#حلوای_پاستیلی_بدون شکر🔵
#حلوا_دسر_ایرانی
🔴مواد لازم🔵
آجیل خرد شده اختیاری به مقدار لازم
شیره ۱ لیوان
روغن ۳ قاشق سوپ خوری
آرد ۴ قاشق غذا خوری
آب 2.5 لیوان
دارچین به مقدار لازم
گلاب به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔵
۱- ابتدا در یک ظرف بزرگ شیره ، آب و آرد را با همزن دستی خوب هم می زنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله نشده باشه و یک مایع شل داشته باشید بعد یک مقدار گلاب ،زعفران و دارچین بهش اضافه کنید.
۲- قابلمه تفلون رو گاز بذارید حتما روی شعله متوسط باشه مایع را داخل قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید.
۳- وسط پخت که نصف آبش رفت روغن را اضافه کنید بعد مجدد هم بزنید تا ببنده البته نه اینکه خیلی سفت بشه که حالت جامد بگیره حالت نیمه مایع داشته باشه بعد یک دیس رو چرب کنی
۴- مواد رو به ظرف منتقل کنید یک کفگیر داخل آب بزنید و رو حلوا بکشید که کاملا تو ظرف صاف و یکدست پخش بشه بعد بذاریدش 3 ساعت تو یخچال بمونه
۵- بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدید یا با قالب بهش شکل مورد نظر بدین.میتونید با پودر گردو یا پسته واسه تزیین روش استفاده کنید.
🔴سایر نکات🔵
1-میشه اصلا زعفران اضافه نکنیم چون رنگ حلوا خیلی تیره میشه و رنگ زعفران اصلا پیدا نیست.
2-از هر نوع شیره ای میشه استفاده کرد.
3-اگر شیره خرما دارید که خیلی غلیظ بهتره مقداری از آب لازم رو بجوشونید و با شیره مخلوط کنید تا شیره نرم بشه.
میتونید مقداری پودر آجیل مثل گردو یا بادام یا پسته هم بهش اضافه کنید.
#کنافه_پنیری
🍲 نیم کیلو کنافه خیس با ۱۰۰ گرم کره آب شده مخلوط میکنیم
بعد کمی از کنافه داخل فنجان قهوه میذاریم وسطش رو یکم گود میکنیم و تکه پنیر حالا هر پنیری میتونه باشه (پنیر مثلثی،پنیر پیتزا،پنیر خامه ای )میذاریم روش دوباره کنافه میذاریم کمی فشرده ش میکنیم واز فنجان آروم بیرون میاریم در ظرف مورد نظر که کمی چرب کردیم میذاریم کمی دوباره کره آب شده روش میریزیم خیلی کم ودر فر ۱۸۰ به مدت نیم ساعت و وقتی ترد شد و زیرش طلایی شد .بعد گریل بالا روشن میکنیم که روش هم طلایی بشه .
بعد از فر بیرون میاریم و همینطور که داغه شهد روش میریزیم
🍘🍔کباب بدون روغن
🥪مایه کباب را با گوشت چرخ شده بدون چربی یا بسیار کمچربی و البته با کمی پیاز بیشتر درست کنید و بعد آن را درون تابه بدون اینکه روغن بریزید پهن کنید. میتوانید یک زرده تخممرغ هم به مایه اضافه کنید. سپس با دست به گوشت فرم کباب بدهید و درِ تابه را بگذارید تا گوشت با آب خودش بپزد. بعد از یک ربع، با ربگوجه، آب، ادویه و در صورت تمایل کمی زعفران، یک سس درست کنید و روی کبابها بریزید. وقتی آب گوشت کاملا بخار شد، غذای شما حاضر است.
#هلو_بوداده_عسلی
3 هلو بزرگ رسیده - نصف شده و بدون هسته
1/4 فنجان عسل خام
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
میخک 1/4 قاشق چایخوری
کمی نمک
برای تزیین و سرو: ماست یونانی ، گردوی خرد شده ، گرانولا ، برگ های تازه نعنا
فر خود را با دمای 350 درجه گرم کنید
در یک کاسه کوچک ، عسل ، وانیل ، دارچین ، میخک و نمک را بزنید.
هلوهای نصف شده خود را که از کنار برش خورده اند ، درون ظرف پخت قرار دهید ظرف به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه آنها جا بیفتد. شربت عسل خود را با قاشق روی هلوها بریزید.
هلو ها را در فر از قبل گرم شده خود ، به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و نرم شوند بپزید
مواد تزیین مورد علاقه خود را اضافه کنید و لذت ببرید
🧇طرز تهیه یه کتلت مرغ خوشمزه 🍗
🔹سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین
🔹چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید
🔹یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید
🔹به این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید
🔹همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
#کوکی_پودینگ_موز🍌
مواد لازم :
❗️125 گرم کره یا مارگارین
❗️1استکان روغن مایع (80گرم)
❗️2 قاشق غذاخوری پودر شکریاقند
❗️1عدد تخم مرغ
❗️1 پاکت پودینگ موزی (لوازم قنادی ها سوپری ها دارن)
❗️1لیوان پودر نشاسته (حدود80گرم)ذرت یا گندم
❗️2 لیوان آرد (هر لیوان حدود 120گرم هست)
🔆آرد را کم کم اضافه کنید. 1پاکت بیکینگ پودر 10 گرمی ترک(یا 1قاشق مرباخوری)
.
طرز تهیه :
❌ابتدا تمام مواد دارد ظرفی بریزید وهم بزنید سپس آرد الک کرده وکم کم به مواد اضافه کنید تا خمیرنرمی بدست بیاد،طبق ویدئو به اندازه یک گردو برداشته وگرد کنید و با چنگال شکل دهید وبزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای170 درجه به مدت 15تا20دقیقه)تا وقتی که کوکی ها پخته شوند و بعد پخت با پودر قند تزیین کنید
#شيك_ميزبانى_كنيد
💢ایده سرو كشك بادمجان
ابتدا کشک بادمجان را آماده کنید
بادمجان دلمه ایی را از وسط دو نیمه کنید و به آن نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود سپس شسته ، آبکش، خشک و سرخ کنید.
وسط شکم بادمجان سرخ شده را کمی خالی کنید و کشک بادمجان آماده شده رو درون ان بریزید و تزیین و نوش جان کنید.
#برگر_مرغ 🍔
🥣اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید
🍗تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه
#خوراک_لوبیا_و_مرغ
🌮مواد لازم
🍃لوبیا چیتی ۲ پیمانه
🍃مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
🍃پیاز دو عدد متوسط
🍃سیب زمینی دو عدد خرد شده
🍃نمک.فلفل .زرد چوبه.
🍃کمی رب
🍃چند تا گوجه گیلاسی
🍗🧅طرز تهیه 🧅🍗
🌶پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود ۳ لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
🍎🍎🍎
#کمپوت_سیب
سیب ها رو پوست بگیرید، من چون سیب ها کوچیک بود درسته پوست گرفتم، ریختم داخل قابلمه و شکر رو به اندازه ای که میخوام شیرین باشه اضافه کردم
(من یکم آب آلبالو ریختم، قرمز رنگ شده)
حدود نیم ساعت که جوشید همینطور داغ ریختم داخل شیشه و در شو بستم، من چون میخوام بذارم داخل یخچال شیشه رو جدا نجوشوندم.
برای ماندگاری طولانی مدت در بیرون از یخچال، سیب و شکر و که مخلوط کردید بریزید داخل شیشه و در شو محکم ببندید و بذارید شیشه ها داخل قابلمه بجوشه، و بعد از یکساعت از داخل آب دربیاورید و سرشو با چسب نواری دورگیری کنید تا هوا داخلش نشه
#کیک_زعفران_کنجدی 🥮 😋
▫️تخم مرغ 4عدد
▫️شکر 1 لیوان سرپر
▫️آرد 3 لیوان
▫️روغن مایع سه چهارم لیوان
▫️شیر 1لیوان
▫️زعفران آبشده 2 ق غ
▫️وانیل نصف ق.چ
▫️بکینگ پودر 1ق.غ
▫️کنجد بمیزان لازم
▫️همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
🔸آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو 2 دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت 50 دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم 23 سانت با ارتفاع 8 سانت بود
#کیک_گلابی
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
آرد 2 لیوان
بیکینگ پودر 1 ق غ
کره آب شده 50 گرم
ماست خامه ای3/4 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل 1 ق چ
دارچین و گلابی
اول شکر و ماست و روغن و کره رو خوب مخلوط میکنیم با همزن
بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم.
گلابی ها رو میتونین درسته یا نصفه استفاده کنید که در این صورت باید بخارپزشون کنید، البته به مدت کوتاه که له نشن.
اگر مثل من ورقه میکنین نیازی به پخت جدا نداره.
مایه #کیک رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. دارچین میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 ، حرارت پایین، حدود 40-45 دقیقه میذاریم بپزه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💙💫ســــــــلام
⚪️💫روزتون بخیر و شادی
💙💫 به حق خالق روز
⚪️💫کارتون پر از موفقیت
💙💫زندگیتون روبه پیشرفت
⚪️💫دلتون خانه محبت و
💙💫سفره تون پر برکت باشه
💙💫در پناه خدای مهربان
⚪️💫سه شنبه تون شاد و پر انرژی
╭┈──────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نوشیدنی_سرد👩🍳
موادی که نیاز داریم :
خرما 15 عدد
گردو مسداری
موز 2 عدد
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
شیر 1 و نیم لیوان
#شیرینی_کافی_میت_شکلاتی 🍬 😋
▫️کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم
▫️پودر شکر ٧٠گرم
▫️رنده پوست پرتقال ١ق م
▫️وانیل ١/٨ق م
▫️تخم مرغ ١عدد
▫️کافیمیت ١٠گرم
▫️آرد ٢٧٠گرم
▫️پودر کاکائو ٢٠گرم
🔸کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.
تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
کافیمیت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
مایکروفر رو با 150 درجه گرم کنید
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلیمتر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.
سینی را داخل دستگاه قرار دهید تا شیرنی ها به مدت 15 – 13 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینیها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید.
بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بستنی_یخی👩🍳
ميوه دلخواه
هندوانه
توت
طالبى
شاهپسند
انبه (جان جانان😋)
شكر
آب
.
#شکلات_کوکو_استار 🍫 😋
▫️۱ فنجان چایخوری شیر (منظور فنجان های چایخوری کمرباریک ترکیه ای که معادل یک استکان است.)
▫️۲ بسته کرم شانتی ( در لوازم قنادی ها موجود است،میتونید خودتون هم درست کنید خیلی راحته)
▫️۲۴۰ گرم پودر نارگیل
▫️سه بسته ۸۰ گرمی شکلات شیری یا شکلات تلخ (در این دستور ۲ بسته شیری و یک بسته تلخ استفاده شده)
🔸شیر و کرم شانتی را با همزن خوب هم بزنید تا قوام دار شود سپس پودر نارگیل را اضافه کنید ابتدا با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خوب مخلوط کنید. (اگر کمی به دستتان میچسبد که نرمال است، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به موادتان اضافه کنید.)
سپس همانطور که در ویدیو میبینید از موادتان برداشته و شکل دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
با روش بنماری شکلاتها را آب کنید. مواد پودر نارگیلی را که یخ زده به شکلات آغشته کنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. و در نهایت روی آنها با قاشق چایخوری کمی از شکلات بریزید و خط ایجاد کنید و آنها را در یخچال فریزر در ظرف مناسب نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید.
#شیرینی_آبدندون 🥯 😋
▫️ارد گندم ٤٠٠ گرم
▫️روغن اصيل يا كره جرم گرفته شده ٣٠٠ گرم
▫️وانيل كمي
▫️ارد برنج ١٠٠ گرم
▫️پودر قند ٢٥٠ گرم
▫️بكينگ پودر ١/٢ ق م
🔸كره به همراه پودر قند و وانيل زده تا سبك شود بعد مواد خشك يعني مخلوط ارد برنج ارد گندم و بكينگ پودر را اضافه كرده و خمير ميگيريم خمير را نيم ساعت استراحت داده به شكل گرد بعد مهر زده و روي ان سياه دانه مي پاشيم به مدت ٢٠ دقيقه با درجه ١٧٥ نكته مهم شيريني وقتي داغ هست ان را ازظرف جدا نکنیدمن روغن جامد ریختم وی قاشق مرباخوری پوست لیموترش رنده شده عالی طعمش
.