eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
"صبح شد" بیدار شو🍃🌺 مهتاب بر بالین توست آسمان با آن شکوهش بهت این آذین توست چشم دل را باز کن بر "نغمه ‌خوان خوش" ‌ سخن دلبری ‌ها می‌کند هر صبح عطر آگین توست... سلام صبح زیبای تون بخیر 🍃🌺 ♥️
قالبی 🥗 🔸من سه لایه درست کردم ولی شما میتونید بنا به علاقتون لایه های بیشتری درست کنید ♦️کلم سفید ، جعفری ، سیب زمینی آبپز با ذرت و نخود فرنگی و به این صورت که جدا جدا کلم بنفش رو رنده کردم و هویج هم همینطور ، کاهو هم خیلی ریز خورد کردم به هر قسمت یکی دو قاشق سس زدم و نمک و فلفل زدم. 🔸زیاد سسم نزنید تا خیلی شل نشه و تو قالبی که کیسه یا سلفون کشیده بودم لایه لایه موادمو ریختم خوب فشرده کردم و گذاشتم یخچال یک ساعت بعد تو ظرفم برگردوندم روشم هر جور دوس داشتید تزیین کنید 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍗🧀 پياز، فلفل دلمه تفت داده، نمك و فلفل و زردچوبه و اويشن زده و بعد قارچ، سينه مرغ رو بريزيد و تفت بديد. در اخر سس كچاب، سس خردل بزنيد مواد رو باپنير در نان ريخته و گريل كنيد 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفودبرای صبحانه ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: نون تست🍞 ژامبون🥓 پنیر پیتزا 🧀 تخم مرغ 🥚 نمک و فلفل سیاه🌶🧂 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت ۳ رنگ فوری ♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧ مواد لازم: پنیرک🌸 نوشابه ی سون آپ🍾 یخ🧊 ژله آماده🍮 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
📝مواد لازم : برای کوکو سیب زمینی نیم کیلو .تخم مرغ دوعدد. نمک. فلفل. زعفران. کمی زنجبیل هم خوشمزه میکنه 🔸بعد از پختن سیب زمینی.رنده کرده تخم مرغ و بقیه مواد با هم مخلوط می کنیم و قالب زده و در روغن سرخ می کنیم 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسپاگتی فوری با کره و لیمو ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: اسپاگتی🍝 کره🧈 سیر🧄 پاپریکا🌶 آویشن🍃 پنیر پارمسان 🧀 آب لیمو ترش تازه 🍋 جعفری🍀 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لقمه با روکش شکلات ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇ مواد لازم: کیک با طعم دلخواه 🍰 خامه ی فرم گرفته 🧁 شکلات تخته ای 🍫 موز 🍌 گردو و فندق🌰 شکلات چیپسی 🍫 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 ۱۰ عدد هویج ۱ لیوان شکر ۱۵ عدد گردو آسیاب شده ۱ بسته بیسکویت پتی بور پودر نارگیل🥮🥕 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم سینه مرغ سیب زمینی آپز پنیر پیتزا ماکارانی صدفی شکل بزرگ ادویه ها شامل(نمک و فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا) یک قاشق پنیر خامه ای نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقداری گوشت چرخ کرده رو که مخلوطی از گوشت گوساله وگوسفنده رو با یک عدد پیاز درشت رنده شده که آبش رو گرفته اید ودو حبه سیر درشت رنده شده وسه قاشق پنیر پارمزان ونمک وفلفل ومقداری پیازچه ریز خرد شده حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه. بعد گوشتها رو به اندازه دلخواه قالب بزنید وکمی داخل یخچال استراحت بدید حدودا یکساعت،بعد داخل تابه چدنی رو چرب کنید وحسابی داغ کنید وگوشتها رو داخلش سرخ کنید. ودر آخر یه لایه پنیر ورقه روی گوشتها بزارید تا کمی نرم بشه وبعد داخل نونهای ساندویچی مخصوص قرار بدید وبا سس کچاب وسس مایونز وکاهو ‌خیار شور ‌گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده سرو کنید
سینه مرغو با نمک و فلفل و پیاز و برگ بو پختم بعد که خنک شد ریز خرد کردم ساقه پیازچه و جعفری هم ساطوری کردم؛ خیارشور هم خیلی ریز خرد کردم و داخل کاسه ریختم کمی ذرت کنسروی هم اضافه کردم برای سس هم سه ق مایونز و یک قاشق پنیر خامه ای و نمک وفلفل با هم مخلوط کردم و به مواد بالا اضافه کردم و خوب مخلوط کردم .موادو گذاشتم داخل یخچال تا خوب مزه ها به خورد هم بره و خوشمزه تر بشه در آخر هم داخل نان ساندویچی خالی کردم و از مواد پر کردم
🧁🍌 🥄موز 3 عدد 🥄گردو 60 گرم 🥄کره نرم شده 120 گرم 🥄شکر 100 گرم 🥄تخم مرغ 1 عدد 🥄عصاره وانیل 1 ق چ 🥄آرد 250 گرم 🥄بیکینگ پودر 1 ق چ 🥄جوش شیرین 1 ق چ 🥄برای رویه کرامبلی 🥄جوپرک 35 گرم 🥄شکر قهوه ای روشن 40 گرم 🥄کره سرد 50 گرم 🥄نمک 🚫فر را با دمای 180 درجه روشن کنید موزها را له کرده و گردوها را خرد کنید. کره و شکر را با هم زن به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پوک شود تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید 200 گرم از آرد را به همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین و یک پنسه نمک الک کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا یکدست شود موزهای له شده را به آن اضافه کنید. ⭕️برای رویه 50 گرم باقیمانده آرد را با جو پرک و گردو و شکر قهوه ای و کره سرد و کمی نمک را با دست مخلوط کنید تا به اصطلاح به شکل خرده نان درآید قالب مافین را چرب کرده و با اسکوپ از مواد برداشته و تقریبا تا نیمه پرکنید و روی آن را با مواد کرامبلی رویه بپوشانید به مدت 20 دقیقه در فر تا زمانی که طلایی شوند قرار دهید
🍹 شیره انگور 3 الی 5 ق سوپخوری شیر یک پیمانه بستنی یک پیمانه 🔻مواد فوق رو با هم مخلوط کرده و برای تزیین از برگ تازه سبزی مانند نعنا و یا ترافلهای رنگی یا از کمی پودر کاکائو یا کمی نسکافه استفاده کنین . نی نوش فراموش نشه !
نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه شکر ۱/۵ پیمانه شیر ۴ پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری گلاب نصف لیوان کره ۲ ق غ زعفران ۲ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ ابتدا نشاسته و شکر رو با شیر مخلوط کردم و خوب هم زدم تا حل بشه بعد وانیل رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه کردم حرارت رو خاموش کردم بعد به سه قسمت مساوی تقسیم کردم یه قسمت ساده،یه قسمت رو زعفران دم کرده زدم و یه قسمت را هم پودر کاکائو زدم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو ریختم. اگر لایه اول رو ریختین گذاشتین توی یخچال برای اینکه مشکوفی(کاکائویی و زعفرونی) سفت نشه هر از چندی هم بزنید نوش جان 🥮
یا طرز تهیه طرح پاکسازی یخچال انجام شد و هرچی میوه که شامل توت فرنگی، هندوانه، هویج، پرتغال، طالبی بود بصورت میکس شده وارد قالبهای بستنی و بعضی درلیوانهای یکبار مصرف شد (البته بعضی شون با بستنی وانیلی مخلوط شد) و در فریزر قرارگرفت بعدازاینکه کاملا یخ زد میزاریم بیرون و ازقالب درمیاریم. برای خارج کردن بستنی؛ لیوان یکبارمصرفها که خیلی راحت با یک برش چاقو پاره میکنیم و بستنی جدا میشه حالا اماده خوردن ولذت بردن. نوش جان
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 ق غ. نمک و فلفل : به میزان لازم ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه سه سوته نوش جان
🍗 😋 ▫️ران مرغ پوست کنده ▫️آب لیموترش تازه ▫️ماست کم چربی ▫️سیر1 حبه ▫️زنجبیل آسیاب شده ▫️پاپریکا (فلفل قرمز تند) ▫️نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری ▫️نمک ½ قاشق چایخوری ▫️کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه 🔸تمام موادروباهم مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.گوشتها روازموادجداکرده ودرظرف موردنظرمیچینیم ودرفرگرم شده بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگرادمیگذاریم تا پخته شوند ودراواخرپخت روی مرغها کره وزعفران میزنیم زمان پخت بستگی به سایزمرغها داره من حدود یک ساعت ورب زمان پختشون بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یک روش عالی برای دم کردن زعفرون به نظر شما بهترین روش دم کردن زعفرون چیه؟🥰 دم کردن زعفران 😌برای اینکه زعفرون رنگ و عطر بیشتری داشته باشه لازمه که دوبار بهش شوک بدین یه بار با سرما و یه بار با گرما 🥰موقع دم کردن زعفرون به هیچ عنوان از قند و شکر و یا ظروف پلاستیکی رنگی استفاده نکنید که زعفرون و کدر میکنن 😇زعفرون تو بسته ی خودش با یه جشم سنگین و یا اینکه تو هاونگ بکوبین ☺️بهتره ظرفی که زعفرون توش میریزین تا دم بکشه فلزی یا شیشه ای باشه 😘زعفرونی که تو فریزر نگه داری میکنین تا چندین ماه قابل استفادست و هر بارم که از فریزر در میارین رنگش بیشتر میشه 😎میتونین زعفرون و تو قالب یخم بریزین اگه اینکارو کردن قالب به هیچ عنوان رنگی نباشه و ترجیحا سیلیکونی باشه که راحت جداشه 🥳اگه زعفرون و تو یخچال نگهداری کردین تفاله هاشو جدا کنین که ماندگاریش بیشتر بشه ‎‌‌‌‌‌‌
🥯 🍬شکر ۱۷۵ گرم 🍬عسل ۷۵ گرم 🍬کره ۱۲۰ گرم 🍬خامه ۱۵۰ میلی لیتر 🍬بادام پرک ۲۰۰ گرم 🍬رنده پوست پرتقال ۱ عدد 🍬شکلات تلخ ۲۰۰ گرم ✅خامه و شکر و عسل و کره را روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تا زمانی که شکر حل شود قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید. ۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا بجوشد بادام و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و۳ تا ۵ دقیقه دیگر هم بزنید قالب مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته مواد آماده شده را کف آن بریزید و پهن کنیدو به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی شود بپزید. ۱۰ دقیقه زمان دهید تا خنک شوند به صورت دلخواه برش زده و شکلات تلخ را آب کنید و روی برشهای آماده شده بریزید.
🍪 🍵نصف یک بسته پاستا(پخته شده) 🍮3 عدد تخم مرغ 🍵1 استکان شیر(100گرم) 🥛1 استکان روغن زیتون(70گرم) نمک مواد میانی : 🍮پنیر، جعفری (میتونید پنیر چدار هم استفاده کنید ) طرز تهیه :ابتدا مواد سس را مخلوط کنید. 🍬(تخم مرغ +شیر+روغن زیتون ونمک). ماکارونی پخته شده رابه سس اضافه کنید تاخوب مخلوط شود. در تابه روغن ریخته ونصف پاستا را بریزید ومواد میانی (پنیر خرد شده باکمی جعفری خردشده ) اضافه وروی آن مابقی پاستا رابریزید وبزارید روی حرارت متوسط تا یک طرف پاستا پخته وبرشته شودوکوکو را بوسیله یک بشقاب گرد برگردانده ومیزاریم در تابه تا طرف دیگر هم پخته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با نام و یاد خدا ‌بیا تا یک زمان امروز خوش باشیم در خلوت که در عالم نمی‌داند کسی احوال فردا را ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سلام،صبح زیباتون بخیر روز خوش... ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش جو مواد لازم: ۱ لیوان نخود نصف لیوان لوبیا ۱ و نیم لیوان جو نصف لیوان عدس دو کله سیر بزرگ یک و نیم ق غ نمک یک فنجان روغن مایع زردچوبه فلفل سیاه نعناع خشک کشک آرد آب 🎀سیر رو‌ رنده کنید یا با گوشتکوب له کنید. 🎀سیر داغ رو میتونید یه ذره برای تزیین نگه دارید. نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅