیار شور رو نگینی خرد کنید نه زیاد ریز نه درشت. همه رو بریزید تو کاسه نسبتا بزرگ. نمک وفلفل واب لیمو به سس اضافه کنید خوب بزنید تا یکدست بشه سس رو به مواد اضافه کرده با دو قاشق به آرومی مخلوط کنید تا شکل وظاهر مواد خوشگل بنونه😍.مواد نباید له بشن آخر سر شوید رو بریزید و سالاد رو منتقل کنید به ظرف مورد نظر کمی شوید روش بپاشید ونوش جان کنید. 👆✨👆✨👆✨👆 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلا طعم آجیل و میوه خشک با شکلات تکمیل میشه😋 . برای شکلات من مارک کارات استفاده کردم راحت ذوب میشه قیمتش هم مناسبه 👆✨👆✨👆✨👆 . . .
🥞پنکیک رنگی 🔸مواد لازم ▫️آرد یک لیوان ▫️شکر یک سوم لیوان ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️خامه صبحانه ۳ ق غ ▫️شیر نصف لیوان ▫️وانیل نوک ق چ ▫️بکینگ پودر1 ق چ 🥞تخم مرغ وشکر و وانیل رو با همزن دستی زدم تاکرم رنگ شد خامه وشیر رو بهش اضافه کردم وهم زدم و ارد و بکینگ پودر الک شده روکم کم اضافه کردم و اروم هم زدم وچند قسمت تقسیم کردم وزعفرون ورنگ خوراکی زدم بعدیه تابه رو باحرارت کم گذاشتم گرم شد و با ملاقه موادروریختم کف تابه وصبرکردم باشعله ملایم بپزه وقتی شروع به حباب زدن کرد زیر و روش کردم تا طرف دیگه هم برشته شه. احتیاجی به چرب کردن تابه نیست بخاطر خامه ای که داره نمیچسبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید اینم نحوه گل انارو دراوردن. اینجوری کل انارو یک جا میتونین خیلی خوشگل و بدون حروم شدن مغز کنین. ایده قشنگیه برای شب یلداتون. نه بشقابا پر پوست میوه میشه نه دست کثیف میشه نه هیچییییییی😂😅 👆✨👆✨👆✨👆
🍹‍ شربت زعفران و گلاب 🔸مواد لازم: ▫️آب (نيم ليتر) ▫️شکر (به مقدار دلخواه) ▫️تخم شربتی 4 قاشق غذاخوری ▫️زعفران ساییده شده (نصف قاشق غذا خوری) ▫️گلاب (۳ قاشق غذا خوری) 🍹طرز تهیه: آب را در قابلمه گذاشته بگذاريد تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.زعفران را كه از قبل در آب خيسانده و حل شده را به آن اضافه كنيد.هم بزنيد تا مواد يك دست شود.بعد از چند دقيقه به آن گلاب اضافه كنيد.حدود يك ربع ديگر بگذاريد روی حرارت تا غليظ شود. سپس آن را در ظرف شيشه ای تمييز در دار ريخته در يخچال نگهداري نماييد. هنگام سرو كردن يك سوم ليوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با يخ بريزيد.
🥞پنکیک رنگی 🔸مواد لازم ▫️آرد یک لیوان ▫️شکر یک سوم لیوان ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️خامه صبحانه ۳ ق غ ▫️شیر نصف لیوان ▫️وانیل نوک ق چ ▫️بکینگ پودر1 ق چ 🥞تخم مرغ وشکر و وانیل رو با همزن دستی زدم تاکرم رنگ شد خامه وشیر رو بهش اضافه کردم وهم زدم و ارد و بکینگ پودر الک شده روکم کم اضافه کردم و اروم هم زدم وچند قسمت تقسیم کردم وزعفرون ورنگ خوراکی زدم بعدیه تابه رو باحرارت کم گذاشتم گرم شد و با ملاقه موادروریختم کف تابه وصبرکردم باشعله ملایم بپزه وقتی شروع به حباب زدن کرد زیر و روش کردم تا طرف دیگه هم برشته شه. احتیاجی به چرب کردن تابه نیست بخاطر خامه ای که داره نمیچسبه