#خوش_طعم_کردن_سبزیها🌿🌱
🍆بادمجان
🥣بادمجان چه به صورت بخارپز و چه سرخشده یا کباب شده به همراه پنیر پارمیزان طعم منحصر به فردی پیدا میکند، بنابراین پس از پخت این سبزی، روی آن پودر پنیر پارمیزان بپاشید.
🍅گوجهفرنگی
🍽اگر گوجهفرنگی را تفت میدهید، بهتر است به آن کمی سرکه بالزامیک و شوید خشک اضافه کنید در غیر این صورت گوجهفرنگی با ریحان ساطوری شده و پنیر موتزارلا میتواند بهترین طعم را داشته باشد.
🥗نخودفرنگی
🥙این سبزی به اندازه کافی طعم دارد بنابراین لازم نیست به آن ادویهای خاص بزنید.
🥦گلکلم
🥣بهتر است گلکلم را در مخلوط تخممرغ و آرد غوطهور و سپس در کمی روغن سرخ کرد.
🌱کدو سبز
🍾مخلوط روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی هم پنیر فتا برای مزهدار کردن این سبزی بهترین انتخاب است.
🥕هویج
🍯تنها طعمدهندهای که برای این سبزی پیشنهاد میکنیم، عسل است. به این ترتیب هم طعم و هم بوی خاصی پیدا میکند.
#كوكو_بادمجان 🍆
بادمجان سه عدد
سيب زميني دوعددمتوسط
پياز يك عدد
سير دوحبه
نمك فلفل سياه زرچوبه
تخم مرغ يه عدد
همه مواد داخل ميكسر بريزيد خوب ميكس كنيد و در تابه سرخ كنيد
#کباب_تابه_ای
من براي اين كباب تابه اي ٤٠٠ گرم گوشت چرخكرده + يك پياز بزرگ و رنده شده + نمك فلفل پودر دارچين پودر سير و كمي زردچوبه رو حسابي ورز دادم و توي تابه پهن كردم بعد با كفگير برش زدم و گذاشتم رو شعله ، در تابه هم گذاشتم بعد كه آب انداخت و خودشو گرفت برش گردوندم و يكي دو ق كره و كمي رب گوجه كه در آب حل كردم اضافه كردم و چند تا گوجه هم دورش چيدم و حدود بيست دقيقه بعد آماده شد
#شربت_لیموخانگی😍😍
اونم فقط با یه دونه لیمو یه دونه پرتقال
مواد لازم:
1 لیمو سنگی
1 پرتقال
3 لیتر آب 1 فنجان شکر (300 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری جوهر لیمو (من قرار ندادم)
آماده سازی؛
پرتقال و لیمو را خوب بشویید و خرد کنید و درون یک کیسه قرار دهید و حداقل 1 شب در فریزر بگذارید. (این فرایند تلخی پوسته ها را از بین می برد.) روز بعد ، لیمو و پرتقال را از فریزر خارج کرده و درون غذاساز بریزید. شکر را به برش های میوه اضافه کرده و 4-5 دقیقه صبر کنید. به وسیله غذاساز ، 2-3 دقیقه مخلوط را خرد کنید .
مواد را دورن یک قابلمه بریزید و با 3 لیتر آب مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه روی گاز با شعله کم بماند.
صبر کنید تا خنک شود.
بعد با یک پارچه تمیز شربت را صاف کنید. لیموناد شما آماده باشد.
🍋🍋🍋🍋🍋🍋
كتلت خونگي پز 😍 ♦️ ♦️
من برای خوشمزه تر و خوشرنگ تر شدن کتلت هام کمی پودر گوجه به مایه کتلت اضافه میکنم.سیب زمینی رنده شده رو هم حسابی میچلونم که کاملا بدون آب باشه که بتونم یه کتلت برشته تحویل بگیرم در ضمن تخم مرغ هم نمیزنم
من برای درست کردن کتلت ها دو تا سیب زمینی متوسط خام رو رنده ریز کردم و آبش رو کاملا گرفتم .(
حتما آب سیب زمینی رو بگیرین که کتلت ها حالت خمیری پیدا نکنه و کاملا برشته بشه )و همراه یک عدد پیاز ریز رنده شده یه حبه سیر رنده شده و حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گاو و گوسفندی به همراه نمک و فلفل و زردچوبه
و کمی پودر سماق یا پودر غوره و همچنین پودر گوجه برای خوشرنگ تر شدنش و یک ق غ سر پر آرد سوخاری کاملا مخلوط کردم
و ورز دادم و حدود نیم ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد با دست نازک شکل دادم و در روغن سرخ کردم.
تخم مرغ هم نزدم.
روغنش هم موقع سرخ کردن کم نباشه که کتلت ها برشته و خوشرنگ بشه بعد از اینکه هر دو طرفش سرخ شد روی دستمال بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیزاین
بریم سراغ تزیین بغل غذا که شاید بخش مهمی از خود غذا باشه و چه بسا کمتر ازونم نباشه🤔....اصولا تزیین غذا و یا حتی دورچین تاثیر خیلی زیادی داره که طرف مقابل به اشتها بیاره..
دوستان برای نرم شدن بعد برش زدن تو اب و نمک بگذارید نیم ساعت تا نرم بشه و حالت بگیره.
برای جلوگیری از سیاه شدن گل هارو بگذارید تو اب تا زمان سرخ کردن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون مخصوص قورمه سبزی👌راز درست کردن یه قورمه سبزے محشر😍البته در کنار تمامے مواردے که قبلا تو ویدیو قورمه سبزے بهتون آموزش دادم،امااین معجون معجزه
میکنه
#راز_قورمه_سبزے #رازقرمه_سبزے #قورمه_سبزے #قرمه_سبزے #خوشمزه_ترین #خورشت_سبزی