eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 😋 برای 4 نفر ۱ لیوان خامه ۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت خرد شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم ۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده 🔸خامه،پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سراغ این خوشمزه بهترین روش برای پخت سینه مرغ عناصر 3 سینه مرغ 5-7 سیب زمینی 1 قاشق چایخوری نمک 3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا 1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن 2/1 قاشق چایخوری کاری روغن زیتون روش سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جات‌رو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید. نوووش جاااان 😍
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 اینارو میخوایم 😍👇🏻 سیب زمینی ۲ عدد تخم مرغ ۳ عدد نمک ۲ ق چ فلفل سیاه پولبیبر پاپریکا به مقدار دلخواه اویشن کمی پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم سوسیس یک عدد ژامبون ۳ ورق فلفل دلمه ای نصف قارچ ۳ عدد .
3.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 برای رولت 3 عدد تخم مرغ 100 گرم شکر ۱/۴ق چ وانیل یا وانیل مایع 100 گرم آرد .
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. . از اين سس ميتونيد براي روي بعضي از غذاها مثل مرغ ، بلدرچين و .. يا حتي كيك و دسر و ....استفاده كنيد.. طعمش بي نظيره يعني محشره از رنگشم نگم براتووون😍😍 . من از زرشك تازه استفاده كردم شما اگه نداشتيد نصف ل زرشك خشك چند آب بشوريد و چند ساعت خيس كنيد، بعد آبكش كنيد ولي آبشو دور نريزيد... زرشكو بريزيد داخل غذا ساز تا پوره يا له بشه .. آبي ك نگه داشته بودينو بريزيد روش ( تقريبا ١ ل باشه خوبه )و بزاريد روي حرارت تا ١٠ دقيقه بجوشه... و بعد از صافي رد كنيد و با پشت قاشق خوب له كنيد ... دوباره بزاريد روي حرارت و يك قاشق مربا خوري بهش نشاسته ذرت بزنيد... كمي ك جوشيد ٢٥ گرم كره ، دو سه قاشق شكر( براي اينكه ملس بشه .. دوست نداشتيد ميتونيد شكر حذف كنيد) و مقداري فلفل هم اضافه كنيد غليظ ك شد از روي حرارت برداريد😁 ب همين راحتي ب همين خوشمزگي... . . نكته: اگه براي روي كيك و دسر خواستيد استفاده كنيد يادتون باشه فلفل حذف كنيد😀....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم یک و نیم بسته بیسکوئیت پتی بور ۵ ق غ پودر قند ۲ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ کره ۱ لیوان شیر یک بسته وانیل .
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 👈🏻برای کرم 1 عدد تخم مرغ شکر 50 گرم یا یک چهارم پیمانه نصف ق غ آرد کمی وانیل شیر 125 میلی لیتر یا نصف پیمانه 25 گرم کره 👈🏻برای مایه کیک 2 عدد تخم مرغ 120 گرم شکر یا سه پنجم پیمانه شیر 40 میلی لیتر یا یک ششم پیمانه خامه ترش یا خامه صبحانه 80 گرم یا کمی کمتر از نصف پاکت 80 گرم کره یا 90 میلی لیتر یا یک سوم پیمانه روغن مایع آرد 220 گرم بکینگ پودر 8 گرم یا یک ق غ سرصاف کمی وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا