eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
صبح نفسش حق است به هر بهانه‌ای بیدارت میکند که روز تازه را شروع کنی به نوری عطر چای صبحانه‌ای و صدای گنجشکی هرچه هست زندگیست و زیبایی... ‌ صبح بخیر ❤️
آشپزی ایرانی🍔
#اکبر_جوجه😋
مواد لازم🔻 مرغ : تقریبا یک کیلویی نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، زردچوبه و آویشن : به مقدار لازم زعفرون : به میزان لازم آب : یک لیوان روغن : دو لیوان کره : 100 گرم مواد لازم برای سس🔻 پیاز : یک عدد سیر : سه حبه نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و زردچوبه : به میزان لازم رب انار ترش یا ملس : دو قاشق غذاخوری آب : یک فنجون طرز تهیه🔻 مرغ رو مطابق ویدیو باید برش بزنید. به مرغ ادویه و زعفرون و پیاز اضافه کنید و چند ساعت تو یخچال استراحت بدید. توی یه قابلمه آب و‌ روغن و کره بریزید و مرغ رو‌ بذارید تا بپزه. درِ قابلمه رو بذارید. دو‌ساعت با شعله کم بذارید بپزه. بعد اینکه آبش کشیده شد بذارید تا توی همون روغن سرخ بشه و حسابی طلایی بشه. اواخر پخت یه پیاز و فلفل دلمه ای یا فلفل سبز بریزید کنار مرغ تا خوشمزه تر شه. برای درست کردن سس🔻 برای درست کردن سس اکبر جوجه روش های مختلفی هست. این مدل ما میپسندیم و خیلی خوشمزه تر میشه.از روغن همون قابلمه کمی بردارید و توی یه تابه بریزید. پیاز خیلی ریز یا رنده کنید و سرخ کنید. بعدش سیر له شده یا رنده شده اضافه کنید. در ادامه ادویه هارو بریزید و رب انار هم اضافه کنید. یک استکان آب بریزید و چند دقیقه بذارید تا سس غلیظ بشه. حتما این غذای خوشمزه رو درست کنید.
آشپزی ایرانی🍔
دسر بوراتوس
دسر بوراتوس شیر 1 لیوان بستنی لیوانی وانیلی 1 عدد (3 ق غ) پنیر ماسکارپونه 200 گرم( یک بسته) پودر ژلاتین 20 گرم ( 2 ق غ) دسر دنت 2 عدد (با هر طعمی دوست داشته باشین ، من از توت فرنگی استفاده کردم) ( هر عدد 100 گرم هست مجموع 200 گرم) شکر 1 تا 3 ق غ ( میزان شکر ریختن نریختن بسته به دایقه خودتون داره) نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شفاف بشه (به روش بن ماری). توی یه ظرف دیگه شیر و بستنی رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره ، من یک قاشق شکر ریختم چون شیرین زیاد دوست ندارم کلا دست خودتونه تا سه قاشق شکر هم جا داره و عالیه وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد ، ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم ، گذاشتم کنار که از دما بیفته . دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی زدم تا یکدست بشه ، خوب بزنین تا یکدست بشه و بعد هم داخل موادم ریختم و خوب هم زدم تا یکدست بشه . من دو قطره رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره ، یعنی دل به خواهی هست دیگه داخل قالب مورد نظر ریختم ، نیاز به چرب کردن نداره (نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب کنید) قالب رو توی یخچال الی 8 ساعت قرار دادم تا دسرم بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و بعد داخل دیس برگردوندم . نکات : جای پودر زلاتین ، پودر ژله نمیشه . میزان شکر واقعا بستگی به ذایقه خودتون داره من خودم همیشه چیز کم شیدین دوست دارم خیلی کم شکر ریختم . دست خودتونه هر چه قدر بخواید . پنیر ماسکارپونه ترجیحا استفاده بشه پنیرهای خامه ای نمک دارن و طعم دسر رو تغییر میده . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی ابپز ۴ عدد جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم تخم مرغ یک عدد آردیک لیوان پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم بکینگ پودریک ق مربا خوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میزان مواد در ویدئو مشخصه دقت کنید حتما برای پیمانه کردن مواد از پیمانه استاندارد قنادی و قاشق استاندارد استفاده بشه من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم...اگه در دسترس نبود شکلات 65 تا 70 درصد واسه این دستور مناسبه همه مواد باید به دمای محیط برسند...و فقط شیر رو ولرم به مواد اضافه کنید(دقت کنید ولرم نه داغ😻)اگه سرد باشه شکلات داخل مواد میبنده و اگه داغ باشه باعث بسته شدن تخم مرغ و خراب شدن نتیجه کار میشه تایم پخت مثل همیشه به فر شما بستگی داره...هر وقت خلال دندان تمیز خارج شد کیک آماده ست برای فر برقی یا توستر دما رو 20 درجه کمتر تنظیم کنید این کیک رو در تابه روی گاز میشه به راحتی پخت سایز قالب 25 سانت هست
💕 🔵 : آرد: یک و نیم لیوان تخم مرغ: ۲عدد شکر: ۱ لیوان سر خالی شیرگرم: دو سوم لیوان روغن مایع: نصف لیوان پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: ۱قاشق مرباخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری 🔴 : قبل از هر کاری ۳ قاشق غذاخوری از آرد بر می دارید و به جای آن پودر کاکائو و بقیه آرد اضافه می کنید و همراه بیکینگ پودر سه بار با هم الکشون می کنید. سپس تخم مرغ ها و وانیل و شکر با دور تند همزن ۵ دقیقه می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. شیر را اضافه می کنید (همزمان روی دور متوسط باشد) بعد از چند ثانیه روغن را می ریزید و بعد از ۶ ثانیه همزن خاموش کنید و آرد را طی سه مرحله اضافه و با همزن دستی مخلوط می کنید. اگر دیدید مایه خیلی رقیقه می تونید یک قاشق دیگر آرد اضافه کنید و گرنه نمیخواد. کف قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته باشید اگر نچسب نیست. مایه را داخلش بریزید و داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید. دما ۱۶۰ درجه و زمان ۴۵ دقیقه باشد. ❌ برای پخت کیک عجله نکنید. و گرنه ته آن می سوزه و وسطش خام می مونه. اگر حرارت فر شما زیاده و زود می سوزونه هیچ وقت روی ۱۸۰ درجه نزارید.
🌯 🧈تره فرنگی 2 ساقه 🧈سیب زمینی رنده شده 2 پیمانه 🥐آرد 2 قاشق غذاخوری 🥐تخم مرغ 2 عدد 🧈نمک و فلفل به مقدار لازم 🧅🥔طرز تهیه🥔🧅 سیب‌زمینی‌ها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته‌ای رنده کنید. تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی‌ها اضافه کرده و مخلوط کنید. چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید. از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله های مرغ راکوبیده ابلیمووآب پیازوزعفرون بزنیدوسه ساعت دریخچال بزاریدبعدنمک وفلفل بزنیدوبعدفیله هاراتواردبزنیدبعددرزرده تخم مرغ ودراخرتواردسوخاری ودرروغن داغ سرخ کنید.
تارت زردالو 😍😍 ✍مواد لازم آرد نصف ليوان به اضافه ٢ق س روغن ٦ق غ بكينگ پودر نصف ق چ تخم مرغ ١عدد شكر ١/٣ل پودر نارگيل نصف ق س ماست٤ ق س وانيل ١/٨ق چ زردآلو ٣عدد 🍜طرز تهیه ابتدا شكر وتخم مرغ ووانيل را با هم زن ميزنيم تا سفيد وكشدار شود بعد روغن وماست وپودر نارگيل رو هم اضافه ميكنيم وباز هم كمي ميزنيم وبعد آرد وبكينگ پودر روي مواد الك ميكنيم و با ليسك مخلوط ميكنيم ودر قالب تارت ميريزيم از مواد وروش زرد آلوي اسلايس شده ميچينيم ودر فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠دقيقه ميذاريم بپزه براي من با اين مواد ٤عدد تارت شد
ابتدا دوتاخرمالو رو می شوریم و پوست می کنیمو وپوره اش می کنیم.سیصد گرم ارد تقریبا معادل دو لیوان رو با دو ق مرباخوری بکینگ پودر و یک ق مرباخوری جوش شیرین و یک هشتم ق چ نمک و یک ق مرباخوری دارچین و نوک ق جوز هندی سه بار باهم الک می کنیم و کنار میگذاریم.سه تا تخمرغ رو با دویست و پنجاه گرم شکر هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی میزنیم و بعد از این مدت دوسوم پیمانه روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم،بعد پوره خرمالو رو بهش اضافه می کنیم و چند ثانیه هم میزنیم،بعد همزن رو خاموش می کنیم.ارد الک شده و مخلفاتشو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم،سه چهار قاشق گردوی خرد شده و مقداری کشمش هم به مواد اضافه کرده(من کشمش نزدم) و مخلوط می کنیم و در قالب از قبل چرب شده و اردپاشی شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای صد و هفتاد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم البته دمای فر برای هرگازی متفاوته،من از طعمش خیلی خوشم اومد،شماهم امتحانش کنین.نوووش جااان.من کیک رو تو قالبهای کوچیک ریختم و روش رو هم با مقداری خرمالو تزیین کردم
آشپزی ایرانی🍔
مرغ گریل شده
امروز براتون دستور یه غذای خوشمزه و شیک آوردم امیدوارم که بپسندیدو خوشتون بیاد مواد لازم: 1 مرغ کامل 1/4 لیوان نمک 1/4 لیوان سرکه سفید 1/2 لیوان روغن زیتون 1/2 ق چ پودر پاپریکا 1/2 ق چ پودر پیاز یا پودر سیر پودر زیره و پودر زنجبیل(اختیاری) ادویه کاری یا ادویه مرغ فلفل زردچوبه طرز تهیه: ابتدا مرغ را از قسمت کمر باز کنید،و بین کیسه پلاستیک گذاشته و با بیفتک کوب یا هر وسیله دیگر بکوبید،و با چاقو چند برش روی سینه و ران مرغ بزنید،در یک قابلمه اب ریخته،نمک و سرکه را اضافه کنید و مرغ را برای حدود یک ساعت در این آب بگذاریدسپس مرغ را در ماهیتابه گذاشته و ادویه ها و روغن را روی مرغ بریزید و با دست کامل روی همه سطح مرغ بزنید و برای حدود 4 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کامل مزه دار شود،در مرحله بعد مرغ استراحت داده شده روی حرارت گذاشته و روی مرغ یک وسیله یا ظرف سنگین گذاشته ،برای حدود 20 دقیقه تا کامل طلایی و پخته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر مرغ هم سرخ شود،در کل 40 دقیقه زمان لازم هست تا مرغ کامل پخته شود. نوش جونتون شفا باشه
🍘سوفله شکلاتی شکلات : 140گرم پودر قند : 40 گرم شیر : 150 میلی لیتر تخم مرغ : 2 عدد بزرگ شکر : به مقدار لازم 🍮 🍮 در یک قابلمه، شیر را گرم کنید تا به طور تقریبی به نقطه جوش برسد و بعد از روی حرارت بردارید. شکلات تلخ را از قبل خرد کنید و داخل آن بریزید. به خوبی مخلوط کنید. زرده‎ها و سفیده‎ها را از هم جدا کنید. 2 زرده تخم‎مرغ را به مخلوط بالا اضافه کنید. با تمام سرعت هم بزنید به طوری که یک دست شده باشد. بگذارید تا کامل سرد شود و به دمای محیط برسد. سفیده‎های تخم‎مرغ را به کمک هم‌زن برقی به همراه پودر قند آن‌قدر هم بزنید تا پف کند و مانند ابر شود. سفیده تخم‎مرغ را با مواد شکلاتی مخلوط کنید، به طوری که سفیده‎های پف کرده باز نشوند. فر را در دمای 200 درجه سانتی‎گراد گرم کنید. قالب مورد علاقه‎تان را بردارید (بهتر است لیوانی شکل به عرض 5-4 و طول 8-7 سانتی‎متر باشد). کاغذ روغنی درون آن‌ها بگذارید تا سوفله به دیواره‎ها نچسبد. مواد را داخل قالب‎های‌تان بریزید. به مدت 12 دقیقه سوفله‎ها را داخل فر قرار دهید. آن را سریع میل کنید.
🧄 🥬ساقه کرفس: 2 عدد 🌱پیازچه: 50 گرم 🍀جعفری (ریز خرد شده): یک قاشق غذاخوری 🥒خیارشور (چرخ شده): یک سوم پیمانه 🥚تخم مرغ آب پز: 2 عدد 🍥سس مایونز: 2 پیمانه 🍾روغن زیتون: یک پیمانه 🥄سرکه سفید: یک چهارم پیمانه 🥫فلفل قرمز: یک سوم پیمانه 🧂نمک: به میزان لازم 🥣برای تهیه سس هزار جزیره، ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید. خیارشور را بسیار ریز رنده کنید. تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید. بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید. سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید. موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد.
🧁 🔸مواد لازم 🍨 🍡خامه غلیظ 2 پیمانه 🍡آب 2 قاشق غذاخوری 🍡نمک کمی 🍡شکر 1/2 پیمانه 🥠 جهت تهیه خامه کاراملی، ابتدا شکر و آب را داخل تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. شکر را خوب هم بزنید تا نسوزد و ته نگیرد ، زمانی که شکر غلیظ و کاراملی شد زیر شعله را خاموش کرده خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه را مجدد روی حرارت گذاشته و هم بزنید ، بعد از یک دقیقه نمک را افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید.تا کرم گرم است آن را روی کیک بریزید، اما اگر میخواهید از آن به عنوان دسر استفاده نمایید باید اجازه دهید خنک شود. کرم را بعد از خنک شدن در ظرفهای پذیرایی بکشید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتا مواد 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان شیر ولرم 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک (اگر نه مخمر نیمه تازه) 1 قاشق چایخوری نمک 1 ق چ شکر تقریبا 5 لیوان آرد . توجه: با این اندازه 2 نان پیتا درست میشه ابتدا آب ولرم و شیر ولرم و مخمر خشک و نمک و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و ده دقیقه در جای گرم روش رو میپوشونیم و میذاریم تا عمل بیاد، و‌بعد آرد الک شده رو به تدریج اضافه کرده (آرد رو تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه زیاد آرد نریزین که بافت نونتون سفت نشه ) ،خمیرو خوب ورز میدیم و به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت رو در ظرف پیتزا چرب شده میذاریم و روش رو میپوشانیم و در جای گرم دو ساعت میذاریم تا حجمش دو برابر و حجیم شه، و بعد با زرده تخم مرغ رومال کرده و با دست چرب شده شکل میدیم و کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر 200 درجه از قبل گرم شده میپزیم تا قهوه ای مایل به طلایی رنگ‌شه( مدت زمان پخت بستگی به فرتون داره ولی زیاد طول نمیکشه پختش )و وقتی هنوز داغه دور دستمال میپیچیم تا خشک نشه نووووش جاان
🍭 🥣مواد لازم:🥣 🍨یک پیمانه عناب خیس خورده و هسته گرفته و خرد شده 🍨۱/۴ پیمانه شکر سرخ 🍨یک پیمانه عسل 🍃طرز تهیه:🍃 ابتدا عناب ها را داخل ظرفی با شکر و مقداری آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته و نرم شوند. اجازه دهید آب جذب مواد شود و به شهد و شیره بیفتد. سپس با همزن کاملاً هم بزنید تا یکدست شود. اکنون داخل شیشه تمیز و استریل ریخته و روی آن عسل بریزید و خوب مخلوط کنید. اکنون آماده است و می‌توان در وعده صبحانه آن را میل کرد.
🔸دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس‌ روی سلفون مواد رو پهن میکنیم، دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش داده و تزیین می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ 🍃 ┊ ┊ 🍎 ┊ 🍃 🍎 🍃🍎 ســـــــــــلام 🍎🍃 روز تابستون یتون بخیر وخوشی 🍃🍎 چهار شنـبـه تـون پـر از مـوفـقیت 🍎🍃روز خـوبـی داشتـه باشید
🍹معجون نارنجی 🍊مواد لازم: 🔸لیمو ترش: 1 عدد 🔸پرتقال: 1 عدد 🔸چای کیسه ای بهار نارنج نیوشا: 1 عدد 🔸عسل: 3/4 فنجان ( مصرف آن به دلخواه ) 🔸آب جوش: 1 لیوان 🍹طرز تهیه: یک بسته چای بهار نارنج را دم کرده سپس با عسل یا شکر شیرین می کنیم. صبر می کنیم تا این که چای سرد شود. آب پرتقال و لیمو را گرفته و در فریزر قرار می دهیم و به حالت یخ زده در می آوریم . چای سرد شده را به همراه مخلوط ( آب پرتقال و لیموی یخ زده) در دستگاه مخلوط کن ریخته سپس میکس می کنیم و از نوشیدن آن لذت می بریم.
طرز تهیه رول سبزیجات:2عدد تخم مرغ رو بانصف لیوان روغن،1 ق چ خمیر مایه فوری و کمی نمک و1/5لیوان شیر مخلوط کرده وبهش آرد اضافه کنید تا وقتی که خمیر بدست نچسبه آن راورز داده وبه مدت2ساعت دردمای محیط قرار دهید روش یک پارچه بکشید تا وقتی که حجمش 2برابر شه.حالا بادمجانها رااز طول برش داده ونیم ساعت تو آب نمک قرار دهید تا تلخیش گرفته شه بعد آبکش کنید وسرخ کنید وهمین طور کدوها وهویج رو سرخشون کنید.گوشت قرمز رو چرخ کنید وهمراه پیاز وادویه ونمک سرخ کنید.حالا خمیر رو به صورت نوارهای بلند دربیارید وازاین مواد در طول خمیر قرار دهید وروش کمی پنیر موتزارلا بپاشید وآن رارول کنید وداخل فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شه