فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_وقت بخیر بچه ها 🙋
_دسر انبه در عین شیک بودن و خوشمزه گی یه دسر خیلی راحت و آسونه بچهها
_ توضیحات روی کلیپ کامله.
_🔴فقط دقت کنید اگر پودر ژلاتین دانه درشت باشه باید مقدارشو بیشتر کنید
_ 🔴برای این دسر میتونید از خامه هم استفاده کنید ، ولی من چون شیر پرچرب استفاده کردم دیگه خامه نزدم
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح و طلوع و غزل🍳
و نـــاشتــاے تــو
یعنے سلام ، زنده شدم
بــــا دعــــاے تـــو
صبحانه حاضر اســت
بفرما غزل بــنــوش
طــعــم بــهـشــت مے دهــد
امــروز چـــاے تـــو
🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_اسفناج
مواد لازم :
سینه مرغ فیله 5 عدد
اسفناج منجمد برای هر سینه مرغ یک استکان
پنیر موتزارلا یا گودا به میزان دلخواه
کره یا روغن
نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه :
ابتدا اسفناج ها ی منجمد رو در تابه ریخته وبا کره یا روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود، بعد پنیررو اضافه کرده وکمی نمک وفلفل (میتونید ادویه دلخواه اضافه کنید) زده ومخلوط کنید.
طبق ویدئو وسط سینه های مرغ راتا نیمه برش زده و کیسه فریزری انداخته وبا گوشت کوب کمی بکوبید و مقداری مواد میانی گذاشته وباز روی سطح مرغ نمک زده و کمی روغن زیتون یا کره آب شده زده وبزارید در تابه تا هر طرف مرغ ها سرخ شود میتونید بزارید در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_عالی
مواد لازم:
نان تست/تخم مرغ/نمک/فلفل سیاه/ژامبون یا کالباس/پنیر ورقه ای/کره
.
.
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمب سیب زمینی👨🍳
مواد لازم:
🥔سیب زمینی ۵۰۰ گرم
🥡آرد سمولینا ۲۵۰ گرم (دو و نیم پیمانه)(از لوازم قنادی ها قابل تهیه ست،اما میتونید بجاش از آرد معمولی استفاده کنید ولی خواص سمولینا بیشتره و تُرد تر میشه)
نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم
بیکینگ پودر ۲ ق غ
🧀پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم(۱پیمانه)
🥚تخم مرغ ۱ عدد
ژامبون و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به میزان لازم
.
💖برای داخلش میتونید از هر موادی که دوست داشتید مثل مایه ماکارونی یا سبزیجات استفاده کنید.
.
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸بستنی شکلاتی😍
خامه قنادی ۱۷۰ گرم
خامه صبحانه ۱۲۰ گرم
شیر ۷۵ میلی لیتر
پودر کاکائو ۲ ق غ سر پر
شیر عسلی ۸ ق غ
💫هردو خامه رو در ظرفی ریخته و ۴ دقیقه با همزن برقی هم بزنید (خامه قنادی باید نیمه آب شده باشه)
💫بعد شیر عسلی و پودر کاکائو اضافه کنید
💫با همزن برقی هم بزنید در این مرحله که خامه کمی داشت فرم میگرفت شیر اضافه کنید و در ظرفی بریزید و ۶ ساعت در فریزر قرار بدین بعد سرو کنید🌻❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#شربت_ریحان_بنفش🍷
برای ۴ لیوان شربت:
۴ لیوان آب، چند شاخه ریحان بنفش(۲۵ شاخه من ریختم)نصف یک عدد لیمو ترش(آبلیمو هم میشه) ۶_۵ ق غ شکر، چوب دارچین ومیخک(بدلخواه)
🔴با ریحون سبز من امتحان نکردم ولی فکر میکنم با ریحون سبز هم میشه پس امتحان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شربت گلاب و زعفران😍
#سيب_زميني_باميه_اي 🥓 😋
▫️آرد ٢ پ
▫️آب ٢پ
▫️تخم مرغ ٢ عدد
▫️کره ٢ق غ
▫️نمک 1ق چ
▫️پکینگ پودر ١ ق چ
▫️پودر سير ١ق م
▫️فلفل ١ق م
▫️سیب زمینی ٤عدد
🔸سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان .بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم بعد اب اضافه ميكنيم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ،فلفل ،پودر سير ،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم .مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
#فیله_حلزونی 🍗 😋
🔸فیله مرغ رو دو قسمت کردم بعد رول کرده به سیخ چوبی زدم دو تا پیاز ودوتا گوجه را رنده ریز کردم در یک تابه که سیخها جا بگیرند پیاز و گوجه ی رنده شده را ریخته وسیخها را روی مواد گذاشتم کمی نمک فلفل پابریکا وسیاه هم اضافه کردم در تابه را گذاشته وبا شعله کم یک ساعتی گذاشتم تا فیله پخته بشه بعد سیخها را در تابه دیگر با کمی روغن وزعفرون ونمک تفت دادم
یک قاشق رب را با یک قاشق روغن تفت دادم رنگ رب که باز شد مایع گوجه و پیاز را اضافه کردم ونمک را اندازه کرده و از روی حرارت برداشتم
این روش را حتما امتحان کنید مزه بینظیری را تجربه میکنید