eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#خوراك_مرغ_هندي🍗 مرغ خرد شده +فلفل دلمه اي خرد شده+ سيب زميني ابپز خرد شده و هويج ابپز رو مقداري تفت بديد بهش ادويه كاري اضافه كنيد و مقدار خيلي كمي رب گوجه فرنگي روي حرارت كم بزاريد تفت بخوره پ ن : هم به صورت خوراك هم با برنج ميتونيد ميل كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#پيتزاي_تك_نفره 🍕 مواد پيتزاتون رو ميتونيد توي نان تست بريزيد و روش پنير بريزيد😋 پ ن: در كنارش ميتونيد توي چند تا قارچ هم خالي كنيد و مواد پيتزاتون رو بريزيد توش و مقداري پنير اضافه كنيد و خيلي كم حرارت دهيد 🍕🍕🍕🍕 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ایده_خوشمزه قبل از اينكه تخم مرغ رو سرخ كنيد ميتونيد يك نان تست توي ماهيتابه بزاريد و يكم بزاريد بمونه تا طلايي رنگ بشه بعد تخم مرغتون رو روي نان تست بشكنيد روي تخم مرغتون هم ميتونيد گوجه گيلاسي خرد شده و سبزيجات خشك بريزيد 🍳😋🍳😋🍳 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
4.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تهیه_کیک_ژله_میوه_ای اول کیک ووسط قالب میزاریم بعدلایه ای ژله آلوورامیریزم میزاریم یخچال ببنده بعدیه لایه میوه میریزم تاآخربه این شکل ادامه میدیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
‍ ژله خاکشیر😍😍 ✍مواد لازم : ژله آلوئه ورا ۱ بسته شربت خاکشیر بدون شکر ۱ لیوان آب جوش ۱ لیوان 🍜طرز تهیه: ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شفاف شود سپس شربت خاكشیر را اضافه میكنیم. در قالب میریزیم و در یخچال میذگذاریم تا بسته شود با این کار خاکشیر ته نشین می شود و ژله حالتی دو لایه و زیبا بخود می گیرد. اگه دوست دارین خاكشیر در همه جای ژله پخش باشه باید بعد از افزودن خاکشیر، ژله را در یخچال بگذارید تا کمی نیم بند شود، بعد با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید، نهایتا در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود. چون خود ژله آلوئه ورا شیرینه دیگه لازم نیست شكر اضافه كنیم. 😍 @ashpazy_irani
#کیک_ساده تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید قنادی ۲ لیوان شکر یک لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل مقداری همه ی مواد را از یخچال در آوردم تا به دمای محیط برسه.تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کردم و با همزن خوب هم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کردم.آرد رو با بکینگ پودر و قاطی کردم و دو بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده مواد رو داخلش ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه قرار دادم تا کیک بپزه. 😍 @ashpazy_irani
#گردن_بادورچین_آلوزرشک دوتا پیاز درشت روخلال کردم وبا فلفل قرمز( خرد شده درغذاساز وفریز شده) وکمی زردچوبه کمی تفت دادم وبعد گردن روهم اضافه همینطور کمی تفت دادم وکم کم بهش آب اضافه کردم تاپیازکاراملی بشه و بپزه وآخرای پخت بهش نمک وکمی زعفرون زدم وقتی که کاملا پخت آلو بخارا روکه ازقبل خیس داده بودم رواضافه وگذاشتم خوب جابیوفته وزرشکمو باکمی کره تفت دادم وبهشون درآخر اضافه کردم. 😍 @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی👌 😍👈اگر حلیم تون بعد از یکی دو ساعت کمی سفت شد به هیچ عنوان آب نریزید ! چون اضافه کردن آب مجدد باعث ترش کردن معده میشه ، میتونید از شیر استفاده کنید طعم خیلی خوبی به حلیم میده. درنهایت در ظرف سرو بکشید و کمی روغن روش بدید و با دارچین و کنجد تزیین کنید. 😍 @ashpazy_irani
#ته_دیگ 😍👈برای ته‌دیگ یه نون‌کامل و که دولا کردم به اندازه سر قابلمه میبرم. بعد ته قابلمه روغن ریختم یکمم‌نمک زدم، داغ‌که‌شد یه لایه از نون گذاشتم ، بین‌دوتا لایه یکم با برس روغن‌زدم‌دوباره لایه بعد گذاشتم و‌برنج ریختم‌روش... خیلی کم آب داغ میریزیم روش در حد دو قاشق ، در قابلمه میزارم و اجازه میدم‌دم‌بکشه. شعله گاز باید کم‌باشه. 😍 @ashpazy_irani
#ایده_خوشمزه قبل از اينكه تخم مرغ رو سرخ كنيد ميتونيد يك نان تست توي ماهيتابه بزاريد و يكم بزاريد بمونه تا طلايي رنگ بشه بعد تخم مرغتون رو روي نان تست بشكنيد روي تخم مرغتون هم ميتونيد گوجه گيلاسي خرد شده و سبزيجات خشك بريزيد 🍳😋🍳😋🍳 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
تزیین کباب حلزونی @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا