eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه پیده مواد لازم برای داخل پیده: 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل قرمز 1 عدد فلفل سبز 1 قاشق غذا خوری رب فلفل سیاه پودر فلفل قرمز نمک 1 الی 2 قاشق غذاخوری روغن مایع دقت کنین گوشت بدون چربی نباشد، مواد دیگر را هم ریز خورد و در یک ظرف با همدیگر مخلوط کنید تا کامل به خورد هم بروند. مواد لازم برای خمیر: 1 لیوان شیر ولرم 1 استکان روغن مایع 1 عدد سفیده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری 1 قاشق چای خوری نمک 3 لیوان آرد طرز تهیه پیده: خمیر را اماده میکنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم. در اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم و با فاصله روی سینی فر میچینیم و 15 دقیقه دیگر هم میگذاریم بماند، وقتی خمیر کمی نرم تر شد داخلش را گود میکنیم و از مواد اماده شده مان داخلش میریزیم. با زرده تخم مرغ خمیر را پوشش میدهیم و در فر 180 درجه تا زمانیکه خمیرمان طلایی شود؛ میپزیم 🌟
برای طعم دار کردن سینه مرغ از هر ادویه ای بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید ولی ترجیح من همیشه همییییشه برای استفاده از سس خردل و سس ووستشایر(ایران بهش سس وُرچِستِرشایر میگن) هست...به همراه نمک و فلفل و سیر ورقه شده و یکی دو قاشق روغن زیتون سس وُستشایر رو از هایپرمارکتهای معتبر میتوتید تهیه کنید و بعد از باز شدن در در یخچال نگهداری کنید...ماندگاری سس زیاده سینه مرغ رو به اندازه دلخواه برش بزنید و کمی بکوبید بهتره برای این سالاد سینه مرغ گریل بشه برای همین موقع مزه دار کردن به مواد مرغ یکی دو قاشق روغن زیتون اضافه میکنیم ولی اگه تابه گریل در دسترس نداشتید میتونید با کمی روغن دو طرف سینه مرغ رو سرخ کنید(در اینصورت نیازی به افزودن روغن زیتون در زمان مزه دار کردن مرغ نیست) بِیس اصلی سالاد سزار،کاهو،کروتان و پنیر پارمسان هست...و بهتره از کاهوی پیج برای این سالاد استفاده کنید برای درست کردن (همون نونهای جذاااب و برشته سالاد😋)کره مذاب+1 حبه سیر له شده یا پودر سیر رو با هم مخلوط و با برس دو طرف نونهای تست که دور قهوه ای اونا رو جدا کردید بمالید و به صورت مربع برش بدید و به صورت یک لایه کف سینی پخش کتید و در فر یا توستر 200 درجه بذارید تا طلایی و برشته بشن😍 میتونید در تابه نونها رو برشته کنید فقط باید مدام تابه رو تکون بدید تا نونها یکنواخت برشته و طلایی بشن 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونم بدون فر و هم زن 🔰اینارو لازم داریم: تخم مرغ دو عدد وانیل نوک ق چ شکر نصف لیوان(یک قاشق بیشتر از نصف لیوان) روغن نصف لیوان ماست یک سوم لیوان گلاب سه ق غ پودر هل یک ق م آرد :یک لیوان سر پر بکینگ پودر یک ق م 🔺نکته هاشم بگم بهتون:🔺 اگر میخواید رنگ کیک یزدیتون طلایی بشه یا باید تو فر و توستر درست کنید یا میتونید زعفران بریزید تا کمی رنگش طلایی بشه اما من نریختم من از آرد قنادی استفاده کردم شما اگر در دسترستون نیست میتونید از آرد نانوایی(نان لواش )استفاده کنید متناسب به نوع اردتون مقدار اردی که ریخته میشه متفاوته پس به یکباره ارد نریزید طی دو مرحله بریزید و در نهایت باید غلظتش عین کلیپ باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش غذایی خوشمزه 😋 نان پنیری و سوپ گوجه پنیر چدار ، کره سیر ، گوجه ، روغن زیتون ، سیر، نمک ، فلفل ، ریحان ، خامه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 -تخم مرغ ٣عدد -شکر ١لیوان -ماست نصف لیوان -شیر ولرم نصف لیوان -روغن سه چهارم لیوان -پودر گل محمدی ٢ق غ -گلاب نصف لیوان -آرد سفید دو و نیم لیوان -گردو خرد شده مقداری(دلخواه) -بیکینگ پودر ٢ق چ -وانیل یک چهارم ق چ -نمک یک پنس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 آرد ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چ تخم مرغ ۱ عدد روغن ۳ قاشق چ نمک و فلفل سیاه آب کمی بیشتر از ۱/۴ پیمانه جعفری خرد شده ۱ قاشق غ فلفل دلمه ای خرد شده ۲ قاشق غ پیازچه ۲ عدد ذرت ۱ پیمانه 🍘🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 برنج ۴ پیمانه سبزی پلویی ۴۰۰ گرم یا نیم کیلو شامل تره گشنیز جعفری ،شوید به دلخواه سیر میتونید بریزید من نزدم کره ۱۰۰ گرم روغن مایع ۴ ق غ زعفران ۴ ق دارچین دو ق چ مواد لازم مرغ زعفرانی مرغ به تعداد ۴ نفر پیاز کوچک یک عدد هویج دو تکه فلفل دلمه یک تکه ادویه شامل نمک فلفل پاپریکا زردچوبه اویشن چوب دارچین دو تا پرک لیمو 🍲🍗
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونم بدون فر و هم زن 🔰اینارو لازم داریم: تخم مرغ دو عدد وانیل نوک ق چ شکر نصف لیوان(یک قاشق بیشتر از نصف لیوان) روغن نصف لیوان ماست یک سوم لیوان گلاب سه ق غ پودر هل یک ق م آرد :یک لیوان سر پر بکینگ پودر یک ق م 🔺نکته هاشم بگم بهتون:🔺 اگر میخواید رنگ کیک یزدیتون طلایی بشه یا باید تو فر و توستر درست کنید یا میتونید زعفران بریزید تا کمی رنگش طلایی بشه اما من نریختم من از آرد قنادی استفاده کردم شما اگر در دسترستون نیست میتونید از آرد نانوایی(نان لواش )استفاده کنید متناسب به نوع اردتون مقدار اردی که ریخته میشه متفاوته پس به یکباره ارد نریزید طی دو مرحله بریزید و در نهایت باید غلظتش عین کلیپ باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂🍫کیک شکلاتی بدون فر، بدون تخم مرغ، بدون آرد.. فقط با 3 تا ماده اولیه🍪🥛 وقتی حرف از کیک درست کردن میشه، اولین چیزی که به ذهنمون میرسه اینه که یه ساعت باید تخم مرغ بزنیم، چهارساعت مواد و مخلوط کنیم، 6 ساعت همه ظرفایی که کثیف کردیمو بشوریم و خلاصه اونقدر تصورش خسته مون میکنه که بیخیال شیم بریم از سر خیابون یه کیک بخریم.. اما این کیکه خیلی باحاله، اولا 3 تا ماده اولیه بیشتر نداره، به جز اون گاناشش، که بیسکوییت و شیر و بیکینگ پودره، گاناششم شکلات و خامه س که اختیاری هم هست.. کل هزینه ای که بابت این کیک میکنید، 3 بسته بیسکوییت شکلاتی کرم داره، که دونه ای 4 تومنه(ایرانیش ها)، یک چهارم لیتر شیر که حدودا میشه 3 تومن و یه نمه بیکینگ پودر که نمیدونم چقدر میشه.. ینی با زیر 30 هزارتومن و زیر یه ساعت وقت یه کیک شکلاتی واقعا خوشمزه درست میکنید و لذت میبرید.. حتما امتحانش کنید و حتما برامون عکساتونم بفرستید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چه زیباست هر صبح قبل از خورشید به خدا سلام کنیم نام خدا را نجوا کنیم و آرام بگیریم... ســــــــلام امروزتان سرشار ازمهر و لطف خداوندی ♥️
🥙 صبحانه فریتاتا با سبزیجات 📝مواد لازم: 🔺۶ عدد تخم مرغ 🔺۳ عدد فلفل دلمه ای 🔺۱ عدد پیاز 🔺۲۰۰ گرم کلم بروکلی 🔺۲۰۰ گرم لوبیا سبز 🔺۱/۴ لیمو 🔺۵۰ میلی لیتر روغن زیتون 🔺۲ حبه سیر 🔺۵۰ گرم کره 🔺نمک، فلفل سیاه و سفید و ادویه جات ترش 🔸طرز تهیه 🔸 تخم مرغ را با نمک و ادویه مخلوط کنید و هم بزنید. کلم بروکلی را به گل های کوچک تقسیم کنید. فلفل را بشویید و به نوارهای نازک تبدیل کنید. پیاز را به شکل نیمه ماه ببرید. سیر را برش دهید و با آب لیمو و روغن زیتون مخلوط کنید. پیاز را تا زمانی که نرم شود با کره سرخ کنید. کلم بروکلی را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر آن را سرخ کنید. فلفل و لوبیا سبز را به ظرف اضافه کنید و همه چیز را برای یک دقیقه سرخ کنید. سپس سیر افزوده شود و ۳۰ ثانیه بعد، تخم مرغ را اضافه کنید. زمانی که تخم مرغ کمی سفت شد، فریتاتا را در فر که از قبل روشن کرده اید قرار دهید و آن را هفت تا ده دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. قبل از خوردن، نمک و فلفل را به همراه سبزی خرد شده روی آن بریزید😍
🥐لقمه سوخاری سبزیجات ✅مواد لازم (۲۰ تا ۲۵ عدد) 🥔۱ عدد سیب زمینی شیرین ۱🥕 عدد هویج 🥦نصف یک بوته کلم بروکلی 🥒۱ عدد کدو سبز 🍞⅓ پیمانه پودر سوخاری 🥄۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق 🧂۱ قاشق چایخوری نمک 🧀⅓ پیمانه پنیر پارمسان 🧅۱ فاشف چایخوری پودر پیاز 🧄۱ قاشق چایخوری پودر سیر 🍾۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون 🥚۱ عدد تخم مرغ 🍔طرز تهیه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. کدو سبز، سیب زمینی شیرین، هویج و بروکلی را رنده ریز کنید. آن ها را درون یک کاسه متوسط بریزید، نمک بپاشید و هم بزنید. ۲۰ دقیقه آن ها را کنار بگذارید تا آب بیندازند. سبزیجات را درون یک دستمال تمیز بریزید و فشار دهید تا همه آب اضافه آن ها از میان پارچه بیرون بیایید. سبزیجات را دوباره درون کاسه بریزید. پنیر پارمسان ، پودر سوخاری، فلفل، نمک، پودر پیاز، پودر سیر، روغن زیتون و تخم مرغ را بیفزایید و هم بزنید. در ادامه ی پخت سپس به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته، در دست قلقلی کنید. سپس به شکل مکعب فرم دهید و درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سبزیجات کاملا طلایی شوند.
🍆گرفتن تلخی بادمجان با نمک و آفتاب 🥣 🍆بادمجان ها را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید. اگر تخم زیاد دارد، آنها را در بیاورید. روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید و بادمجان ها را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید. پس از یکی دو ساعت آنها را بشورید و خشک کنید. حال بادمجان ها را سرخ کنید و مطمئن باشید دیگر تلخ نیستند.
❓❓❓❓ چرا کیک به قالب چسبیده است؟ 🥧🥧🥧🥧🥧 🧁قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است. 🧁کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است.. 🧁کیک به اندازه کافی نپخته است.
🔶کدو ورقه‌ ای🔶 📝مواد لازم 🔺كدو سه عدد 🔺پودرسير🧄 يك قاشق چايخوری 🔺تخم‌ مرغ🥚 پنج عدد 🔺🧂روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم 🥪طرز تهيه: كدو را خوب بشوييد و آن را با پوست حلقه‌حلقه كنيد سپس در روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد. بعد تخم‌ مرغ‌ها را با نمك، فلفل و پودرسير مخلوط كرده، كدوها را كف تابه چيده و مخلوط گفته شده را روي آن مي‌ريزيم و در تابه را گذاشته تا بپزد. (اين غذا بسيار سريع آماده شده و طعم مطبوعي دارد)👌😋
🥄یه نان خوشمزه🥞 🥣مواد لازم ☢️آرد گندم (آرد نان سنگک) ۳۵۰ گرم ☢️روغن جامد ۱۹۰ گرم ☢️پودر شکر ۱۶۰ گرم ☢️جوش شیرین ۲/۱ قاشق چایخوری سرخالی ☢️پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری ☢️محلول زعفران ۲ قاشق چایخوری ☢️کنجد به مقدار لازم 🥯طرزتهیه🥯 جوش شیرین را با آرد الک نمایید. روغن را با پودر شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود سپس پودر زنجبیل را اضافه و به زدن ادامه دهید حالا مواد خشک الک شده را افزوده و خمیر را بگیرید. ورز دهید و برای یک ساعت استراحت دهید سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. سپس روی آنرا با محلول زعفران پوشش داده کمی کنجد بپاشید. سپس سینی را در فر گرم شده ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه اول از بالا قرار دهید تا روی شیرینی ها کمی طلایی رنگ شود سپس سینی را از فر خارج و پس از سرد شدن از سینی جدا و در ظرف در بسته نگهداری کنید. توضیح: در صورت دلخواه می توانید از کره و روغن جامد استفاده نمایید و زعفران ساییده شده را هم با گلاب به صورت محلول در آورید.🍛