8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیزاین
بریم سراغ تزیین بغل غذا که شاید بخش مهمی از خود غذا باشه و چه بسا کمتر ازونم نباشه🤔....اصولا تزیین غذا و یا حتی دورچین تاثیر خیلی زیادی داره که طرف مقابل به اشتها بیاره..
دوستان برای نرم شدن بعد برش زدن تو اب و نمک بگذارید نیم ساعت تا نرم بشه و حالت بگیره.
برای جلوگیری از سیاه شدن گل هارو بگذارید تو اب تا زمان سرخ کردن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون مخصوص قورمه سبزی👌راز درست کردن یه قورمه سبزے محشر😍البته در کنار تمامے مواردے که قبلا تو ویدیو قورمه سبزے بهتون آموزش دادم،امااین معجون معجزه
میکنه
#راز_قورمه_سبزے #رازقرمه_سبزے #قورمه_سبزے #قرمه_سبزے #خوشمزه_ترین #خورشت_سبزی
#کرم_نارگیل 🥥
شیر:۲پیمانه
شکر:۱/۲پیمانه
پور ژلاتین۱ق غ
پودر نارگیل:۲ق غ
نشاسته ذرت:۲ق غ
خامه:۲ق غ
شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده.
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_قلبی🍧❤️
ژله ی آلوورا نصف بسته
ژله ی انار یک تا دو بسته
بستنی وانیلی یک تا دو قاشق غذاخوری
آب جوش
👩🏻🍳
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکتل توت فرنگی انیس🍺🍷
چشماتو ببند و خودتو خسسسته تصور کن وقتی از سر کار برمیگردی😢
چشاتو بازکن...این نوشیدنی رو برات آوردن
کل خستگی رو میشوره میبره💜
~~~~~~~~~~~~~~~~
مارمالاد توت فرنگی بریزید
یخ اضافه کنید
آلبالوی فریز شده
اسلایس لیمو
آب گازدار اضافه کنید
درنهایت شربت پنیرک(گل پنیرک رو ده دقیقه داخل آب یخ برارید تا دم بکشه😂 و بنفش بشه)
تامام😱🍷⛱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐🍃تا میتوانیم دوست بداریم ،
زمانه درنگ و تردید و اما و اگر نیست ؛ وقت تنگ است
و فاصله بین بودن تا نبودن بسیار اندک !
انگار باید دیوانهوار دوست داشت
و عاشقی کرد
از بس همهچیز به آنی وابسته است ...💐🍃
☀️سلام، صبحتـون بخیــر ☕️
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک 😍😋
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پیمانه روغن مایع
نصف پیمانه شیر
ارد 1و دو سوم پیمانه
1بسته10گرمی بیکینگ پودر(معادل 2ق چ)
1 بسته5گرمی وانیل
برای کرم
2پیمانه شیر
نصف پیمانه شکر
2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2قاشق غذاخوری آرد
1بسته 5گرمی وانیل
200میلی لیتر خامه
نصف پیمانه شکلات چیپسی
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنیدوقتی کرم رنگ و کشدار شد شیر و روغن رااضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر آرد، بکینگ پودر وانیل را با الک اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنیدداخل قالب چرب شده میریزیم و با دمای 180درجه میپزیم
برای کرم
شیر و شکر و آرد و نشاسته رادر قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید ومدام هم بزنید تا به قوام فرنی برسد و غلیظ شود سپس روی حرارت بردارید
در حالی که کرم داغ است خامه و وانیل را اضافه کنید خوب هم بزنید
پودینگ را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم نیمی از آن را در قیف نایلونی بریزید به نیم دیگه کرم در حالی که داغ است شکلات چیپسی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا شکلات ذوب شود
ابتدا کرم شکلاتی را روی کیک خود اضافه می کنیم سپس مطابق فیلم کرم سفید رنگ را روی کیک ماسوره میزنیم تزئین میکنیم
🍔