5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_مدیترانه_ای😍😋
_مرغ ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
_فلفل دلمه ای متوسط دو عدد
_قارچ خرو شده ۲۰۰ گرم
_زیتون بدون هسته یک پیمانه
_پیاز دو عدد
_سیر ۴ حبه
_پاپریکا ۱ ق غ
_زردچوبه ۱ ق چ
_رب ۲ ق غ
_نشاسته نصف قاشق چایخوری
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ ها را با سیر ، ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید و در روغن تفت داده تا کاملا طلایی شود ، سپس از روغن خارج کرده. فلفل دلمه ای و قارچ را هم کمی تفت داده و کنار گذاشته. پیازهای خرد شده را در ماهیتابه کاملا تفت داده تا طلایی شود سپس نمک، وفلفل ، زرد چوبه، پاپریکا و سیر را اضافه کرده و با حرارت بسیار کم تفت داده . رب را اضافه کرده و مرغ و نشاسته حل شده در آب را اضافه کرده تا روی مرغ ها را آب بگیرد .در ظرف را ببندید تا به مدت حدودا یک ساعت بپزد. بعد از اینکه سس غلیظ شد نوش جان کنید
.
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_بادمجان😍😋
گوشت چرخ شده ۲۰۰گرم
آردسوخاری یک قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
پیاز یک عدد
بادمجان ۲تا۳عدد
گوجه فرنگی ۲عدد
رب گوجه یک قاشق غذاخوری،آب یک سوم لیوان ونمک وادویه برای سس روی غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خاکشیر و زعفران 🥤😋😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیر_ترشی😍😋
سیرتازه یک کیلو
رب انار یک چهارم لیوان
شیره انگوریک چهارم لیوان
نمک دوقاشق غذاخوری
سرکه قرمز به میزان لازم
شکردرصورت دلخواه دوقاشق غذاخوری(من نزدم)
ابتداسیرهاروپوست میگیریم میشوریم میزاریم کاملاخشک بشه
داخل قابلمه سرکه،رب انار،شیره انگورونمک رواضافه میکنیم میزاریم روی گازتاجوش بیادسیرهارواضافه میکنیم واززمان جوش آمدن یک ربع تایم لازمه تاسیرهاداخل سرکه بجوشه بیشترازاین تایم نباشه چون سیرها له میشن بعدازسردشدن داخل شیشه تمیزمیریزیم ودربشو میبندیم
.
.
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰شیرینی ترِ یخچالی🍰
شکر یک فنجان
آرد گندم ۲ ق غ
نشاسته ی ذرت ۳/۵ ق غ
شیر ۲/۵ لیوان
وانیل یه ق چای خوری
بیسکوئیت پتی بور دو بسته
یک بسته پودر ژله
میوه ی دلخواه
کمی که مواد از حرارت افتاد استفاده کنید،
کمی از ژله رو اول روی میوه ها ریخته یک ربع در فریزر قرار دهید تا بچسبن میوه ها بعد باقی ژله رو در یخچال یا تایم کوتاهتری در فریزر قرار دهید تا ببندد،
برای زیباتر شدن میشه از یک لایه پتی بور وانیلی و یک لایه پتی بور کاکائویی استفاده کرد،
غلظت مواد که مثل فرنی شد از روی شعله بردارید،
برای تمیزتر شدن دور دسر را برش بزنید🌹😍
#دسر #کیک_یخچالی #شیرینی_یخچالی #شیرینی #خوشمزه #دسر #دسرخانگی
╭✵🍝🍔🍝✵╮
🥦
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_گوشت😍😋
🔶هدف از اموزش این دستور خمیر عالی وبسیار سبک این کیکه که با دستورهای دیگه متفاوته وشما با خوردن این کیک اصلا احساس سنگینی نمی کنید
مواد لازم .....پیمانه میتونه لیوان دسته دار فرانسوی باشه
آرد شیرینی پزی.... دوپیمانه ونیم
شیر....ولرم یک پیمانه
آب....ولرم نصف پیمانه
روغن مایع....نصف پیمانه
شکر ..دوقاشق غذاخوری
خمیرمایه فوری....یک قاشق سوپخوری
نمک... نصف قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ....یک عدد
زرده تخم مرغ ...یک عددجهت رومال
بیکینگ پودر...یک قاشق مرباخوری
سرکه سفید...یک قاشق سوپخوری
پنیرپیتزا ...به مقدار لازم
موادمیانی ...کاملا دلخواهه فقط ابکی وچرب نباشه
طرز تهیه.....
شیرولرم واب ولرم وروغن و شکرونمک وخمیرمایه وسفیده تخم مرغ را مخلوط کنید تا کمی شکر حل بشه بعد ارد را که قبلا یکبار الک شده یکجااضافه کرده وبیکینگ پودروسرکه را وبمدت پنج دقیقه با لیسک مخلوط کنید خمیر چسبندگی داره اصلا ارد اضافه بهش نزنید چون بافت کیکتون سفت می شه بعد روی خمیر رابپوشانید و نیم ساعت استراحت داده سپس خمیر را دوقسمت کنید
.
.
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه سینه مرغ مزه دارشده 🍗😍😋
.
.
#دسر_کرم_فندقی
مواد لازم:
شیر : 1 لیتر
آرد : 1 فنجان
شکر : 7 قاشق غذاخوری
نشاسته : 2 قاشق غذاخوری
کره : 1 ق غ خ
وانیل : 1 بسته
فندق خورد شده
شکلات صبحانه
طرز تهیه:
1.همه مواد به جز وانیل و کره را در قابلمه مناسبی میریزیم مخلوط میکنیم و میگذاریم روی اجاق و با هم زدن مدام میپزیم.
2.وقتی غلیظ شد و به جوش آمد از روی اجاق برداریم و وانیل و کره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
3.یه لیوان صاف و گرد انتخاب میکنیم و پودینگ رو پر میکنیم.
4.بعد از اینکه به دمای محیط رسید میذاریم تو یخچال و یک شب استراحت میدیم.
5.در آخر از لیوان بیرون بیارید و برش بزنید و لبه هاش رو با فندق بپوشونید میتونید به دلخواه تزئین کنید
#موهیتو 🍸
🔴مواد لازم
☣️۳ عدد لیمو ترش متوسط
☣️ لیوان آب معمولی یا گازدار
☢️بر۲گ نعناع تازه ۲ مشت
☢️۶ ق غ شکر
☢️یخ به مقدار زیاد
طرز تهیه
☣️آب ۳ پیمانه شکر سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه برگ نعناع تازه ۲ پیمانه شربت لیمو ۲ پیمانه آبلیمو ۱ پیمانه سودا یا آب گازدار ۸ پیمانه لیمو ترش چند برش برای تزیین
برای تهیه موهیتو نعناع ابتدا ۲ پیمانه از ۳ پیمانه آب را با شکر ترکیب کرده و داخل ظرف مناسبی ریخته، آن را به مدت ۵ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید. نعناع را به آب اضافه کرده و خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند. بعد از ۵ دقیقه، برگهای نعناع را از داخل ظرف بیرون آورده و خوب فشار دهید و کنار بگذارید. شربت لیمو، آب لیمو و ۱ فنجان از آب باقی مانده را داخل پارچ بزرگی بریزید و خوب ترکیب کنید. حالا شربت نعناعی که در ابتدا تهیه کردید را به ترکیب بالا اضافه کنید. در نهایت آب گازدار را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. موهیتو نعناع را با یخ فراوان و برشهای نازک لیمو سرو کنید.