🔷#کتلت_نخود
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
نخود : 1 فنجان
لپه : 1 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
پیاز رنده شده : 1 عدد
آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.
میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.
بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید.
در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#راتاتویی_تکنفره
#رژیمی
مواد لازم :
کدو سبز، بادمجان، گوجه فرنگی، هویج، پیاز، سیر، سیب زمینی، فلفل، فلفل دلمه ای، گوشت چرخ کرده، رب گوجه، قارچ
طرز تهیه:
ابتدا در مقدار بسیار کمی روغن چند حبه سیر رنده شده را تفت دهید و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید نمک و فلفل و زردچوبه نیز بزنید، بعد از تفت خوردن یک قاشق رب گوجه زده با مقداری آب بگذارید کمی بجوشد، ته ظرف مورد نظر از سسی که تهیه کردید بریزید و سبزیجات نام برده شده را حلقه حلقه کرده روی سس بچینید بعد با آلومینیوم فویل ظرف را ببندید و نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا سبزیجات شما آماده شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#شیر_برنج_خامه_ای
مواد لازم
برنج یک پیمانه پلوپز
شیر حدودا یک و نیم لیتر
گلاب یک استکان
خامه 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا از چند ساعت قبل بهتره برنج رو خیس کنید با مقداری آب و بعد با شعله کم بزارید بپزه و از همون ابتدا حدود یک لیوان از شیر رو هم اضافه کنید و بزارید حسابی نرم بشه و بپزه و شیر رو هم هر از چند گاهی اضافه کنید تا تموم بشه و بعد در آخرای پخت که حسابی پخته و تقریبا جاافتاده شده گلاب و خامه رو با هم مخلوط کنید و اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله رو خاموش کنید و بعد در ظرف مناسب بریزید و بزارید حسابی خنک بشه و بعد با مربای گل محمدی میل کنید عالیه حتما امتحان کنید.s
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شنیسل_بافیله_مرغ
فیله های مرغ راکوبیده ابلیمووآب پیازوزعفرون بزنیدوسه ساعت دریخچال بزاریدبعدنمک وفلفل بزنیدوبعدفیله هاراتواردبزنیدبعددرزرده تخم مرغ ودراخرتواردسوخاری ودرروغن داغ سرخ کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر😍😍
خیلی خیلی آسون و بی درد سر همینطور خیلی خوشمزه
آرد نخودچی یک لیوان
پودر قند یک لیوان
پودر هل یک ق چ
روغن جامد یا کره نصف لیوان ( من از مخلوط روغن و کره استفاده کردم )
آرد نخودچی و میزاریم رو حرارت تغت میدبم تا بوش بلند شه خوب تفت بخوره شیرینی خوشمزه ای دارین بعد اینکه تفت خورد میزاریم سرد بشه بعد پودر قند و پودر هل و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روغن و کره آب شده رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم خوب که ورز خورد گردش میکنیم و با هر چی که دوست دارید تزیینش میکنید
نکته : مثل شیرینیای دیگه خمیر جمع نمیشه و شکنندست و اینکه روغن و کم کم اضافه کنید ممکنه روغن کمتری به خودش بگیره
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#خاگینه_هویج
5 تا تخم مرغ هم زده 2ق آرد یه خورده ب پ رو اضافه میکنیم بعد 5 تا هویج متوسط نیم پز رو رنده کرده بهش اضافه می کنیم تو تابه روغن ریخته نصف مواد رو پهن میکنیم روش پودر گل پودر دارچین گردوی خرد شده میریزیم بعد بقیه مواد رو روش پهن کرده در تابه رو گذاشته رو حرارت ملایم تا پخته شود وقتی دو طرف خاگینه پخته شد شیره رو روش میریزیم دو سه جوش زد خاموش میکنیم میذاریم یخچال تا خنک شه .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شيرينى_گل
#شيرينى_عيد_
اين شيرينى خيلى خوشمزه است و ماندگارى بالايى داره و مناسب عيد😊 .
كره يا مارگارين ٢٥٠ گرم
روغن مايع نصف ليوان
تخم مرغ يك عدد
پودر قند يك ليوان
پودر نشاسته يك ليوان و نيم
آرد شيرينى پزى ٤ ليوان (شايد كمتر يا بيشتر بشه)
كره رو كه به دماى محيط رسيده با پودر قند مخلوط كنيد و بعد روغن و تخم مرغ رو اضافه كنيد و با هم مخلوط كنيد...
نشاسته ذرت و وانيل رو اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كتيد و ارد رو سه بار از الك رد كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيدتا خمير به دستتون نچسبه...
اندازه ى گردو از مواد برداريد و گرد كنيد و به وسيله ى قيچى و چاقو به شكل گل دربياريد....
شيرينى هارو روى كاغذ روغنى بچينيد و توى فرى كه از قبل با دماى ١٧٠ درجه گرم شده بذاريد تا زيرش طلايى بشه....
من وسط شيرينى ها از مرواريد خوراكى استفاده كردم....
شيرينى بكينگپودر نياز نداره... اين شيرينى رو مى تونيد#بدون_فر هم درست كنيد،كافيه تو تابه كاغذ روغنى پهن كنيد و شيرينى هارو روش بچينيد و با شعله ى كم بذاريد تا زيرش طلايى بشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#پیراشکی_قاشقی😍😍
اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه.یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#اش_ابغوره
۱🥛 لپه را در ظرف ديگر با آب كاملاً ميپزيم سپس در ظرف ديگر ۱پياز را در روغن سرخ كرده زردچوبه وفلفل را اضافه كرده و تفت داده تا عطر ادويه ها بيرون بياد سبزی (گشنیز جعفری ساتوری ۳🥛)و2.3🥛 برنج را به مواد اضافه كرده و حدود ٤ ليوان آب اضافه كرده و ميگذاريم تا سبزي و برنج بپزه و برنج لعاب بده و سپس لپه پخته شده را اضافه كرده و در ظرف را ميزاريم تا آشمون جا بيفته و در آخر1🥛 آبغوره و نمك را اضافه ميكنيم و در آخر با نعنا داغ تزيين كنيد دقت كنيد كه اين آش طعم تند و ترشي دارد اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
#شکلات_دست_ساز 😍😍
خوب اینم از شکلاتهای دست ساز من.برای درست کردنش احتیاج دارین به شکلات تخته ای وقالب سیلیکونی مخصوص شکلات وهرنوع مغزی که دوست دارین .شکلات وروی بخارآب بن ماری کنین .بعد تا نصف قالب و پرکنین وصبر کنین تا ببنده بهتره بزارین در یخچال بعد روش مغز و بزارین ودوباره روش شکلات بریزین وبزارین تو یخچال تا ببنده.میتونین از شکلات سفید هم استفاده کنین ویا رنگش کنین وهر تزیینی که دوست دارین من البته برای اینکه سالم ترباشه رنگ نزدم.برای داخلش از پودر نارگیل یا هرچیزی که دوست دارین میشه استفاده کنین.نیازی نیست قالب وچرب کنین.برای اون شکلاتای وسط من از دونه مرواریدای خوراکی هم استفاده کردم.🍬🍬🍬
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani