eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه زیبا گفت نیما یوشیج: هرگز منتظر "فرداى خيالى" نباش. سهمت را از "شادى زندگى" همين امروز بگير. فراموش نکن "مقصد" هميشه جايى در "انتهاى مسير" نيست! "مقصد" لذت بردن از قدمهايی است که بین مبدا تا مقصد بر می‌داریم! چایت را بنوش! نگران فردا مباش، از گندم زار من و تو مشتی کاه میماند برای بادها. 🌸سلام صحبتون بخیر 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشمش پلو😍😋 طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید. برای ۳ نفر گوشت ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین زعفران به میزان لازم برنج ۲ پیمانه کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ پیاز داغ ۳ ق غ گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم . داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم . برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
🍧 😋😍 لايه صورتى👇🏻 ▫️ژله توت فرنگى يك بسته ▫️تخم شربتى سه قاشق ▫️دنت توت فرنگى دو عدد ▫️توت فرنگى چند عدد لايه سفيد👇🏻 ▫️ژله آلوورا يك بسته ▫️بستنى وانيلى يك بسته ▫️خامه دو قاشق 🔸ابتدا تخم شربتى را در آب جوش حل ميكنيم. ژله توت فرنگى رو در يك ليوان آبجوش حل كرده و خوب مخلوط ميكنيم تا ذرات ژله حل شود و كمى خنك شودو دنت ها و توت فرنگى پوره شده رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.بعد مواد رو نصف ميكنيم ،بع نصف آن تخم شربتى كه از قبل خيس كرديم اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و داخل ظرف ميريزيم تا يك لايه ببندد و بعد لايه بعدى رو اضافه ميكنيم. براى لايه سفيد هم يك بسته ژله آلوورا را با يك ليوان آب جوش حل ميكنيم تا ذرات ژله خوب حل شود. وقتى كمى خنك شد يك ليوان بستنى وانيلى و دو قاشق خامه اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و روى لايه بعدى بريزيد و در يخچال بگذاريد تا ببنند. براى تزيين هم ميتونيد از توت فرنگى استفاده كنيد
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مرغ: ۱ کیلوگرم پیاز: ۳ عدد مغزگردو: ۱۰۰ گرم شکر: ۲ قاشق غذاخوری رب انار: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم ابتدا مغزگردو ها را میکس یا چرخ می کنیم و پیاز ها میکس یا رنده می کنیم داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم، به ترتیب گردو، رب انار، شکر، نمک و ادویه ها را اضافه و تفت می دهیم و هم می زنیم.سه لیوان آب اضافه می کنیم بعد جوش آمدن مرغ ها را داخل مواد چیده، شعله را کم می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم و حدود دو ساعت با شعله ملایم می پزیم.ابتدا با روغن بیشتر مرغ ها را سرخ می کنیم، روغن اضافه را برداشته و پیاز ها را سرخ می کنیم.مقدار شکر و رب انار به ذائقه شما (ملس، ترش) بستگی دارد و به اختیار می توانید کم یا زیاد کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 👩‍🍳 سیب زمینی آب پز ... ۷ عدد متوسط پنیر موزارلای رامک ... ۱۰۰ گرم پیازچه نگینی خرد شده... ۳ ق غ بیکن سرخ شده ... ۳ ق غ پودر سیر/فلفل سیاه/ نمک ... به میزان لازم پنیر محلی رامک ... ۹ مکعب بیکن ... ۹ ورق آرد سوخاری ... ۱ پیمانه آرد سفید ... ۱ پیمانه تخم مرغ ... ۲ عدد کره حیوانی رامک ... ۱۰۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مرغ ۵ الی ۸ تکه سیب زمینی ۴ الی ۵ عدد روغن زیتون یک فنجان سیر رنده شده ۲ حبه شیر یک فنجان سس خردل یک قاشق چایخوری مایونز یک قاشق غذاخوری رب یک قاشق غذاخوری سس سویا یک قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری پودر کاری نصف قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر زیره یک قاشق چایخوری پاپریکا دو قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 ماست کباب فیله مرغ ۱۲ عدد فلفل دلمه رنگی ۳ عدد ۱ عدد پیاز ماست ۱ و‌نیم پیمانه روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری قارچ ۱۰ عدد کره ۳۰ گرم زعفران ۱ قاشق غذا خوری اورگانو ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پول بیبر و پودر سیر (از هر کدام ۱ قاشق چای خوری ) لیمو‌تازه نصف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 ماهی سوخاری موادلازم: فیله ماهی ۶ تکه نان ۶ عدد ارد ۲ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پانکو ۲ پیمانه نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پودر پیاز هر کدوم ۱ قاشق چای خوری سس تند ۲ قاشق غذا خوری مواد سس مایونز کم چرب ۲ قاشق ماست ۱ قاشق غذا خوری نصف پیاز قرمز خیار شور ۱ عدد فلفل تند ۴ عدد ریز سیر کمی نمک و فلفل سیاه لیمو نصف ماهی رو بعد از مزه دار کردن با فلفل نمک نیم ساعت برارین یخچال بعد روکش بزنید راستی میتونید بزارین تو فر تا کاملا رژیمی باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️کباب کردن سبزیجات ♦️کباب کردن روشی عالی برای طبخ سبزیجات است. درجه حرارت بالا و سرعت پخت سریع باعث حفظ مواد مغذی آنها می شود. آنها را به صورت نازک برش دهید و یا در تکه های بزرگ آنها را کباب کنید. بهترین سبزیجات برای کباب کردن سبزیجات سفت با مزه شیرین هستند: 🔸فلفل های شیرین (۶-۸ دقيقه در هر طرف) 🔸پياز (۵-۷ دقيقه در هر طرف) 🔸کدو سبز و دیگر کدوهای تابستانی (۵ دقيقه در هر طرف) 🔸ذرت (۲۵ دقيقه) 🔸قارچ هایportabella (7-10 دقيقه در هر طرف) 🔸وسط کاهو (۳ دقيقه در هر طرف)
🍪كوكي كاكائوي با شكلات چيپسي 🔸مواداوليه: ▫️كره 60 گرم ▫️شكر: 1/3 پيمانه ▫️تخم مرغ: 1عد ▫️ارد:175گرم ▫️پودركاكاو:2ق غ ▫️وانيل:1ق چ ▫️بكينگ پودر:1/2ق چ ▫️نمك:1/2ق چ ▫️شكلات چيپسي:180گرم 🍪طرز تهيه: كره وتخم مرغ وشكر و وانيل با همزن دورتند بمدت 3دقيقه ميزنيم بعد همه مواد خشك را اضافه ميكنيم وهمه را مخلوط ميكنيم ودراخرشكلات چيپسي ميريزيم به اندازه يك قاشق غذاخوري توي سيني فركه قبلا كاغذروغني گذاشتيم ميريزيم وكمي با ته قاشق پهنش ميكنيم فاصله هربیسكويت سه سانتيمتر بايد باشد .
🍥ماندل بولار 🍩مواد لازم ▫️آرد برنج ۵۰گرم ▫️آرد سفید ۵۰ گرم ▫️زرده تخم مرغ ۱دونه ▫️کره ۶۰ گرم ▫️وانیل ۱چهارم ق چ ▫️پودقند ۵۰ گرم 🍩کره روباپودرقندباهمزن هم زدم وزرده تخم مرغ وانیل رواضافه کردم حتما ازمواد ک دور ظرف پاشیده میشه دورگیری کنید که مخلوط بشن بعدآردها رواضاف کردم خمیرلطیف بدست اومد ۱۰ دقیقه استراحت دادم بعد اندازه فندق کمی بزرگتر برداشتم قلقلی کردم با سرخودکار سوراخ روش زدم وتوسینی فر ک کاغذ گذاشتم چیدم ودرفر ۱۶۰ ازقبل گرم ۱ربع گذاشتم‌ بعد پخت گذاشتم خنک شد نباید دست بزنید تاخنک بشه بعد بابریلو توحفره ها روپرکردم با این اندازه مواد ۲۰عدد شیرینی شد
🥠شيرينى کره ای آردی 🔸مواد لازم: ▫️کره ۶۰۰ گرم ▫️پودر قند ۲ لیوان سر خالی ▫️تخم مرغ ۲ عدد ▫️وانیل مقداری ▫️آرد سفید شیرینی پزی ۷ لیوان 🍰طرزتهيه: اول کره رو را با همزن میزنیم تا کاملا سفید و پوک بشه بعد پودر قند رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . تخم مرغها رو دونه دونه اضافه میکنیم با وانیل و هم میزنیم . بعد نوبت آرد الک شده اس .ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد . خمیر رو روی یک سطح صاف با قطر نیم سانت پهن میکنیم و قالب میزنیم و داخل فر از قبل داغ شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد حدود ده الی پانزده دقیقه میزاریم تا بپزه
🥤دسر پاناکوتا خرما مواد لازم شیر یک و یک دوم لیوان خرما 10 عدد(رطب) خامه صبحانه 1پاکت۲۰۰‌گرمی آب یک چهارم‌لیوان پودر ژلاتین 2 ق غ خ سرصاف پودر کاکائو2ق غ وانیل 1/2ق چ 🍹طرز تهیه هسته خرماها رو درآورده وبا شیر داخل میکسر ریخته تا مخطلوط شوند.پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کرده وبه روش بن ماری شفاف کنید .خامه رو هم به روش بن ماری کمی گرم کنید(نجوشه)بعد ژلاتین حل شده را به خامه افزوده وپوره خرما را نیز همراه وانیل وپودر کاکائو الک شده بهش اضافه کنید وخوب هم بزنید تا یکدست شود وتو ظرف مورد نظر ریخته به مدت ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد وبعد داخل ظرف سرو برگردونید
🫒سس سالاد کاهو🥬🥦 🥨مواد لازم روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری عصاره سیر 1/2 قاشق چای‌خوری جعفری تازه خردشده 1 قاشق غذاخوری نعناع تازه خردشده 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم 🥗🥘🥗🥘🥗 1. ابتدا روغن زیتون الیت، آب‌لیمو و عصاره سیر الیت را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کرده. 2. سپس جعفری و نعناع خردشده را به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و همه مواد را با یکدیگر مخلوط می ‌نماییم.
یه 😊✌🏻 🔻کلم رو به قطعه‌های کوچک تقسیم کنید و بشویید ، درون قابلمه‌ای آب و نمک بگذارید جوش بیاد در حد فقط نرم شدن یعنی چند دقیقه کلم‌ها رو بریزید تو آبجوش و تو آبکش خالی کنید 🔻کمی که خنک شد تو یه ظرفی پودر سوخاری و یه ظرف دیگه تخم مرغ زده شده و در قابلمه‌ی کوچکی که نصف بیشترش روغن داغ شده هست رو آماده کنید بترتیب تخم مرغ ، پودر سوخاری ، روغن داغ و بعدشم میل کنید. 💖💖 آرشیو آشپزخونه پریا ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐🍃زندگی کن و لبخند بزن، به خاطر آن‌هایی که از نَفَسَت آرام می‌گیرند، وبه امّیدت زنده هستند وبا یادت خاطره می‌سازند💐🍃 ☀️سلام، صبحتـون بخیــر ☕️ ♥️
شیرینی الجزایری 💖
آشپزی ایرانی🍔
شیرینی الجزایری 💖
مواد لازم برای خمیر: آرد 250 گرم کره ذوب شده 70 گرم 1 قاشق چایخوری وانیل آب + گلاب به میزان لازم کمی نمک مواد میانی: 250 گرم بادام زمینی آسیاب شده 40 گرم پودر نارگیل 60 ​​گرم شکر دانه ریز کمی پوست لیمو و1 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده 2 عدد تخم مرغ کامل و1 زرده تخم مرغ مقداری بادام و مروارید نقره ای خوراکی برای تزیین گلاب یا عسل به میزان لازم طرز تهیه: 1. آرد رو الک کن. 2. نمک ، شکر، وانیل ، کره ذوب شده یا مارگارین رو بهش اضافه و با هم مخلوط کن. 3. آب یا گلاب رو کم کم بهش اضافه و خوب مخلوط کن تا خمیر نرم و یکدستی که به دست نچسبه حاصل شه. 4. روشو با فویل بپوشون و بزار توی یخچال تا یکم استراحت کنه. 5. بادام زمینی و پودر نارگیل ، پوست لیمو و وانیل رو با هم مخلوط کن. 6. بیکینگ پودر و کره ذوب شده رو به مخلوط قبلی اضافه کن. 7. خوب مخلوط کن و تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کن هم بزن تا یه مخلوط نرم و چسبناک بدست بیاد. 8- سطح کار رو آردپاشی کن و خمیر رو روش بزار و به دو قسمت تقسیمش کن. 9. یکی از خمیرا رو به کمک نشاسته و با وردنه به آرامی پهن کن . 10. سپس یکی از خمیر ها رو با وردنه به آرامی پهن کن. با کاتر مورد نظر برش بزن. 11. از مواد میانی 50 گرم برداشته و گرد کن. و وسط خمیر ها قرار بده. سپس خمیر رو مانند کاسه جمع کن. 12. با درب بطری تزئینش کن و وسطش یه بادام بزار. 13. توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدودا 15- 20 دقیقه بزار تا روش طلایی بشه. 14. از فر درش که آوردی روشونُ با عسل یا گلاب مرطوب کن. 💖
بورک سبزیجات 💖💖
آشپزی ایرانی🍔
بورک سبزیجات 💖💖
مواد لازم: 4 عدد فیلو (یوفکا) 4 عدد بادمجان 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ فلفل قرمز کاپیا 2 عدد 2 عدد فلفل سبز 1 عدد پیاز 4 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری نعنا خشک 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 پیمانه آب 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری سرکه 1/2 قاشق چایخوری روغن 1 عدد زرده تخم مرغ کنجد طرز تهیه: اول بادمجان ها رو پوست گرفته و به مکعب های کوچک برش بده. بذار یکم داخل آب نمک بمونه بعد آبشو بریز، پیاز رو ریز خرد کن. گوجه فرنگی رو مکعبی ریز خرد کن. داخل تابه روغن بریز و پیاز و سپس فلفل ها و گوجه فرنگی رو داخلش تفت بده. رب گوجه فرنگی رو اضافه کن، ادویه ها رو اضافه کن، بادمجان ها رو اضافه کن، تفت بده تا نرم بشن بعد بذار تا خنک بشن. حالا سس رو آماده کن، ابتدا آرد و سپس سرکه و آب و روغن رو اضافه کرده و هم بزن تا سس یکدستی به دست بیاد. یک ورقه خمیر رو مانند کلیپ باز کن به اندازه 4 بند انگشت از هر 4 طرف تا کن بعد دو قاشق غذاخوری سس رو داخل خمیر ریخته و به طور یکنواخت پخش کن. ملات بادمجان رو به طور یکنواخت روش بمال و سپس تاش کن و به شکل رول درش بیار.(مانند کلیپ) خمیر رو به عرض سه انگشت برش بده. همین کار را برای همه مواد انجام بده. سس باقی مانده رو روی خمیرایی که داخل سینی چیدی بریز و با قلم مو روی خمیر بمال. سپس تخم مرغ رو با چنگال بزن و دوباره با قلم مو روی خمیر بمال و کنجد رو روش بریز. بعد بذار داخل فر 175 درجه به مدت نیم ساعت بپز تا طلایی بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش کوکو سیب زمینی پنیری🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش ژله نیمرو و نان لواش🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 💖💖 آرشیو آشپزخونه پریا
400 گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز بزرگ ۲ حبه سیر ۲ عددفلفل سبز یک عدد فلفل قرمز ۱۰۰ گرم جعفری دو قاشق روغن مایع ۳ قاشق رب گوجه طرز تهیه نمک ، فلفل سیاه ، زیره و فلفل قرمز پرک شده پیاز، فلفلها و جعفری را ریز خرد کنید سیر را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید یک قاشق رب و یک قاشق روغن و ادویه جات را هم اضافه کتید و گوشت را ورز دهید یک و نیم قاشق رب و روغن را مخلوط کنید و تمام کف سینی را اغشته کنید مخلوط گوشت را را کف سینی پهن کنید و چند برش مثلثی بزنید . بقیه رب را با کمی اب مخلوط کنید و روی گوشت بریزید یک عدد فلفل و گوجه را برش بزنید و روی گوشت بگزارید سینی کباب را در فر ۱۷۰ درجه مدت ۲۵ دقیقه بپزید نوش جان 💖
شیر ۱ لیوان شکلات تخته ای نسکافه ۱ ق.چ پودر کاکائو ۲ ق چ خامه صبحانه ۱ ق غ شکر وانیل همه ی مواد و باهم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم.به غلظت دلخواه که رسید سِرو میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پخت نان پیتا تابه ای🧇 👩🏽‍🍳 ࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا