#سمبوسه_گوشت_قارچ
▫️گوشت چرخکده 200گرم
▫️قارچ ورقه شده 150گرم
▫️پیاز سرخ شده 1عدد
▫️تمبرهندی 1بسته
▫️نمک و فلفل و ادویه
▫️نان لواش به تعداد لازم
🔸اول پیازداغ و گوشت رو خوب تفت میدیم و قارچ رواضافه کرده وقتی اب قارچ جمع شد ادویه و تمبرهندی که تواب جوش ازقبل صاف کردیم روبهش اضافه و میزارم ابش کشیده بشه و لای نان لواش میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم
#وینا_زعفرانی🌸
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.180g کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس 80gپودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود.1عدد زرده تخم مرغ را به همراه1/8ق.چ وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
1ق.چ زعفران غلیظ را نیز به همراه35g پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و1ق.چ بیکینگ پودر را با300g آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید
#سمبوسه_گوشت_قارچ
▫️گوشت چرخکده 200گرم
▫️قارچ ورقه شده 150گرم
▫️پیاز سرخ شده 1عدد
▫️تمبرهندی 1بسته
▫️نمک و فلفل و ادویه
▫️نان لواش به تعداد لازم
🔸اول پیازداغ و گوشت رو خوب تفت میدیم و قارچ رواضافه کرده وقتی اب قارچ جمع شد ادویه و تمبرهندی که تواب جوش ازقبل صاف کردیم روبهش اضافه و میزارم ابش کشیده بشه و لای نان لواش میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم
سالاد کاپریس 🥗
مواد لازم:
1 لیوان گوجه فرنگی خرد شده
1/2 آووکادو خرد شده(اختیاری)
100 گرم پنیر موزارلا مکعبی خرد شده
6 ورق ژامبون بوقلمون بصورت نواری برش زده و رول کنید
100 گرم زیتون
2 قاشق غذا خوری سس پستو(طرز تهیه سس پستو هایلات شده در قسمت سس ها)
نمک،فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه:
در یک ظرف تمام مواد خرد شده سالاد را کنار هم بچینید و سس پستو و نمک و فلفل را هم روی مواد بریزید و سالاد را سرو کنید(این سالاد را در یک ظرف در بسته تا سه روز میتوان در یخچال نگه داشت) نوش جان🤗.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته انداز مرغ 🍗🍗
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بع آب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیه
برنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روشون برنج بریزید کمی با پشت کفگیر فشرده کنید ودم کنی واگر دوست داشتید قالبی برگردونید
کوکی با طعم هل🍪
دستور 🍽
آرد: ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسهای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد میکنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر میگذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکیها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
#سویا_برگر
🥯ابتدا سویا را با آب ولرم شسته و بعد داخل آب در حال جوش بریزید و مقداری نمك به آن افزوه و بعد از چند دقیقه آبكش كرده و آب اضافی آن را با دست بگیرید.
🧅پیاز را پوست كنده و بشویید و به همراه سویا ،سماق،نمك،فلفل و سایر ادویه های دلخواه ۲بار چرخ كنید.بعد از چرخ كردن مواد را خوب مخلوط كرده و ورز دهید و تخم مرغ ها را تک تک داخل آن بشکنید و با دست مجدد ورز دهید تا مواد خوب ترکیب شوند.
❌آرد سوخاری ، آرد سفید ، جعفری و شوید ساطوری شده و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه کامل مخلوط را ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند.
👌به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و آن را به ضخامت حداکثر ۱ سانتیمتر در کف دستتان صاف کنید و داخل روغن و با حرارت بسیار ملایم هر دو روی آن را سرخ کنید.
#املت_صبحانه🍕🍕
🥔سیب زمینی پوست گرفته ۲ عدد
🧈کره ۶۰ گرم
🌭سوسیس خرد کرده ۲ عدد
🧂نمک و فلفل به میزان لازم
🌿نخود فرنگی پخته ۲ قاشق سوپخوری
🌶فلفل دلمهای قرمز خرد کرده ۲ عدد
🍅فیله گوجه فرنگی خرد کرده ۸ عدد
🌱جعفری خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری
🥚تخم مرغ ۴ عدد
👩🏻🍳طرز تهیه👩🏻🍳
سیبزمینیها را ۴ دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش بپزید و خرد کنید. آنگاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سیبزمینی و سوسیس را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
حالا نمک، فلفل، نخودفرنگی، فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را افزوده و ۵ دقیقه تفت دهید. اکنون جعفری را نیز بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم کرده را در ظرف نسوز مناسبی بریزید و تخممرغها را رویش بشکنید و خامه را به آن بیفزائید.
اینک خوراک را به مدت تقریبی ۶ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. در صورت دلخواه میتوانید قبل از پذیرائی، روی نیمروها فلفل قرمز بپاشید.
آشپزی ایرانی🍔
#اکبر_جوجه😋
مواد لازم🔻
مرغ : تقریبا یک کیلویی
نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، زردچوبه و آویشن : به مقدار لازم
زعفرون : به میزان لازم
آب : یک لیوان
روغن : دو لیوان
کره : 100 گرم
مواد لازم برای سس🔻
پیاز : یک عدد
سیر : سه حبه
نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و زردچوبه : به میزان لازم
رب انار ترش یا ملس : دو قاشق غذاخوری
آب : یک فنجون
طرز تهیه🔻
مرغ رو مطابق ویدیو باید برش بزنید. به مرغ ادویه و زعفرون و پیاز اضافه کنید و چند ساعت تو یخچال استراحت بدید. توی یه قابلمه آب و روغن و کره بریزید و مرغ رو بذارید تا بپزه. درِ قابلمه رو بذارید. دوساعت با شعله کم بذارید بپزه. بعد اینکه آبش کشیده شد بذارید تا توی همون روغن سرخ بشه و حسابی طلایی بشه. اواخر پخت یه پیاز و فلفل دلمه ای یا فلفل سبز بریزید کنار مرغ تا خوشمزه تر شه.
برای درست کردن سس🔻
برای درست کردن سس اکبر جوجه روش های مختلفی هست. این مدل ما میپسندیم و خیلی خوشمزه تر میشه.از روغن همون قابلمه کمی بردارید و توی یه تابه بریزید. پیاز خیلی ریز یا رنده کنید و سرخ کنید. بعدش سیر له شده یا رنده شده اضافه کنید. در ادامه ادویه هارو بریزید و رب انار هم اضافه کنید. یک استکان آب بریزید و چند دقیقه بذارید تا سس غلیظ بشه. حتما این غذای خوشمزه رو درست کنید.