9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_کدو
عنوان یک پیش غذا عالی است که میهمانان شما را به وجد می آورد. در اینجا نحوه انجام آنها مرحله به مرحله آورده شده است:
مواد لازم
1 کدو سبز بزرگ (حدود 400 گرم) ؛
2 عدد تخم مرغ؛
85 گرم آرد 00 ؛
نمک و فلفل؛
3 قاشق غذاخوری دانه کنجد ، تست شده ؛
100 گرم پنیر ، خرد شده
3 قاشق غذاخوری گیاهان مخلوط خرد شده (جعفری ، شوید ، موسیر).
طرزتهیه
کدو سبز را رنده کرده و رطوبت آن را بردارید.
کدو سبز را با تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، کنجد و آرد مخلوط کنید. گیاهان معطر و پنیر را اضافه کنید.
املت را در ماهی تابه با روغن بپزید. از هر طرف به مدت 10 دقیقه بپزید
نوش جان 💝
💖💖
#دسر_کرم_پنیری_بلوبری
مواد لازم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کارامل نصف قوطی(منظور شیر عسلی که حدودا ۴ ساعت جوشیده و غلظت پیدا کرده.)
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاری
اب سرد یک سوم لیوان
ژله بلوبری یک بسته
طرز تهیه
اول از همه پنیر و خامه رو با هممخلوط میکنیم به همراه کارامل.وقتی یک دست شد بستنی رو هم اضافه میکنیم.پودر ژلاتین رو روی اب سرد میپاشیم حالت اسفنجی که شد بنماری میکنیم.بعد به موادمون اضافه میکنیم.یک بسته ژله رو طبق دستور درست میکنیم و بعد از هم دما شدن با محیط به موادمون اضافه میکنیم و داخل قالب میریزیم.حدود ۳ ساعت در یخچال میزاریم تا سفت بشه.و اگه قالبتون سیلیکونی بود یک ربع هم فریزر بزارید تا راحت دسر از قالب جدا بشه
نوش جان 💝
🥮🫐🥮🫐🥮🫐🥮
#هش_براون
#صبحانه_کلاسیک
هش براون یک صبحانه ساده ولی خوشمزه و معروف آمریکایی که در کنارش خوراک لوبیا خامه ترش، سوسیس و همینطور تخم مرغ سرو میشه و به دو روش پخته میشه
روش اول که من به این روش درست کردم:
مواد لازم : برای دو نفر
یک عدد سیب زمینی متوسط
دو عدد تخم مرغ
سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سبزیجات معطر به میزان اندک( جعفری،تره،تلخون مرزه)
کره ۳۰ گرم
خامه دو قاشق
شیر نصف لیوان
گوشت در صورت تمایل
سیب زمینی را ا آب پز کرده و رنده کنید
در تابه کره را ذوب کنید و سیب زمینیها را در آن تفت دهید سپس شیر و خامه را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شیر به خورد سیب زمینیها برود
در آخر نمک فلفل و سبزیجات معطر را اضافه کرده و کنار بگذارید
تخم مرغ و سوسیس ها را سرخ کنید و همراه هش براون ( مخلوط سیب زمینی) در ظرف سرو بچینید
در صورت تمایل گوشت یا همبرگر هم سرخ کنید
نوش جان
💖💖
#خوش_طعم_کردن_سبزیها🌿🌱
🍆بادمجان
🥣بادمجان چه به صورت بخارپز و چه سرخشده یا کباب شده به همراه پنیر پارمیزان طعم منحصر به فردی پیدا میکند، بنابراین پس از پخت این سبزی، روی آن پودر پنیر پارمیزان بپاشید.
🍅گوجهفرنگی
🍽اگر گوجهفرنگی را تفت میدهید، بهتر است به آن کمی سرکه بالزامیک و شوید خشک اضافه کنید در غیر این صورت گوجهفرنگی با ریحان ساطوری شده و پنیر موتزارلا میتواند بهترین طعم را داشته باشد.
🥗نخودفرنگی
🥙این سبزی به اندازه کافی طعم دارد بنابراین لازم نیست به آن ادویهای خاص بزنید.
🥦گلکلم
🥣بهتر است گلکلم را در مخلوط تخممرغ و آرد غوطهور و سپس در کمی روغن سرخ کرد.
🌱کدو سبز
🍾مخلوط روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی هم پنیر فتا برای مزهدار کردن این سبزی بهترین انتخاب است.
🥕هویج
🍯تنها طعمدهندهای که برای این سبزی پیشنهاد میکنیم، عسل است. به این ترتیب هم طعم و هم بوی خاصی پیدا میکند.
#كوكو_بادمجان 🍆
بادمجان سه عدد
سيب زميني دوعددمتوسط
پياز يك عدد
سير دوحبه
نمك فلفل سياه زرچوبه
تخم مرغ يه عدد
همه مواد داخل ميكسر بريزيد خوب ميكس كنيد و در تابه سرخ كنيد
#کباب_تابه_ای
من براي اين كباب تابه اي ٤٠٠ گرم گوشت چرخكرده + يك پياز بزرگ و رنده شده + نمك فلفل پودر دارچين پودر سير و كمي زردچوبه رو حسابي ورز دادم و توي تابه پهن كردم بعد با كفگير برش زدم و گذاشتم رو شعله ، در تابه هم گذاشتم بعد كه آب انداخت و خودشو گرفت برش گردوندم و يكي دو ق كره و كمي رب گوجه كه در آب حل كردم اضافه كردم و چند تا گوجه هم دورش چيدم و حدود بيست دقيقه بعد آماده شد
#شربت_لیموخانگی😍😍
اونم فقط با یه دونه لیمو یه دونه پرتقال
مواد لازم:
1 لیمو سنگی
1 پرتقال
3 لیتر آب 1 فنجان شکر (300 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری جوهر لیمو (من قرار ندادم)
آماده سازی؛
پرتقال و لیمو را خوب بشویید و خرد کنید و درون یک کیسه قرار دهید و حداقل 1 شب در فریزر بگذارید. (این فرایند تلخی پوسته ها را از بین می برد.) روز بعد ، لیمو و پرتقال را از فریزر خارج کرده و درون غذاساز بریزید. شکر را به برش های میوه اضافه کرده و 4-5 دقیقه صبر کنید. به وسیله غذاساز ، 2-3 دقیقه مخلوط را خرد کنید .
مواد را دورن یک قابلمه بریزید و با 3 لیتر آب مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه روی گاز با شعله کم بماند.
صبر کنید تا خنک شود.
بعد با یک پارچه تمیز شربت را صاف کنید. لیموناد شما آماده باشد.
🍋🍋🍋🍋🍋🍋
كتلت خونگي پز 😍 ♦️ ♦️
من برای خوشمزه تر و خوشرنگ تر شدن کتلت هام کمی پودر گوجه به مایه کتلت اضافه میکنم.سیب زمینی رنده شده رو هم حسابی میچلونم که کاملا بدون آب باشه که بتونم یه کتلت برشته تحویل بگیرم در ضمن تخم مرغ هم نمیزنم
من برای درست کردن کتلت ها دو تا سیب زمینی متوسط خام رو رنده ریز کردم و آبش رو کاملا گرفتم .(
حتما آب سیب زمینی رو بگیرین که کتلت ها حالت خمیری پیدا نکنه و کاملا برشته بشه )و همراه یک عدد پیاز ریز رنده شده یه حبه سیر رنده شده و حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گاو و گوسفندی به همراه نمک و فلفل و زردچوبه
و کمی پودر سماق یا پودر غوره و همچنین پودر گوجه برای خوشرنگ تر شدنش و یک ق غ سر پر آرد سوخاری کاملا مخلوط کردم
و ورز دادم و حدود نیم ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد با دست نازک شکل دادم و در روغن سرخ کردم.
تخم مرغ هم نزدم.
روغنش هم موقع سرخ کردن کم نباشه که کتلت ها برشته و خوشرنگ بشه بعد از اینکه هر دو طرفش سرخ شد روی دستمال بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه