eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک شکلاتی قابلمه ای مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی قابلمه ای تخم مرغ  : 2 عدد آرد سفید : 1/5پیمانه پودرکاکائو : 3 قاشق غذاخوری  شکر : 3/4 پیمانه روغن مایع : نصف پیمانه شیر : نصف پیمانه پکینک پودر : 1 قاشق مرباخوری وانیل : مقداری خامه شکلاتی : 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا حجم آن 2 برابر شود. سپس به ترتیب روغن و شیر را اضافه کنید. در این مرحله خامه شکلاتی را هم اضافه کرده وکمی هم بزنید. آرد و پودر کاکائو را سه بارالک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. مواد را داخل قالب که از قبل چرب کرده و آرد پاشی کرده بودید بریزید. قالب را داخل قابلمه آب جوش قرار داده و روی شعله قرار دهید. دقت کنید روی شعله باید شعله پخش کن قرار داده و درب قابلمه را دم کنی بگذارید. به مدت 40 دقیقه کیک شما حاضر می شود و می توانید با خامه شکلاتی یا شکلات سفید آن را تزیین کنید. @ashpazy_irani
🔷#سینه_مرغ_سوخاری سینه مرغ رو نواری برش های طولی زدم به مدت یک ساعت با روغن زیتون،زردچوبه، پاپریکا،نمک،فلفل،کمی آبلیمو مرینیت کردم و فرستادمش تو یخچال استراحت کنه..بعد همونطور که توی استوریم هست به ترتیب توی آرد،تخم مرغ و 3 مدل پودر سوخاری غلت دادم ، نیم ساعت گذاشتم بمونه تا خودش رو بگیره تا توی روغن پودر سوخاریش کنده نشه ..با روغن زیاد به شکل شناور و حرارت نسبتا بالا سرخش کردم..نگران پخته نشدنش نباشید با همون چند دقیقه که داره سوخاری میشه پخته هم میشه.. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#پاستا با گوجه و بادمجون موادلازم پنه بادمجون گوجه نمک، فلفل سیاه، سیر، آویشن روغن زیتون پنیر پارمزان ریحون طرزتهیه گوجه رو رنده کنید و تفت بدین نمیخوایم زیاد اب گوجه رو از دست بدیم کمی ابدار باشه نمک، فلفل و دوحبه سیر خورد یا رنده شده بهش اضافه کنید بادمجون رو خوب بشورید و حلقه حلقه کنید و سرخ کنید(نکته؛ وقتی به بادمجون سفیده ی تخم مرغ بزنید بعد سرخ کنید روغن کمتری به خودش میگیره خوشمزه ترم میشه نترسید بوی تخم مرغ نمیگیره) پاستا رو بریزید داخل قابلمه ای که اب در حال جوشیدنه داخلش اویشن، روغن زیتون، نمک و فلفل اضافه کنید بعد از ده دقیقه ابکشش کنید روی پاستا اب نریزین تا طعمشو از دست نده حالا پاستا رو داخل ظرف سرو بریزین و روش سس گوجه ای که درست کردین و بادمجون بزارید کمی هم پنیر پارمزان بزنید با روغن زیتون (یا اینکه پاستارو‌با سس گوجه مخلوط کنید تا طعمها به خورد هم برن بعد داخل ظرف بریزین ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
پودینگ موز🍌🍌🍌🍌🍌 پودینگ های اماده فروشگاه ها دارن و دستور هم روش نوشته شده فقط من یک قاشق ژلاتین رو در یه قاشق اب بن ماری میکنم و داخلش میریزم تا شکل قالب بیشتر حفظ بشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#ترفند اگه زرشڪت سیاه میشه و بلد نیستی روغن خیلے داغ رنگ زرشک را از بین میبرد باید در هنگام پخت به ان شڪر اضافه ڪرد و ان را روے حرارت ملایم به مدت زمان ڪم تفت داد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#سالاد مرغ و سیب زمینیش رو از شب قبل پختم گذاشتم یخچال، امروزم، مقداری پاستا رو مث همیشه پختم و آبکش کردم، هویج نگینی، سینه مرغ خورد شده، سیب زمینی آب پز شده، نخود فرنگی، خیار شور نگینی، ذرت کنسروی، کاهو و جعفری تازه خورد شده، همه این مواد رو با سس سالاد مخلوط کردم و گذاشتم یخچال که طعم بگیره... برای سس: کمی ماست شیرین و سس مایونز و فرانسوی، نمک، فلفل سیاه و کمی پودر آویشن، کمی آبلیمو و روغن زیتون ترکیب کرده و سالاد رو باهاش مرینیت میکنیم ، ( چون خیارشور و نخود و ذرت و پاستا نمک دارن، مرغ هم که نمک و ادویه داره، مراقب باشید سالاد شور نشه ) میتونید کالباس هم به سالاد بزنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#ژله_شیرعسلی یک بسته ژله با یک لیوان اب جوش مخلوط کنید هم بزنید نصف لیوان اب سرد و دو قاشق غ شیر عسلی اضافه کنید من از چند تا رنگ و طعم ژله استفاده کردم و لایه لایه ریختم و گذاشتم داخل یخچال تا ببنده ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#آش_جو جو ١ پيمانه، بلغور جو نصف پيمانه، نخود نصف پيمانه، لوبيا قرمز نصف پيمانه، سبزى آش بعلاوه شويد، پياز و سير سرخ شده، زرچوبه و نمك اول حبوبات و از شب قبل خيس كنيد، لوبيا و نخود رو جدا گانه بپزيد، پياز داغ و سيرداغ درست كنيد و زردچوبه بزنيد بعد جو رو همراه آب به پيازداغ اضافه كنيد و اجازه بديد نيم پز بشه بعد بلغور رو اضافه كنيد، وقتى جو پخت باقى حبوبات و سبزى رو اضافه كنيد و نمك و اندازه كنيد بذاريد آش جا بيفته و با آبغوره يا كشك ميل بفرماييد. براى درست كردن كشك قالبى هم بايد كشك رو با كمى آب رقيق كنيد و اگه مايل بودين زرد بشه از زعفران استفاده كنيد و تو قالبهاى سيليكونى بريزيد و بذاريد فريزر ببنده. اضافه كردن فلفل به هر غذايى اختياريه اگه آب گوشت يا قلم هم داشته باشيد مى تونيد به آش اضافه كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#باقالى_پلو . طرزتهيه: برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه. طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ذغالی .اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# فیلم_آموزشی #شیرینی_یخچالی مواد لازم _ ۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی _ ۳ بسته بیسکوئیت پتی بور _ ۱ عدد موز _۱۸۰ گرم شکلات تخته ای (میتونید شکلاتارو ترکیبی از تلخ و شیرین بزنید) ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani