eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسموتی یخی😍 دسرخوشمزه وآسون برای فصل گرما هرمیوه که دوست داریدبذاریدیخ بزنه ودرمخلوط کن باپنیرخامه ای پودرقند گردویاخلال پسته پودردارچین شیر خامه که مقدارشون درویدیوهست مخلوط کنیدبذاریدفریزرتایخ بزنه
آب پرتقال1ونیم پیمانه موز1عددمتوسط انبه خردشده1عدد هویج یخ زده1پیمانه همه موادرابه ترتیب درمخلوط‌کن بریزیدوباهم مخلوط کنیدتامایع صاف ویکدست شود.سپس درلیوان ریخته وخنک سروشود
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه ترفند ژله ای دیگه بدون قالب، خانمهای خوش سلیقه حتما امتحان کنید🥰 دستورش هم خیلی راحته👇 واسه هر بسته 1 لیوان اب جوش بعد از سرد شدن ژله، نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده اگه نصف بسته ژله استفاده میشه بقیه موادم نصف بشه واسه پررنگ تر شدنش هم رنگ خوراکی لازمه. به همین راحتی و به همین زیبایی و خوشمزگی❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسری که با نسکافه و شکلات باشه طعمش بینظیره...😋😋😋 این ترافل پنیری رو درست کردم که خیلی راحته و بینهاااااایت خوشمزههههه😋😋😋👌👌👌 بیسکوییت پتی بور ۱ بسته شیر یک سوم پیمانه (لیوان فرانسوی) شکر نصف پیمانه وانیل نصف ق چ نسکافه ۲ ق غ پنیر ماسکارپونه یک بسته اگر دوست داشته بجای ماسکارپونه میتونید از خامه استفاده کنید که ترافل خامه ای میشه😋 اما طعم نسکافه و پنیر ی چیز دیگست 😋😋😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : روغن مایع (زیتون یا کنجد یا هرچیزی که خودتون دوس دارید) ۱پیمانه + ۱/۴ پیمانه شیر ۲/۳ پیمانه سس خردل ۲ق غذاخوری نمک نصف ق چ شکر ۱ق چ آبلیمو ۲ق غذاخوری طرز تهیه بوسیله مخلوط کن👇🏻👇🏻👇🏻 شیر ،سس خردل ،نمک و شکر رو توی مخلوط کن بریزید و روشن کنید،کمی که مخلوط شدن شروع کنید روغن رو به صورت خطی(توی کلیپ نشون دادم) اضافه کنید. آبلیمو رو بعد از اینکه ۱/۳ روغن رو ریختید اضافه کنید، مابقی روغن رو هم خطی بریزید ، سس شروع به غلیظ سدن میکنه، ۳،۲ دقیقه دیگه بذارید مخلوط بشه تا قوام لازم رو پیدا کنه اگه دیدید کمی شل بود به خاطر اینه که مواد هم دمای محیط بودن،توی یخچال که بره مثل فیلم غلیظ میشه☺️ اگه عجله داشتید توی فریزر بذارید تا زودتر خنک بشه🥰 طرز تهیه بوسیله گوشت کوب برقی👇🏻👇🏻👇🏻 همه مواد بجز آبلیمو رو توی ظرف ریخته و بدون بالا پایین کردن میکسر مخلوط میکنیم، بعد آبلیمو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی غلیظ شد سسمون آماده س☺️ ✅میتونید ادویه های دلخواه بزنید و طعم دارش کنید ✅شیر هم دمای محیط باشه ✅توی یخچال به مدت ۵ روز قابل نگهداریه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واسه صبحونه عالیه😌😍 .
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم کرپ پیتزای خوشمزمون رو ببینیم😋😍 . .
4.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیک شکلاتی😍😋 سلام یاران عزیز و مهربون 🌷🌷 یه نوشیدنی خوشمزه و دوست داشتنی 😍 که چه قدر می چسبه این روزها 🤗 برای ۳ لیوان بستنی شکلاتی ۳، ۴ ق غ شکلات صبحانه ۱ تا ۲ ق غ یستنی وانیلی ۳، ۴ ق غ موز ۱ عدد شیر ۱ لیوان کیک شکلاتی یا براونی ۱ تا ۲ عدد همه مواد رو داخل میکسر ریختم و میکس کردم . می تونید از خامه هم استفاده کنید. می تونید کلا بستنی شکلاتی یا کلا بستنی وانیلی بریزید . می تونید جای شکلات صبحانه از نوتلا هم استفاده کنید . می تونید از انواع بیسکویت شکلاتی استفاده کنید . دیواره های لیوان ها رو با سس شکلاتی یا شکلات آب شده طرح زدم و مایع شیک رو داخل لیوان ها ریختم . .
آشپزی ایرانی🍔
#برنج_اسپانیایی_با_نخود_طعمدار 💖
مواد لازم برای نخود طعم دار با سس گوجه: 1 و 1/4 فنجان نخود خام 1/4 ق.چ جوش شیرین تقریبا 4 لیوان آب 3/4 فنجان سس گوجه فرنگی 1/2 ق.چ پودر سیر 1/4 ق.چ پودر آویشن 1/4 ق.چ پودر تخم گشنیز 1/2 ق.چ زیره طرز تهیه: نخود هارو که از شب قبل با جوش شیرین و آب خیس کردین، بشورین و آبکش کنید و تو یه قابلمه بزرگ به همراه آب و بقیه مواد بذارین بجوشه. بعد حرارت رو کم کنید، در قابلمه رو بذارین و لجازه بدین تا کاملا بپزه. حالا 3/4 فنجان از عصاره ای که نخود توش پخته رو بردارین بذارین کنار و بعد نخودهارو آبکش کنید. حالا بریم سراغ مواد لازم برنج اسپانیایی: 2 ق.غ روغن زیتون 30 گرم پیاز قرمز نگینی خرد شده 3-4 حبه سیر ریز خرد شده 1 و 1/2 فنجان برنج دانه بلند 1 فنجان آب 3/4 فنجان عصاره ای که از پخت نخود ها گذاشتیم کنار 510 گرم سس گوجه فرنگی 1 ق.چ چاشنی سبزیجات خشک شده 1 ق.چ فلفل تند 1/4 ق.چ پودر تخم گشنیز 1/4 ق.چ زیره طرز تهیه: یه قابلمه بزرگ رو روی حرارت متوسط رو به کم قرار بدین و روغن رو بریزید و وقتی گرم شد، پیازها رو توش تفت بدین تا شیشه ای شن و بعد سیر رو اضافه کنید و تفت بدین تا عطرش بلند شه. حالا نوبت برنج هست که به مواد اضافه کنید و تفت بدین تا شیشه ای شه و بعد بقیه مواد رو اصافه کنید، مخلوط کنید و بدارین به جوش بیاد. حالا حرارت رو کم کنید، در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین تقریبا 20 دقیقه با دمای کم بجوشه و بپزه. بعد که برنج پخت، حرارت رو خاموش کنید و 5 دقیقه با در بسته بدارید بمونه تا دم بکشه و بعد درش رو بردارین، آروم هم بزنید و نخودهای پخته رو اضافه کنید باز دوباره د قابلمه رو بذارین تا نخودها هم کمی گرم شه و بعد سرو کنید. 💖💖
اگر شما بی‌نمک شد👇🏻 موقع کشیدن برنج ، نمک را با مقدار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمک در روغن حل نمی‌شود. 🍚 💖💖