#بهترین_روش_نگهداری_سیر
بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم.
👩🏻🍳
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پخت_کیک_با_بستنی_شکلاتی
با صدا ببینید🔈
۲ پیمانه آرد #گندم، ۲ قاشق چایخوری بِیکینگ پودر، ۱ قاشق چایخوری #نمک، ۴ پیمانه #بستنی شکلاتی (ذوبشده در دمای محیط) و #بیسکوییت برای تزیین.
1. آرد گندم رو داخل ظرف الک و بعد با بیکینگ پودر و نمک ترکیب کن.
2. بستنی رو بریز و هم بزن تا مایهی #کیک حالت غلیظ و یکدست پیدا کنه.
3. محتویات ظرف رو بیار داخل #قالب کیک و روش بیسکوییت خردشده بچین.
4. حدود ۳۵ دقیقه زمان بده تا در دمای ۱۸۰ درجهی فر بمونه
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نوتلا با ۳ قلم مواد
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم:
نوتلا 🍫۳ ق غ
آرد 🥡۱ پیمانه
تخم مرغ🥚 ۱ عدد
وانیل 🌸۱ ق چ
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#مربای_هویج 🥕🥕
📝من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر و 2.5 پیمانه آب.
🔸هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته .
👈من برای شکرک نزدن مربا، ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم و بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم
👩🏻🍳
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#_کوکو_نخود_فرنگی_و_هویج
هویج خرد کرده و پخته یک و نیم پیمانه
نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه
ذرت پخته یک دوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ همزده ۳-۴ عدد
روغن سه چهارم پیمانه
هویج، نخود، ذرت، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه تخم مرغها را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید. سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.
حالا مایه کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید
👩🏻🍳
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#آش_دوغ🍃🥣
برای درست کردن این آش دوتا پیاز متوسط رو خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه. یه لیوان سرخالی برنج شسته همراه با آب داخلش بریزید و اجازه بدید برنج ها بپزه و آب قابلمه کم بشه. طبیعی ترین و ترش ترین دوغی که در دسترستون هست رو داخل قابلمه بریزید. یک و نیم لیوان نخود از قبل پخته رو اضافه کنید. سبزی اضافه کنید که من تو این آش فقط گشنیز خرد شده میریزم. نیم ساعت آخر گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته ورز بدید و گلوله های کوچک درست کنید و داخل آش بریزید تا بپزه. نمک و فلفل سیاه هم فراموش نشود.
👩🏻🍳
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_ژله_خورده_شیشه 🍧🍧
ببین چہ راحت امتحان کن با دستور ڪامل👌
👩🏻🍳
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
2.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای خوشمزه و بینظیر😋
گوشت ، قارچ پخته ، گوجه ، فرنگی ، فلفل سبز ، فلفل دلمه ای قرمز همراه با ذوق و سلیقه میشه این خوراک عالی 🌹🌹💕💕
👩🏻🍳
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
آشپزی ایرانی🍔
#بستنی
#بستنی
سلام هوای گرم و انواع بستنی حسابی می چسبه 😍😋 بستنی خوشمزه و دوست داشتنی با پودر ژله 😊
.
پودر ژله ۲۰ گرم (۲ ق غ)
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (حدود یک پاکت)
شیر عسلی ۴۰۰ گرم ( یک قوطی)
آب گرم ۱ لیوان
آب سرد ۱ لیوان
برای درست کردن این بستنی از هر طعم دلخواه می تونید استفاده کنید و پودر ژله دلخواهتون رو می تونید بریزید.
شیر عسلی ، شیر تغلیظ شده هست .( قوطی های الفجر)
من خودم خونه درست کررم همون شیر عسلی خونگی که چند مدت قبل آموزشش رو گذاشتم . اگر دوست داشتید خونه درست کنید آموزشش اینجاست 👈 #شیر_عسلی_معصومه ، من دستور شیر عسلی رو دو برابر کردم تا این مقدار به دست بیاد . اگر هم شیر عسلی حاضری خواستید بگیرید در هایپرمارکت ها و لوازم قنادی فروشی ها دارند .
پودر ژله و آب گرم رو داخل میکسر ریختم و یکی دو دقیقه ترکیب کردم . بعد آب سرد ، خامه ، شیر عسلی رو ریختم و با میکسر یکی دو دقیقه زدم . اگر خواستید رنگش بیشتر مشخص بشه و دل به خواهی می تونید یک قطره رنگ خوراکی هم بریزید. مواد رو داخل ظرفی ریختم و در فریزر به مدت ۲ ساعت قرار دادم . بعد از فریزر بیرون آوردم و ده دقیقه با همزن مواد رو خوب زدم . مجدد داخل ظرفی ریختم و حدود یک شبانه روز در فریزر قرار دادم . بستنی آماده است .
با این میزان مواد بالا نزدیک یک کیلو بستنی داریم .
🌟