10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مارمالاد_زردآلو
چون جنس زردآلوهای من سفت و آبدار نبود و با دو سه دقیقه جوش زود وا رفت من زردآلوهای له شده رو توی آبکش ریختم و کاملا له کردم و از آبکش رد کردم و کمی از شهد غلیظ مربا بهش اضاف کردم و یک ق غ پودر ژلاتین رو توی نصف لیوان آب ریختم تا اسفنجی بشه و نوک ق چ جوهر لیمو رو با یک ق غ آب حل کردم و بهش اضافه کردم و وقتی یکی دو تا جوش خورد از روی حرارت برداشتم و بعد خنک شدن توی شیشه پر کردم و گذاشتم یخچال
مارمالاد هم برای شیرینی و تارت خیلی عالیه و هم میتونین با نون و کره برای صبحانه یا عصرانه نوش جان کنید
من شهد اضافی زردآلو رو که قبل از قوام اومدن جدا کرده بودم برای شربت آبلیمو یا خاکشیر و تخم شربتی استفاده میکنم چون طعمش واقعا عالیه😍😋
4.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_کچاپ_خانگی 🥫🥫😍
مواد لازم سس کچاپ
پیاز بزرگ ؛1عدد
گوجه فرنگی؛2 کیلو
سیر؛ 3/4 حبه
سرکه ;1 پیمانه همون یک لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ;2 قاشق غذاخوری
آب ؛ 1 لیوان
روغن زیتون
2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه +فلفل سیاه و زردچوبه ;از هر کدام 1 ق غ خ
15.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت پنیر و سبزیجات
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
مواد لازم:
پیاز🧅
گوجه فرنگی 🍅
فلفل دلمه ای قرمز 🫑
کدو سبز
نمک و فلفل سیاه 🧂🌶
تخم مرغ 🥚
پنیر موزارلا🧀
نوش جان 💞
1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیس موکا
𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛
مواد لازم:
پودر کاکائو 🍫
شیر🥛
قهوه ی اسپرسو☕
یخ🧊
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خلاقیت آشپزی
استیک با پنیر پارمزان و بیکن 🥩🍖
👩🏻🍳
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالو خشکه
𖢅𖢅𖢅𖢅𖢅𖢅𖢅𖢅𖢅𖢅𖢅𖢅𖢅
مواد لازم:
آلبالو🍒
نمک🧂
رب انار 🥣
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجون لیوانی
𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛
مواد لازم:
شیر🥛
موز🍌
بستنی🍦
خرما
انواع مغزیجات🌰
کنجد
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#ایده دسر خوشمزه🍧
مخلوطى از پوره ميوه ها با ماست ، دسر و ميان وعده بسيار لذيذى خواهد شد.
امتحان كنيــن نوش جان😍😋
👩🏻🍳
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی با ۳ قلم مواد
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
مواد لازم:
خامه ی صبحانه 🥣
شیر عسلی 🍯
بیسکوییت پتی بور🧇
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده های جالب وخلاقانه هندوانه برای مهمانی 🍉
بخش دوم